Burtici fericite de septembrie-octombrie (229)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Ioi, ce fain doarme Aidan in wrap... vreau si eu... or livra astia si aici, ia sa ma uit pe site.

eu wrapul l=am comandat din romania. adik mi-a venit la ai mei si mi l-au trimis pachet. ca era mai ieftin decat sleppy wrapul. e 800 de mii de lei...pe langa cei 35 de lire cat e sleepy wrapul, plus transport din state. gasisem pe ebay. eu zik k merita sa-l iei din Romania. sper ca el sta comod acolo, inghesuit. eu pot sa fac treaba cu el, mai ales acum cand are colici si atipeste 10 minute si se trezeste urland.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

230 proaspat garnisit
va asteapta la petit

scrieti macar un mesaj si pe pag 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Fetelor, admirand fotografiile voastre (toti bebelusii sunt niste dulci scumpei si toate sunteti frumoase) am realizat cat de singura am fost la aceasta nastere. N-a fost nimeni cu mine, nu m-a vizitat nimeni cu exceptia sotului pentru cateva minute si nimeni nu l-a vazut pe puiutul meu pana cand nu am iesit din maternitate.

Oare e posibil sa am baby blues la mai bine de o luna de la nastere?

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

e posibil si dupa 6 saptamani. O prietena a mea foarte buna a facut depresia pe la 3 luni si a facut-o urat de tot asa ca stai calma ca are bebe timp sa fie vizitat
Aida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Fetelor , Vigantolul se da in functie de fontanela bebelusului ...

manga sa stii ca si eu ma gandesc la un wrap ... sa il stapaniti si purtati sanatosi. m-am mai uitat la pozele voastre cu mirifica priveliste

andrecluj ti-am zis ca retetele tale trebuie trecute undeva la gramada sa le putem gasi , mai ales ca eu nu stiam ca ai dat o reteta cu ton (de fapt 2) si eu sunt mare fan ton

Dragelor eu nu stiu ce sa va recomand la sanii plini ca eu nu am trait inca senzatia , ba mai mult , incepand de azi Erik va papa doar sticla ca nu mai am decat cateva picatzele mititele si mai rau il enervez ...

roxxy zi si mie ce laptic papa Maria. Noi azi am schimbat lapticul sa vedem daca e ceva schimbare in comportament ... pana acum se comporta diferit

va si fug repede la ca vad ca e loc

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

acum nu stiu sa fac diferenta de material...poate sleepywrapul e mai gros materialul...asta care-l am eu e elastic...eu cred ca merita si numai ca sa pot scrie la laptop cu ambele maini.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput