Burtici fericite de septembrie-octombrie (229)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Noua ne-a dat Vigantol din a 14-a zi.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Multumesc frumos pt raspuns. Si noua ne-a zis de Vigantol din a 14 a zi dar ne-a zis si de vitamina d3. A zis sa luam amandoua. Sper sa nu fie nici o problema.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna!!!

Monikus, noua ne-a recomandat doc d3 din ziua 14...probabil k se poate si mai devreme. Kissus!!

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Noua ne-a dat Vigantol din a 14-a zi.

Multumesc frumos pt raspuns. Si noua ne-a zis de Vigantol din a 14 a zi dar ne-a zis si de vitamina d3. A zis sa luam amandoua. Sper sa nu fie nici o problema.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei POZE RARES ANDREI

Probabil ca are fontanela un pic mai mare si medicul s-a gandit si ca e iarna in curand si nu prea mai vad copiii soarele. Nu-i nimic daca ti-a dat de amandoua. Si fiului meu cel mare i-a dat tot asa, dar facea D3 injctabil si lua vigantol in rest. Eu insa nu prea i-am dat vigantol ca el statea afara si iarna o multime de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

De fapt, Vigantol...d3,nu.

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

HAIDE PAZZA! SA VINA BB REPEDE SI USOR!

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor , Vigantolul se da in functie de fontanela bebelusului ...

manga sa stii ca si eu ma gandesc la un wrap ... sa il stapaniti si purtati sanatosi. m-am mai uitat la pozele voastre cu mirifica priveliste

andrecluj ti-am zis ca retetele tale trebuie trecute undeva la gramada sa le putem gasi , mai ales ca eu nu stiam ca ai dat o reteta cu ton (de fapt 2) si eu sunt mare fan ton

Dragelor eu nu stiu ce sa va recomand la sanii plini ca eu nu am trait inca senzatia , ba mai mult , incepand de azi Erik va papa doar sticla ca nu mai am decat cateva picatzele mititele si mai rau il enervez ...

roxxy zi si mie ce laptic papa Maria. Noi azi am schimbat lapticul sa vedem daca e ceva schimbare in comportament ... pana acum se comporta diferit

va si fug repede la ca vad ca e loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Haide PAZZA

... intru sa fac si capitol repede

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
nu, pe aia am gasit-o. cele doua retete cu ton - sos alb si rosu. multzu

Habar nu am unde le-am scris, poate le-a salvat Cristina, daca nu, le mai scriu o data, dar nu azi ca am musafiri, ok?

33+ Chiara Ada

fii fara grija. distractie placuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata la pranz la mamici si burtici, am aparut sa urez multa multa bafta la pazza si sa o intreb pe Maria Mangulica ce retete cerea, ca nu stiu. Cea de lasagna e pe mailul vostru, daca de aia vorbeai.

33+ Chiara Ada

nu, pe aia am gasit-o. cele doua retete cu ton - sos alb si rosu. multzu

Paste cu ton

Varianta alba: Se prajeste ceapa in ulei, se adauga seminte de floarea soarelui decojite (nu e obligatoriu) si bucatele de ton din conserva, se stinge focul. Cand se raceste, se adauga smantana dupa gust. Intre timp se fierb pastele (la fel, sa nu fie netede), se amesteca si gata.

Varianta rosie: se decojesc rosii din acelea mici (aruncate un minut in apa fiarta, sa vina coaja mai repede), se prajeste un catel de usturoi, se toaca rosiile si se pun peste usturoi la foc foarte mic, un pic de bicarbonat de sodiu sau o lingurita mica de zahar, se pune un pic de apa calda si se lasa sa se restranga pana cand devine sos, se adauga tonul si se mai lasa maxim 5 minute si gata. (Si aici semintele de floarea soarelui dau un gust foarte bun sau semintele de brad).

Am facut-o azi pe cea alba, o aveam la indemana.

Ioi, ce fain doarme Aidan in wrap... vreau si eu... or livra astia si aici, ia sa ma uit pe site.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

uite cine m-a salvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Fetelor, admirand fotografiile voastre (toti bebelusii sunt niste dulci scumpei si toate sunteti frumoase) am realizat cat de singura am fost la aceasta nastere. N-a fost nimeni cu mine, nu m-a vizitat nimeni cu exceptia sotului pentru cateva minute si nimeni nu l-a vazut pe puiutul meu pana cand nu am iesit din maternitate.

Oare e posibil sa am baby blues la mai bine de o luna de la nastere?

Mergi la inceput