Burtici fericite de septembrie-octombrie (229)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ma duc la bebe sa chitai nitel ca doarme dde dimineata si ma dor sanii. Eu una nu ma mulg dar probabil ca o sa incerc dupa mesele lui ca sa mai stocam nitel laptic la congelator. Pana acum nu am facut-o ca nu era necesar dar poate sporim nitel si productia asa. Pupam mamicile si motaneii lor.
Tatele mele au ajuns si suzete. Sta cu ea in gura si o molfaie cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata la pranz la mamici si burtici, am aparut sa urez multa multa bafta la pazza si sa o intreb pe Maria Mangulica ce retete cerea, ca nu stiu. Cea de lasagna e pe mailul vostru, daca de aia vorbeai. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata la pranz la mamici si burtici, am aparut sa urez multa multa bafta la pazza si sa o intreb pe Maria Mangulica ce retete cerea, ca nu stiu. Cea de lasagna e pe mailul vostru, daca de aia vorbeai.

33+ Chiara Ada

nu, pe aia am gasit-o. cele doua retete cu ton - sos alb si rosu. multzu

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirlnu, pe aia am gasit-o. cele doua retete cu ton - sos alb si rosu. multzu
Habar nu am unde le-am scris, poate le-a salvat Cristina, daca nu, le mai scriu o data, dar nu azi ca am musafiri, ok? 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata la pranz la mamici si burtici, am aparut sa urez multa multa bafta la pazza si sa o intreb pe Maria Mangulica ce retete cerea, ca nu stiu. Cea de lasagna e pe mailul vostru, daca de aia vorbeai.

33+ Chiara Ada

nu, pe aia am gasit-o. cele doua retete cu ton - sos alb si rosu. multzu

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Paste cu ton

Varianta alba: Se prajeste ceapa in ulei, se adauga seminte de floarea soarelui decojite (nu e obligatoriu) si bucatele de ton din conserva, se stinge focul. Cand se raceste, se adauga smantana dupa gust. Intre timp se fierb pastele (la fel, sa nu fie netede), se amesteca si gata.

Varianta rosie: se decojesc rosii din acelea mici (aruncate un minut in apa fiarta, sa vina coaja mai repede), se prajeste un catel de usturoi, se toaca rosiile si se pun peste usturoi la foc foarte mic, un pic de bicarbonat de sodiu sau o lingurita mica de zahar, se pune un pic de apa calda si se lasa sa se restranga pana cand devine sos, se adauga tonul si se mai lasa maxim 5 minute si gata. (Si aici semintele de floarea soarelui dau un gust foarte bun sau semintele de brad).

Am facut-o azi pe cea alba, o aveam la indemana.

Ioi, ce fain doarme Aidan in wrap... vreau si eu... or livra astia si aici, ia sa ma uit pe site.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Dana15, eu nu gasesc pozele pe mailul comun, decat cele ce le-ai pus prima data.
Ai pus undeva link si nu am vazut eu? Ca parca asa am inteles ieri ca ai mai pus poze, sau am visat eu (ca tot citesc noaptea la alaptat, cand am ochii cat cepele).

Andre, deci pana la urma ai avut musafiri in weekend, super! Distractie placuta.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetelor asa mai pe la pranz si de la noi.

Pazza nastere usoara si refacere rapida si bebe sanatos si neplangacios.

Selen, la multi ani cu intarziere. Ieri m-a tinut prea ocupata bebe ca sa mai intru pe forum.

Mai fetelor eu cand va aud vorbind de mancare nu imi vine sa cred. Eu nu mai pot de somn si stau cu bebe mai mult in brate. Daca n-ar fi si operatia asta care ma doare.... Offf. Dar o sa treaca.

Azi mi-am dat seama ca nu il pot tine sa ragaie mai mult de 5 minute pe umar asa ca am inceput sa folosesc perna de alaptat pt a-l pune pe bebe cu burta pe ea. Culmea, functioneaza.

In rest, inca nu reusim sa dormim chiar cum trebuie dar ne tratam.

Am si eu o intrebare, poate stiti raspunsul. Noua neonatoloaga ne-a recomandat sa-i dam vitamina d3. Ideea e ca am uitat din a cata zi. Nr de tel n-am asa ca nu pot sa o intreb. Voi stiti ceva de genul asta?

Pup toate fetele si le doresc bebei cumintei.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Acum am incercat sa recuperez ultimul capitol. S-ar putea sa fiu total pe dinafara dar... ma risc.

Suede, Raluk multumesc frumos pt raspuns.

Vik-cj multumesc frumos pt urare

Acum am vazut ca Monique a raspuns la intrebarea mea zilele trecute. Sorry.

Lullaby, multumim frumos pt aprecieri.

Nela, multumim frumos pt apreciere si promit sa mai pun poze cand mai pot. De fapt, cand ma lasa Rares pt ca tare galagios e.

Danangie, eu am avut probleme cu sanii durerosi si intariti si stiu ca se pun comprese reci intre alaptari. Pui comprese calde daca vrei sa-I mulgi ca sa mai scoti din laptic. Cred ca e cam tarziu pt raspuns dar….

Madalina, ma bucur ca mai avem vesti de la tine.

Noua buricul inca nu ne-a cazut si e foarte incomoda clema aia. Sper sa cada repede pt ca tare ne chinuim cu baita. Am mai avut problem si cu mucisorii dar sper sa fie mai bine de acum.

Am pus pozele cu minunea mea la semnatura ca sa fie mai usor sa le vizionati cand doriti.

Eu nu am apucat sa vad mutritele noi dar sunt sigura ca toti bebeii sunt niste frumosi. Felicitari mamicilor pt bebeii vostri.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Neata fetelor asa mai pe la pranz si de la noi.

Pazza nastere usoara si refacere rapida si bebe sanatos si neplangacios.

Selen, la multi ani cu intarziere. Ieri m-a tinut prea ocupata bebe ca sa mai intru pe forum.

Mai fetelor eu cand va aud vorbind de mancare nu imi vine sa cred. Eu nu mai pot de somn si stau cu bebe mai mult in brate. Daca n-ar fi si operatia asta care ma doare.... Offf. Dar o sa treaca.

Azi mi-am dat seama ca nu il pot tine sa ragaie mai mult de 5 minute pe umar asa ca am inceput sa folosesc perna de alaptat pt a-l pune pe bebe cu burta pe ea. Culmea, functioneaza.

In rest, inca nu reusim sa dormim chiar cum trebuie dar ne tratam.

Am si eu o intrebare, poate stiti raspunsul. Noua neonatoloaga ne-a recomandat sa-i dam vitamina d3. Ideea e ca am uitat din a cata zi. Nr de tel n-am asa ca nu pot sa o intreb. Voi stiti ceva de genul asta?

Pup toate fetele si le doresc bebei cumintei.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei

Noua ne-a dat Vigantol din a 14-a zi.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Multumesc pentru incurajari, fetelor. Azi e o zi mai rea decat s[eram dar vom trece si prin asta. Si maine vom fi mai mari cu o zi.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput