Locul fetelor Nou-Venite (37)
Raspunsuri - Pagina 4
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Buna fetelor! Ma primiti si pe mine in "locul fetelor nou - venite"??? Sunt aspiranta de 1an (care pare o eternitate). Desi mai am un bb cel de-al doilea intarzie sa apara si uite asa, in fiecare luna, la prima zi de intarziere dau buzna la farmacie si cumpar teste engors care ies bineinteles negative . Luna asta am inceput stimularea cu clomifen (sau Clostilbegyt). A mai incercat cinvea medicamentul? Cat timp? Ma sperie ca reactiile adverse nu sunt tocmai usoare (varsaturi, fibrom uterin, sarcina multipla ...asta e buna, sarcina anormala etc. A incercat cineva si metode natursite? Citeam ceva de un ceai Miruna |
Bun venit ...sa stii ca noi cat de curand punem lacatul aici...asa ca vezi cum faci sa vii cu noi la odisee
Ce nu te doboara te face mai puternic
mirunam spune:
Multumesc pentru primire ! Si eu va doresc sedere cat mai scurta iar restul urarilor le pastrez pentru Odisee
Trutzi se pare ca vad deja primele efecte (sunt doar la a doua pastila): tulburarile de vedere si greata. Sper sa fie doar atat, oricum merita, macar de ar da rezultate.
Aleesicoo, frumoasa povestea. Am trecut prin ceva asemanator cu bb1 si este groaznic. Cinci medici m-au trimis sa fac avort, al saselea a fost bun si bebe nu are absolut nimic.
lorin7774 spune:
mirunam, bine ai venit si-ti doresc sa pleci repede de aici. Cati ani are BB 1 ? E baietel sau fetita ? Si-mi place numele tau...
Florentina, imi pare rau. Nu te mai gandi la ce a fost, remonteaza-te pentru luna viitoare.
Lia, am ramas noi doua ??? Un test, ceva.....
Eu tb sa merg la dentist azi. Imi fac anestezie sau nu ?????
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
pianna spune:
mirunam bine ai venit si sedere scurta, scurta de tot.
lorin mai bine fara anestezie. Si eu am incercat luna trecuta, cand nu stiam daca e cu ochisori sau nu, si n-a fost chiar atat de rau. Acum depinde si de ce trebuie sa-ti lucreze, banuiesc ca nu-i nimeni viteaz sa ramana ne-anesteziat la o extractie, par example.
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui pianna mirunam bine ai venit si sedere scurta, scurta de tot. lorin mai bine fara anestezie. Si eu am incercat luna trecuta, cand nu stiam daca e cu ochisori sau nu, si n-a fost chiar atat de rau. Acum depinde si de ce trebuie sa-ti lucreze, banuiesc ca nu-i nimeni viteaz sa ramana ne-anesteziat la o extractie, par example. |
nu sunt in stadiul de extractie....e vorba de o plomba.....
dar am o fobie si dentista stie ca nu deschid gura fara anestezie
cand aveam vreo 5 ani, o isteata de dentista mi-a pus calus in gura si am ramas marcata...
da, o sa merg pe varianta fara anestezie...si daca nu se poate, aman programarea o saptamana. Pana atunci sigur se lamuresc lucrurile
Lia73 spune:
loricica astept pana duminica si atunci sper sa nu vina "nenorocirea" ....dar n-am greturi nic ...doar burta ma doare si sanii
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui Lia73 loricica astept pana duminica si atunci sper sa nu vina "nenorocirea" ....dar n-am greturi nic ...doar burta ma doare si sanii Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
Si eu stau si ma intreb de ce am reactiile astea la parfumuri, ca e mult prea repede sa fie greturile de sarcina !!!
Pana la urma, cum o vrea Dumnezeu.
Lia73 spune:
speranta moare ultima......
fetele dar pe cineze n-am mai vazut-o
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
andradap spune:
Lia, cu Cinezee eu tin legatura pe mess. Mi-e foarte draga si o stiu de mult! Este mai bine. Optimista cum o stiti! Probabil e in perioada de asteptare... Dupa, sunt convinsa ca se va pune pe "treaba" si de Craciun cel tarziu eu deja o "vad" cu 2 liniute roz pe test.
Scuze ca m-am bagat in seama, dar nu stiam de unde sa te reperez (cand am vazut mesajul lasat la Povestea Nasterii, pt care-ti multumesc). Si... daca tot am intrat aici, iti urez ca anul 2009 sa-ti aduca si tie un samburel in burtica!
La fel urez si celorlalte aspirante: bebei in burtici!!!
Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
jesia spune:
cat trebui sa astepte cineze pana se apuca iar de bebe?
Ce nu te doboara te face mai puternic