Locul fetelor Nou-Venite (37)
Raspunsuri - Pagina 3
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Florentina_C Gata...Au venit uratii cu acte in regula. De acum nu mai cred in simptome si cel mai important nu mai sper pana nu vad ca mi-a intaziat cateva zile bune... Asta e... Luna viitoare. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" ***Poze*** |
nu mai plange
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
aleesicoo spune:
floricio numai plange iubita.....luna viitoare va fi cu siguranta bebe
asa creste bebicu
7+
trutzi spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Gata...Au venit uratii cu acte in regula. De acum nu mai cred in simptome si cel mai important nu mai sper pana nu vad ca mi-a intaziat cateva zile bune... Asta e... Luna viitoare. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" ***Poze*** |
Imi pare rau Luna viitore o sa fie sigur
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Lia73 spune:
(1 vot) Subiect evaluat de tine la: *****
jesia spune:
citat din mesajul lui Lia73 (1 vot) Subiect evaluat de tine la: ***** Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
si de mine
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
Multumesc fetelor Eu nu pot sa votez de data asta. Cel care face capitolul, nu il poate evalua
mirunam spune:
Buna fetelor! Ma primiti si pe mine in "locul fetelor nou - venite"???
Sunt aspiranta de 1an (care pare o eternitate). Desi mai am un bb cel de-al doilea intarzie sa apara si uite asa, in fiecare luna, la prima zi de intarziere dau buzna la farmacie si cumpar teste engors care ies bineinteles negative .
Luna asta am inceput stimularea cu clomifen (sau Clostilbegyt). A mai incercat cinvea medicamentul? Cat timp? Ma sperie ca reactiile adverse nu sunt tocmai usoare (varsaturi, fibrom uterin, sarcina multipla ...asta e buna, sarcina anormala etc.
A incercat cineva si metode natursite? Citeam ceva de un ceai
Miruna
Lia73 spune:
citat din mesajul lui mirunam Buna fetelor! Ma primiti si pe mine in "locul fetelor nou - venite"??? Sunt aspiranta de 1an (care pare o eternitate). Desi mai am un bb cel de-al doilea intarzie sa apara si uite asa, in fiecare luna, la prima zi de intarziere dau buzna la farmacie si cumpar teste engors care ies bineinteles negative . Luna asta am inceput stimularea cu clomifen (sau Clostilbegyt). A mai incercat cinvea medicamentul? Cat timp? Ma sperie ca reactiile adverse nu sunt tocmai usoare (varsaturi, fibrom uterin, sarcina multipla ...asta e buna, sarcina anormala etc. A incercat cineva si metode natursite? Citeam ceva de un ceai Miruna |
bine ai venit ..sedere cat mai scurta
yo una n-am facut stimulare cu nic
trutzi spune:
citat din mesajul lui mirunam Buna fetelor! Ma primiti si pe mine in "locul fetelor nou - venite"??? Sunt aspiranta de 1an (care pare o eternitate). Desi mai am un bb cel de-al doilea intarzie sa apara si uite asa, in fiecare luna, la prima zi de intarziere dau buzna la farmacie si cumpar teste engors care ies bineinteles negative . Luna asta am inceput stimularea cu clomifen (sau Clostilbegyt). A mai incercat cinvea medicamentul? Cat timp? Ma sperie ca reactiile adverse nu sunt tocmai usoare (varsaturi, fibrom uterin, sarcina multipla ...asta e buna, sarcina anormala etc. A incercat cineva si metode natursite? Citeam ceva de un ceai Miruna |
Bine ai venit! Sedere cat mai scurta!
Eu am luat Clostilbegyt. Nu am avut efecte secundare. Acum nu mai iau. Cand o vrea Dumnezeu va veni si
aleesicoo spune:
cititi asta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143956
eu plang de 20 d min
asa creste bebicu
7+