Locul fetelor Nou-Venite (37)
Raspunsuri - Pagina 5
andradap spune:
Din cate stiu, ar trebui sa astepte in jur de 6 sapt de la data "nenorocirii". Ideea e ca trebuie sa astepte sa treaca un ciclu normal si abia la urmatorul.
Mai stiu si ca trebuia dupa aceasta asteptare sa se duca la un control pt uter fibromatos... Oricum, de Craciun sigur va avea o veste buna!
Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!!
ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andradap Lia, cu Cinezee eu tin legatura pe mess. Mi-e foarte draga si o stiu de mult! Este mai bine. Optimista cum o stiti! Probabil e in perioada de asteptare... Dupa, sunt convinsa ca se va pune pe "treaba" si de Craciun cel tarziu eu deja o "vad" cu 2 liniute roz pe test. Scuze ca m-am bagat in seama, dar nu stiam de unde sa te reperez (cand am vazut mesajul lasat la Povestea Nasterii, pt care-ti multumesc). Si... daca tot am intrat aici, iti urez ca anul 2009 sa-ti aduca si tie un samburel in burtica! La fel urez si celorlalte aspirante: bebei in burtici!!! Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS Dumnezeu a vrut ca el sa existe |
sar'mana DOAMNE AJUTA LA TOATE FETELE SUNTEM INVINGATOAREEEEEEEEEEEE sa-i transmiti toate cele bune din partea noastra
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
jesia spune:
citat din mesajul lui andradap Din cate stiu, ar trebui sa astepte in jur de 6 sapt de la data "nenorocirii". Ideea e ca trebuie sa astepte sa treaca un ciclu normal si abia la urmatorul. Mai stiu si ca trebuia dupa aceasta asteptare sa se duca la un control pt uter fibromatos... Oricum, de Craciun sigur va avea o veste buna! |
asa putin...super ...am o prietena care a pierdut o sarcina si ia zis medicul sa stea 4-5 luni
Ce nu te doboara te face mai puternic
Florentina_C spune:
Fetelor, multam' pt incurajarile de mai devreme...acum le-am vazut... Am avut o durere de burtica de toata frumusetea , plus ca nu imi trecusera crizele si dejamagirea.
Sigur o sa fie luna viitoare...Trebuie.
Cat despre tine lorin, eu zic ca poti deja sa te bucuri...pt mine, cel putin, tu esti deja .
Si acum nu ramane decat sa ii tinem pumnii Liei pt duminica..
Va pe toate
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
jesia spune:
ia uitati www.mediafax.ro/social/romania-trece-ora-iarna-1014940" target="_blank">ce scrie aici
trutzi spune:
Ce slaba activitate aveti fetelor
Plec cateva ore si voi nu scrieti decat o pagina
Ce faceti in weekend?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
jesia spune:
si sa nu uit ...ce mai gatiti fetelor in weekend?
trutzi spune:
citat din mesajul lui jesia ia uitati www.mediafax.ro/social/romania-trece-ora-iarna-1014940" target="_blank">ce scrie aici Ce nu te doboara te face mai puternic |
Ce imi place cand dorm mai mult
Chiar nu stiam, bine ca nu se face schimbarea in timpul saptamanii
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Lia73 spune:
floricica sper sa fie
daca nu la fel ca si u luna viitoare
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici