***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(109)***
Raspunsuri - Pagina 16
alynta27 spune:
Salutare!
Lavini.............ce greu trebuie sa va fie..... Si eu care ma plang peste tot ca sunt terminata, cand am citit postarea ta am ramas fara cuvinte de indreptatire! Asa am auzit ca sunt unii copii... Incearca sa o impartasesti cat mai des ca o linisteste! Sanatate multa! M-a amuzat faza cu "neingrijitul" si subscriu! De o saptamana ma lupt sa ma epilez!
Liv.......dar ati ajuns repede la racla! Cu mare placere ne intalnim cand mai veniti!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Ella...........multa sanatate lui Bob! Daca dr. a zis sa- cumparati jocuri si carti specifice varstei poate asta e "rezolvarea"! Daca aveti duboo consultati un psiholog/ pedagog!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
madaiulia spune:
Liviana si eu cred ca mananca cam multe stafide Andrei. Il mai sunteaza taica-su si ii mai ia din punga, dar sa nu cumva sa-l vada ca e jale. Sper sa nu-l tina chiar mult obiceiul asta, suntem abia la a 3-a punga. La fel a facut anterior cu cerealele Nesquik, cerea de cate ori intram in bucatarie pana a terminat punga in timp record. Apoi nu i-am mai cumparat alta, a mai cerut un timp si s-a reprofilat pe stafide. Cred ca-l trec inapoi pe cereale acum, macar mai variem.
Ioana cat sunt taxele de livrare in Ro la site-ul cu Thomas?
Lavini imi pare rau ca aveti asa probleme cu somnul. Nu stiu ce sa te sfatuiesc. La noi s-a intamplat asa cand am inceput eu serviciul, nu mai stateam toata ziua cu Andrei si i-am scos din mesele de lapte, asa ca toata noaptea se trezea si cerea la san. Si nu se linistea altfel. Ajunsesem sa fiu zombi, ma trezeam uneori la fiecare jumatate de ora, doar il luam in brate si il puneam la san si in 3 secunde era adormit. Si nu se linistea cu nimeni altcineva. I-a trecut doar cand l-am intarcat de tot, de atunci doarme fara trezire noaptea. Nu stiu daca se potriveste la voi, daca o mai alaptezi sau nu pe Teodora. Asta e experianta noastra, poate o sa-ti fie de ajutor. Sanatate puiutilor, poate si faptul ca e racita si probabil nu respira bine o deranjeaza pe cea mica si o face sa se trezeasca asa des.
Ella sanatate lui Bob. Ce ati mai tras si voi cu virozele astea. Ati gasit bona?
Am vazut ca si Antonio de Andrada e bolnavior. Sanatate puiutului si mai povesteste-ne si aici despre voi. Cum mai esti cu greturile?
Eu sunt singura acasa la invatat. Pe Andrei l-am lasat la ai mei de sambatata seara pentru o saptamana si imi e si sotul plecat de azi dimineata. Ma simt asa aiurea singura. Imi e foarte dor de Andrei, desi stau fara el cand plec la sedinte, acasa imi e aproape imposibil sa nu plang in fiecare seara. Incerc sa ma mobilizez cu invatatul, macar sa nu fie chinul asta fara el in zadar.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
DidiAlex spune:
Salutare,
Lavini, ma bucur ca ai dat un semn. Imi pare rau ca sunteti in situatia aceasta. Nu pot sa spun ca o cunosc, dar nici prea straina nu mi-este.
Drept sa iti zic tot scriu si sterg. as vrea sa imi gasesc cuvintele calde, sa nu iti suna si de la mine ca o sentinta. pt ca nu sunt in conditiile tale. Ai incercat sa o iei la tine in pat? La David asta merge uneori, alteori nu merge atat ce se freaca ca ne inebuneste de cap. Ba chiar ne si pocneste. incearca sa dormi la pranz si cand adoarme ea. Stiu ca asta nu e viata dar te surmenezi. Io i-am spus si pediatrei si mi-a zis ca-i copil deci nu intra la categoria tulburarilor de somn (schlafstörung), nici io nu i-as fi dat ceva de somn.
Lasa-i o lumina aprinsa.
scriu la mesajul asta de ceva timp..
doxinu spune:
clem imi pare tare rau pentru problemele prin care treci cu BOBO,ca nu ai timp sa te bucuri de aceasta varsta minunata a lui si pentru cat sufera el ca nici pentru el nu este usor sa dea din una il alta.Putere caci sunt sigura ca toate vor ramane in urma
Lavini rabdare si multa dragoste toate trec.Mi-aduc aminte de mine cu STEFAN ca avut o perioada cand urla de credeam ca este bolnav ca are ceva de nu tacea nici noaptea nici ziua,apoi a venit perioada cand ma luptam cu el sa manance si nu stiam ce sa inventez in fiecare zi ca sa-l pacalesc.........toate s-au dus si nu pot spune ca-mi pare rau
dar cred ca face parte din dezvoltarea fiecarui individ si de felul cum acesta intelege sa-si manifeste nemultumirile neputand sa le comunice verbal
DidiAlex spune:
abia acu am vazut ultimile mesajele dupa pagina 15.
Ella, stiu ca nu iti usureaza situatia dar asa face si David al meu. Nu ma vait, dar piticul meu are crizele astea si si fara vreo medicamentatie. nu ia nik. Ideea ca nu -s nici la primul, dar tot ma enervez cand imi face observatie o ruda binevoitoare ca IO nu stiu sa il educ. Pur si simplu nu ajuta, asa ca il iau precum oul, azi s-a trantit pe scari, nu stiu care a fost motivul, oricum motivul poate sa fi fost si faptul ca nu a vazut avionul..
Dar ma tin tare si incerc sa nu pic in depresie. ca mai greu iesi de acolo. Asa ca azi l-am lasat in gradinita si cand sa cobor scarile mi-am caut portofelul sa platesc micul dejun pe nov a lu R (nu ii fac pachetel, manacna la comun) si am picat ca toanta pe scari si mi-am fractura piciorul. asa ca-s proaspata posesoare a unei cisme minunate de gips. si nu era de ajuns ca dr de la urgenta cand m-a intrebat cum ajung acasa, pt ca intr-o prima faza m-a avertizat ca daca e fractura nu fisura ma opereaza, i-am spus ca ajung singura ca-s cu masina, asa ca m-a avertizat ca in caz de accident, indiferent ca nu-s vinovata asigurarea nu plateste pagube
. Asta ma deranjeaza cel mai mult, ca colegu meu e in delegatii si nu am chef sa-l anuntz de minunata veste. Nu am nimic, evident ca nu imi ies planurile, dar nu disper, pan la urma am ajuns mi-am luat carje de la o tipa, am luat copii din gradi, alta mi-a spus ca nu am voie sa conduc plus inca un copil ca asa ii promisem de dimineatza. Robert mi-a facut surpriza sa sara in balta cu apa si fusese fleasca tot, dar nu il puteam certa ca nici ma-sa nu-i mai breaza..asa ca ne-am distrat cu totii pe drum si mi-a povestit cat de minunat s-a simtit el cand se balacea impreuna cu altii 3 zmei
. Deja tuseste.
Dar nu am ajuns sa imi iau reteta aia de la farmacie cu calmantele si injectiile contra coagularii pe care tre sa le fac in burta. sper ca maine, ca deja mi-a facut in spital si tre sa imi fac singura, 10 zile pan la urmatorul control. E a tria oara cand imi rup picioarele si mereu pe scari. mereu iarna, mereu ghipsuri
Ella, a obtinut mama mea cardul albastru, vine joi, cu sor-mea.
Acu alt ghimpe. ce e cu gripa porcina ca ma bazaie fratele si chiar nu am chef sa inebunesc de cap. La cat le-am asteptat.
pup, sa nu ma da-ti disparuta, ca-s prin zona.
andradap spune:
Madaiulia 
Nu am vrut sa mai scriu si aici (desi va citesc cu constiinciozitate- Didi stie
) pt ca sunt intr-o stare de zile "mari". De cateva zile ma tot rog sa ne ocoleasca AH1N1. Incepusem sa imi "confectionez" o groaza de posibile scenarii care mai de care mai infricosatoare. Si toate astea au culminat azi cand am vazut dezastrul din analizele lui Antonio. Pe langa o imunitate scazuta (Ig foarte foarte scazute), sideremie 7, Hemoglobina si ea muuult sub limita, se adauga si un CRP muuuult (alarmant!) prea mare. In urma analizelor am aflat macar cu usurare oarecum ca NU e viroza (cel mai prezent scenariu in mintea mea era ca A va face gripa asta noua si....
se va intampla ceva nasol si ca de-aia mi-a dat Dzeu sa nasc in aceeasi perioada cu ziua lui pe al doilea)... e infectie bacteriana. I s-a montat branula si acum ii fac tratament cu CEFORT la 12 ore. Apoi... o sa ma ocup serios de analizele lui.
Ella, daca as fi in locul tau, as incerca sa-i cumpar lui Bob jucarii apropiate de varsta lui (deci cam pt 2-3 ani) - asta pt elementul de nou. In rest, as povesti pe marginea vechilor cunostinte. Adica, pentru un dinozaur pe care il stie as inventa o poveste. As incerca sa-i asociez unei denumiri stiintifice (spuneai ca el cunoaste denumirile in latina) cate o poveste. Si cand ma intreaba cate ceva despre un "personaj dinozauresc", as insista pe povestea respectiva mai mult decat pe denumiri. In nici-un caz nu i-as limita accesul la "informatii" noi.
Lavini, pai cum sa nu te mai tinem minte??? Chiar zilele trecute mi te dadea de "exemplu" Didi - care inca mai crede ca voi avea fetita- cum s-a inselat ecografistul si ti-a zis initial ca ai baiat... Imi pare rau ca aveti probleme cu fetita. Din punctul meu de vedere somnul de noapte e un adevarat regal... asa ca imi inchipui cat de greu va este. 
Fug sa mai stau cu piticot...
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
Ioana13 spune:
Io cred ca e ceva in univers... si eu sint plina de nervi de 3 zile, produsi tot de altii, vecine si colege de serv... eu care nu ma cert cu nimeni, in afara de barbat, am avut discutii in 3 zile cu 3 femei... toate incepind ele... una cu parcarea(unde nu avea dreptate
, una cu o chestie inteleasa gresit si tare de cap, ca ea nu accepta numai o varianta...
Ella, multa sanatate lui Bob!
Si Patrick, mai ales de cind merge in colectivitate, mai multe accese de nervi, incruntari... intr-o zi s-a miriit, a plins... fals totul si de la un lucru absolut minor... apoi a spus "Smechen Patrick!" adica smecher. Asa ca mi-am dat seama ca ma cam face.... dar voi lua masuri
Pt el, care a fost un calm toata viata, e mare schimbarea...
In legatura cu inteligenta lui Bob, eu as lua legatura cu societatea aia in care intra super-dotatii lumii(Mensa, parca)... poate te vor ajuta cu ceva sfaturi. Nici mie nu mi se pare ok sa il tii pe loc... poate va face urit, daca nu e stimulat la capacitatea lui. Sau sa faca f multa miscare in aer liber, sa nu mai aiba chef de invatat.
MAdaiulia, mie mi-au luat 4,5 lire pt livrare. Te anunt cind sosesc... daca sosesc, dar m-au anuntat pina acum la fiecare pas al comenzii.
Noapte buna, mai ales celor cu probleme de somn(Lavini si Betty)!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
madaiulia spune:
Didi imi pare rau pentru incidentul cu piciorul. Cred ca e tare greu singura cu piticii si cu piciorul "defect"
sa treaca repede.
Eu sunt tare cascata, vara trecuta am coborat din masina direct in santul langa care am parcat si am avut entorsa de glezna, am stat cu atela gipsata 2 saptamani. Si inainte am dat cu piciorul in podea de mi-am fisurat calcaneul si am stat in gheata gipsata
.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
arcadia spune:
vas, esti o scumpa, multumesc pentru incurajare 
didi, ce vrei sa spui, ca la mine nu s-a confirmat roz?
e drept, pe la 14 saptamani era baiat, apoi la 18 s-a facut fetita ![]()
of, acum am citit, imi pare rau de picior
bine ca vin mama si sora ta. te admir, esti o curajoasa ca ai condus cu ghips
ce-mi place cand povestesti cum va balaciti voi prin balti ![]()
lavini si eu zic sa incerci remediul homeopat de care zice ella pt somn, stramonium..sper sa treaca 
tamara unde e noul mall? ca vreau si la C&A ![]()
ella, ai un copil genial
eu zic ca tot ce trebuie este sa ai rabdare si grija de el in continuare la fel de bine precum o faci
si sa fii bine informata ca sa-i satisfaci setea de cunoastere
a, si e buna ideea ioanei cu sportul.
andrada, imi pare rau ca e bolnav antonio
sa ii treaca repede.
care e treaba cu gripa asta AH1N1, sunt cazuri in Buc? intreb ca eu nu ma uit la tv si nu-s la curent cu stirile.
am fost azi la control, e bine, pitica dupa masuratori ar avea deja 3600 gr..
e posibil sa fie vreo 2-300 in minus, dar tot e ceva, mai ales ca mai am 3 saptamani (sper eu
)
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
37+
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png