***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(109)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Pooh.............fain ca ati mers la munte cu copii! Ce bine ca ai putut-o da pe manu la gradi!

Cateva poze cu noi, recente:

http://family.webshots.com/photo/2717957680100722791PUbOMw

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

poohy, bietul Mihnea cu dintisorii, asa repede si multi i-au iesit si Andreei. Si urlaaa si nu manca mai nimic, asta am vrut sa iti raspund de data trecuta. Si nu s-a oprit eruptia pana la 1 an si 6 luni cand i=au iesit caninii, dupa a facut o pauza de 3-4 luni (ce bine a fost) si apoi i=au iesit ultimele masele, la 2 ani.
La fel de fonfaita a fost si Andreea, cel putin cand era bebe ma dispera, nu puteam dormi eu cand o auzea, mergeam la dr si ma intorceam cu ser fiziologic, ca vezi doamne nu are nimic. I=a trecut la un moment dat pur si simplu.

Ma bucur ca ii place asa mult Manuelei la gradi, asa esti linistita ca ai luat decizia buna. Eu nu am vreme si resurse nici umane, nici materiale (asta ca sa-i raspund si Ioanei) sa o duc.

Dupa ce am dus-o de 3 ori la dr, concluzia a fost ca ii ies ceva dintisori, intr-adevar sta nonstop cu manuta in gura, si cand suge tot isi baga un degetel in gura, abia i-l scot, suge rar si rau, sper sa nu imi pierd laptele in ritmul asta.

Va pup si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Mamici cu amatori de Thomas& co, am gasit un site care livreaza in Ro, preturi mai bune decit la noi, am lansat comanda, va spun si daca
ajunge http://shop.buythomasthetankengine.co.uk

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Didi, multumesc frumos pentru aprecieri. Gecuta e de la LR, asa e. I-am luat-o anul trecut si o poarta si acum, de fapt a purtat-o, ca acum i-am dat altele mai groase, tot de la LR . Are si pt la anul, tot de la LR Si raiatii de pe ea (cei mov, si cei grena) tot de la LR sunt.
Mara are si ea rasfaturile ei, are momente in care intr-adevar bate din picior ca vrea ceva, dar, overall, e un copil foarte intelegator, nu am de ce sa ma plang. Daca nu ar avea momentele alea de alint si ar fi prea serioasa si ascultatoare, parca nu ar fi copil. Au si astea farmecul lor, mai ales cand vezi ce mai scornesc ca sa le faci pe plac. Spre ex, cand are chef sa o duc in brate zice "nas in nas", adica sa ne lovim in nasucuri, ceea ce facem de regula cand o tin in brate (asta fiind de fapt intentia ei). Si altele.
Am mai pus cateva poze in albumul de octombrie http://family.webshots.com/photo/2160496830102686232YnmBit si acum incerc sa incarc un filmulet cu Mara.

Alina si Mara (27 iunie 2007)
used to be "Graviduta" on DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy cum s-a manifestat giardia la Manu? Care au fost simptomele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Salutare, ne mai tineti minte?

Intai de toate, vreau sa o felicit si eu pe Elteka pt minunea din burtica, iti doresc o sarcina usoara in continuare(sper ca ce a fost mai greu a trecut), o nastere mai usoara ca cea a lui Elias si sa fie bb ceea ce iti doresti tu sa fie.Desi ma inscriu si eu in clubul celor care zic ca e roz, fiindca cei 2 saci de hainute cumparati de la Tokyo isi asteapta de ceva timp purtatorul :).Te imbratisez si sper din tot sufletul sa uiti de suparare si saa revii pe plantatie, mie imi mergeau la suflet mesajele tale.

Boon, io nici nu stiu cu ce sa incep.Fac parte din categoria celor care simt nevoia sa se vaite, ca altfel explodez.Pai de 2 luni, cam de cand nu am mai intrat, ai mei sunt bolnavi in continuu...Andrei aduce de la gradi, boleste cateva zile, incepe sa se faca bine, apoi il urmeaza tacticoasa sor-sa.Si noi nu ne incurcam cu chestii marunte, ii dam cu febra 40, tuse si muci cat cuprinde, raguseli de ramanem fara voce, etc...Dom'le, sunt satula de siropuri, supozitoare, termometre, aerosoli, urlete, smiorcaieli, etc...In oct Andrei a mers o sapt la gradi, si nici aia legata, in rest am stat cu el acasa.Pe langa boala, dr si medicamente, am mai dat si o carca de bani la gradi, si nici macar nu ne-am ales cu ceva...sau ne-am ales, cu virusi...

In alta ordine de idei, partea cea mai nasoala e cu fi-mea, va povestesc pe scurt si astept niste solutii, ca nu mai rezistam.Ea e mai agitata si rasfatata de felul ei, dar asa e ea, m-am obisnuit.Dormea ok noaptea, cu 1-2 treziri pt lapte.De o luna a inceput cosmarul, ca nu mai stiu cum sa ii zic.A inceput sa maraie treptat la somn, se culca la 8 si pe la 10 o apuca maraitul.Din ce in ce mai des, iar intr-o saptamana ajunsese sa planga din ora in ora.La inceput mergea cu mangaiat, shashit, apoi perioadele de plans au devenit din ce in ce mai lungi.A avut noapti in care s-a jelit cu orele.Am presupus ca e de la dintii de sus, care treb sa erupa.A erupt unul, celalalt mai dureaza, dar nici o imbunatatire.Medical e ok, ziua e vesela, doarme singura in patut, o pun acolo, plec, si adoarme in 2 min.Se joaca, tipa, etc...Ziua e cumva alt copil.Dintii ar trebui sa o deranjeze si ziua, nu doar noaptea.Nu i s-a intamplat nimic traumatizant, nu a schimbat mediul, nimic-nimic.

Cert e ca nu mai putem, suntem epuizati, nedormiti, neingrijiti(imi aduc aminte de un mesaj al Ellei, din perioada de glorie a lui Bob), avem cearcane si aratam ca vai de noi.Nici sotul nu se poate odihni, ca singura nu mai fac fata si zi si noapte, si ea oricum are un glascior de trzeste tot cartierul cand plange.Ieri am lasat-o la mama o sapt, inainte sa o iau pe aratura...Nici acolo nu a fost vreo minune, acelasi program ca acasa.
Please help me...orice idee, sfat, cine a mai trecut prin asta si are vreo solutie...nu mai pot continua asa, dorm 2-3 ore pe noapte si nici macar alea legate.Ma ridic de zeci de ori din pat, mi-am pierdut rabdarea, am adormit in mijlocul zilei in patul lui Andrei, m-am trezit si l-am gasit cocotat pe mobila, aruncandu-mi jucarii in cap...Astept sugestii, o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hello la un nou inceput de sapatamana!
N-am mai plecat la munte caci vremea se preconiza urata si friguroasa, asa ca am "stat" pe langa casa.

alynta27, da, pe 13 oct; in 2 ore eram la racla. Ramane sa ne vedem alta data. Spor la doctorat, cred ca esti indragostita de chimie! Matei seamna cu tine mai mult, asa-i?
Didi, ba da, se uita la desene, dar de regula stam in camera lui la aerosoli si acolo nu are TV. Deh, casa mare, distanta mare intre camere.
Poohy, la ce extreme te referi?
Alma, si noi ne dam "nas in nas".
Lavini, imi pare tare pt oboseala acumulata. Nu stiu nici o minune mai buna decat poate sa impartasesti copila?

A fost careva la noul mall, AFI Palace Cotroceni? Cum vi s-a parut?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liv am fost noi ieri. Foarte mare si foarte aglomerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Adinnel te-am intrebat ca eu am vizitat cam toate gradinitele din cartier, stiu care este; acolo este si Andrei de Lavini. Este foarte aproape de voi.

Lavini imi pare rau ca Teodora are probleme cu somnul. Si noi am avut si se manifesta si in timpul somnului de peste zi. Plansul este de fapt metoda lor de comunicare si constatasem ca daca era langa el cand incepea maraitul/plansul si incepeam sa-l linistesc - in general il mangaiam si-i cantam - se linistea mai repede si adormea la loc (adica dupa a x trezire ne mutam amandoi in patul mare si dormeam cu el). In final am ajuns la homeopat si a inceput sa doarma din ce in ce mai bine. Cam in 3 sapatamani incepuse sa-si lungeasca perioada de somn si se trezea doar de 2/3 ori pe noapte. Chiar si acum se trezeste de doua ori, prima data dupa un somn agitat dar acum ne striga, nu mai plange si vrea sa stam langa el pana adoarme si apoi la 6 cand cere laptele.

Liviana am fost la noul mall caci e la mine in cartier si chiar langa serviciul sotului. Mare greseala caci a fost f aglomerat, nu gaseam loc de parcare; am fost sa facem vineri la pranz cumparaturile pt la tara (alimentare) si aseara ca-i ramasese sotului gandul la ceva de acolo. Nu am intrat decat in real si c&a, dar impresia generala este de neterminat, inca se construieste peste tot, inclusiv locul de joaca si patinoarul.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

are bronsita; dupa ce i-am potolit crizele de astm cu flixotide care face minuni fiindca reduce inflamatia bronsica, de vreo saptamana a inceput sa tuseasca din ce in ce mai urat , usor productiv si cu haraiala in piept, plus ca respira greu si repede; nu face febra, nu are muci, zburda.
Asa ca din seara asta trecem si pe spray ventolin inainte de aerosoli ca sa dilatam bine inainte sa intre flixo.
E a 4-a viroza din septembrie incoace...

In rest, din cauza medicatiei, flixo, singulair si ketof care toate au o droaie de efecte secundare, e foarte nervos, are niste accese de se da cu capul de ce apuca; si nu-l impaci cu nimic; ieri s-a dat cu capul de marginea patului, are o linie vanata pe frunte; a urlat ieri in reprize, ba ca am decupat un dinozaur pe care nu-l vroia, ba ca n-a apasat el pe butonul de la lift, ba ca am colorat cu alta culoare; n-am mai rezistat, l-am trimis cu ta-su in oras, simteam ca mi se rupe capu.
Ce bine ca n-am mai facut alt copil si ca nici nu voi mai face; sa duca cine poate, eu inca ma rog sa treaca timpul si sa creasca.

Lavini, parca erati arondati la CMU, cere de la dr Simu Rares, e si homeopat, sa-ti prescrie stramonium pentru fata; se va linisti si va dormi bine.

Liv, am rezolvat cu medicul de familie; ne-am inscris la Taropa; alternativa era Elisei de la CMU dar nu-l stie pe iar Taropa l-a vazut de cand l-am nascut asa ca e cel mai bine ca-i cunoaste istoricul medical.
mi-a dat si reteta pentru tot ce ia .
Ne-a spus ca nivelul cognitiv al lui e cu cel putin 2 ani avans si chiar daca cere, sa nu-i mai cumparam jucarii care nu sunt pentru varsta lui; si nici carti care nu sunt pentru el; poate am gresit, noi nu l-am fortat cu nimic; invarte piesele la un puzzle cu 60-70 de piese de 4-7 ani cu o viteza ametitoare si spune intr-una " asta e usor"; mi-a spus doctora ca e posibil sa clacheze acumuland multa informatie in scurt timp; are niste carti cu dinozauri pe care se uita cu atata pasiune si stie pe fiecare cum ii cheama in latina si ii descrie pe fiecare; parca citeste din carte...; cartile lui cu poezii le stie pe dinafara aproape, unele au 6-7 strofe.
M-a pus pe ganduri; nici nu stiu cum sa fac acum; ca cere sa-i spui, sa-i arati.

Mergi la inceput