***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(109)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La multi Ani si din partea mea, Angiuta! Te mai asteptam pe la noi.
BettyR, nota 10 pt curajul de a face un copil chiar si constienta fiind ca sotul nu te va ajuta. Vezi si articolul al carui link l-am dat. Mie mi se pare cutremurator de adevarat.
Gravi, si mie imi place cum iti sta tunsa scurt.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Haideti, mai, ca m-ati facut sa ma rusinez , desi cam greu se intampla asta . Ma duc la un coafor langa gara, nu e cine stie ce, dar tipa are mana buna, zic eu. In poza aia eram ne (adica nespalata, nearanjata, aproape nepieptanata, ca sa nu se inteleaga altceva ). Haideti sa punem de-o intalnire, ca sa ma coafez si eu special pentru asta
An@, Mara are laptop mic, de jucarie. Canta, invata sa recunoasca literele, are diverse joculete, e interesant si e in lb romana. I l-a luat sotul din Carrefour. Eu vroiam sa i-l iau pt Craciun pe ala cu testoasa, tot in lb romana, dar mi-a luat-o sotul inainte. De Craciun cred ca o sa-i iau o bucatarie de-aia cu toate ustensilele si cu baterii, sa imite una adevarata. Dar sa vad daca am unde s-o pun, trebuie sa mai amenajez pe la ea prin camera, sa scot masa de infasat (ca eu si-acum o schimb pe ea, e mai comod asa).

Alina si Mara (27 iunie 2007)
used to be "Graviduta" on DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Buna Seara,

Stiu ca sunt off-topic rau de tot, dar nu ma pot abtine. Imi doresc sa impart si cu voi aceasta veste, asa ca va trebui sa ma "suportati" .

[center]SUNT FERICITAAAAAAAAAAAAA!!!
(scuze de caps)
Si daca mai plang, o fac de de bucurie ca am primit vesti bune de la eco... si Doamne ce mai tremuram pe hol pana sa intru! Nu v-am spus mai devreme ca visasem azi-noapte ca imi va spune la eco ca are 6 degete la manuta stanga, nu stiu ce malformatii la rinichi...
Primul lucru pe care l-am vazut a fost un profil frumos, dar STATIC... Nu misca nimic pe-acolo. Iar am intrat in panica si ma gandeam sa nu fie adevarat si sa nu cumva sa se fi oprit in evolutie. Dar dupa nici 2-3 secunde am vazut cum se misca inimioara, apoi a miscat si el... ca si cand ar fi sughitat, doar atat. Fata de Antonio, este mult mai linistit.

Urmatoarea imagine a fost a unei manute CU 5 DEGETE. Mi s-a parut cea mai frumoasa manuta din lume... Oare stia bebe ca am stresul manutei??? Apoi, urmatoarea imagine a fost a fundului si a unei "bulinute". Dr. a zis ca e BAIAT, dar ca nu e 100% sigura (doar 80%! )

Eu asteptam in continuare restul (mai ales cele ale creierului, stresul avut la prima sarcina!) analizelor... masuratorilor, asa ca nu ziceam nimic. Taceam malc cu inima cat un purice (dar care batea intr-un ritm ametitor). Probabil de-aceea, dr. mi-a zis: "Pareti cam nemultumita de faptul ca e baiat?" Evident ca atunci am inceput sa turui... sa-i spun de temerile mele, ecografiile gresite din prima sarcina, etc. Am vazut ca a masurat cu atentie si in final mi-a zis ca TOTUL este OK din punct de vedere anatomic.

Ba mai mult, mi-a zis ca este asezat foarte frumos in uter, cu fata in sus si ca se pare ca-i "place sa fie pozat!"

Iar mie mi se pare ca are un profil al fetei foarte reusit si mi se pare ca e mult mai frumos decat era Antonio la "varsta" asta ... Sau poate e doar ecograful de "vina" Sau poate... bucuria mea ca e BINE, multumesc lui Dumnezeu!

Ei, doamna Didi... ati avut dreptate referitor la anul 2010 in ceea ce ne priveste. Ati zis ca va fi roz... ei bine asa si este, va fi viata in roz pt ca avem un bebe sanatos! Dar, va fi cu carucior bleu...

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 12+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Andrada felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma bucur tare pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

an@ uite pe www.dinoland.ro/p-756-computer-kid-disney-princess.aspx" target="_blank">asta il avem.

andrada felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Andrada, felicitari pentru rezultatul la eco!
Mica, e foarte dragut laptopul ala. Mara il are pe asta http://www.dinoland.ro/p-1758-primul-meu-laptop.aspx .

Alina si Mara (27 iunie 2007)
used to be "Graviduta" on DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

'Neata!

Andrada, felicitari! Ma bucur tare mult ca este bine bb2. Tu cum te mai simti? Ai scapat de greturi?

Acum sa ma laud si eu (off-topic): Cristiana sta de ieri in fundulet si sunt tare incantata

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Andrada, felictari pentru baietel si ca totul e bine!

Vali, felicitari pentru statul in fundulet! Ai fata mare de acuma.

Poate i-a trecut supararea Eltekai si intra sa ne spuna ce culoare are caruciorul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Ella........partea "frumoasa" (daca poate fi vreo una) e ca daca are astm e vindecabil total la copii pana in 7 ani! Succes cu tratamentul! Una peste alta e bine ca aveti un diagnostic si stiti ce pasi sa urmati! Multa sanatate!
Betty.......saracuta de tine! Cred ca esti rupta! E greu cu doi copii in conditii normale, dac cum scrii tu cu nopti zi zile nedormite e groaznic!
Ibelciug............ce frumos trebuie sa fie gradinaritul in familie! Bravo gradinarilor harnicuti!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kay...........cred si eu ca ai avut motive de ras cu lacrimi! tare de tot fiicata cu chilotii si sutienele in gat! Ce perisor mare are!
An@ .........superba iesirea voastra la Moeciu! Ce-ti seamana fata...
Al Ma...........fain ca ati apucat sa mergeti la munte si vremea e frumoasa! Asta vara am vrut sa mergem si noi la Praid, dar din lipsa de timp nu am facut-o! Tare as dori sa ajungem! Eu tanjesc dupa un loc cu apa termala!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput