***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(109)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

DidiAlex............sora mea a luat Singulair GRATUIT pe 3 luni-se da si pentru 6 luni cu scrisoare medicala de la medicul specialit, care a fost transcisa de medicul de familie! Stiu ca nepotelul era suspectat de astm bronsic si i-a pus diagnosticul de astm pe acea scrisoare medicala! Poate vei rezolva si tu astfel ca e tare scump!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.

vreau sa o laud si eu pe Al_ma pe care eu la inceput nu am recunoscut-o, am crezut ca e vreo sora mai mica...ceva....ai un chip atat de tanar......

Vorbeati de cadouri. Eu i-am luat de la Quelle o casa de marcat 120 lei. cred ca o sa fie tare incantata de ea ca ii place mult in supermarketuri sa se uite cum face tanti. Azi ma duc sa o ridica de la posta, deci nu am vazut de ce e in stare dar sigur ii va placea Elzei. In rest mai caut asa jucarii diverse pe care sa i le pun sub bradut.

Andrada, ma bucur pentru tine!!!!!!!!!!!!
vali5 ce fetita mare ai!!!!!!
va pup.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Al_Ma iti sta foarte bine cu noul look.
Betty, cum sa nu te plangi, ca de aia suntem aici sa impartasim bucurii si sa ne varsam oful.
Andrada, felicitari pt baietel, ma busur ca totul e bine!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Arcadia............mai e o luna si vine bebe!
Batty..................eu zic sa-ti faci tu o colectie cu petricele sa nu mai cauti una anume cand iti cere fata!
Chiqui, Oana, Liv............multi ani fericiti impreuna (scuze de intarzaiere)!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Vali5............felicitari Cristianei! ai de ce sa te bucuri!
Betty........fata poate e agitata pentru ca mami ii transmite nelinistea ei! Lasa cresc ele fetele mari si iti vor fi de ajutor! Le vei face in ciuda la comentatori cu asa mandrete de fete!
Andradap...........felicitari pentru bebele frumos si sanatos! -cei mamei grijulii! E frumos cu 2 baieti! Si eu am vrut ca bb2 sa fie fata, dar de cum am aflat ca e baiat am fost tare fericita! Se indragesc mult fratii!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Merci, fetelor, mi-ati inseninat dimineata
Alynta, pai voi aveti Slanic Moldova aproape. Din cate imi amintesc, era frumos acolo. Numai sa prindeti vreme buna. Noi chiar am avut noroc, ca ne-am hotarat pe nepusa masa sa plecam, cam ca si An@. Nu conta vremea, ca noi mergeam la salina, dar uite ca a tinut cu noi.

Alina si Mara (27 iunie 2007)
used to be "Graviduta" on DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

bai deci scrisesem 3 m de papirus si mi s-a inchis fereastra din senin ..

pe scurt

andrada, FELICITARI !!!

gravi, eu nu te stiu inainte, asa ca nu pot sa compar, dar imi place cum iti sta tunsa . cred ca era frig rau la munte, era imbracata gros Mara... cate grade erau?

CARACIUN :

fiind primul al soniei ACASA, eu tot cumpar decoratii de acum. au la ikea tot felul, aduse fff curand.

cadouri : am hotarat cu al ca de la 1 nov nu mia primeste nimic S pana la 6 si 25 dec. si pt 6 nu ii pregatesc cine stie ce, in schimb pt craciun strang foooarte constiincois carti cu imagini mari si diverse, tot ce poate sa fie folosit la logo. poohii, bucatareli de lemn, vreau sa ii iau fratele lui Ella (iepuroaica) imbracat de craciun si mai mare, eventual o bucatarie de lemn (dar nu cred pt ca e prea scumpa), un bb care face pipi la olita . in general ii iau chestii care sa o ajute...

va pup ca am de facut clatite

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Kay..............faina lista de cadouri! Succes la gasit jucaria muzicala!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Nu era frig, dar batea cate un vant rece. Nu stiu exact cate grade erau, undeva intre 16 si 20, poate un pic mai mult. Alea sunt doar o parte din poze (uite ca aseara nu am mai apucat sa incarc, ca am facut clatite ), dar cand am ajuns sus i-am dat geaca jos si i-am pus o vestuta fara maneci.

Alina si Mara (27 iunie 2007)
used to be "Graviduta" on DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna fetelor

Va mai amintiti de noi??!!
Am avut o perioada foarte foarte incarcata. Nu am mai activat pe forum, v-am citit destul de rar...marturisesc...dar mi-a fost tare dor de voi. Alin a inceput scoala si am fost destul de stresata iar pe 27 mi-am sustinut teza de doctorat ceea ce m-a epuizat in perioada iulie-octombrie.
Am ramas placut surprinsa ca am vazut ca au revenit Kay si Andrada...
Felicitari Andrada pentru bebica! Iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos!
Noi suntem bine, Toni in continuare un vorbaret de ma zapaceste de cap. Acum are o tuse aparuta din senin fara febra. Tuseste in general dimineata si pare ca <rupe>. Stiti cumva un remediu naturist sau homeopat...ceva mai usurel ca nu as vrea sa-i dau medicament.
Discutati despre singulair. Si eu dupa ce am platit vreo 2 luni, mi-a dat medicul de familie gratuit pe baza de scrsoare medicala. Toni a luat cate sase luni in fiecare an incepand de la pneumonia facuta la 9 luni.
Va pup

Mergi la inceput