***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(109)***
Raspunsuri - Pagina 13
lbelciug spune:
Andrada, minunate vesti, sa va traiasca! Ma bucur mult pt voi si fie ca fericirea sa dureze muuult!
Vali5, felicitari pt d-ra Cristina!
Alynta27, multumesc! Uite ca abia acum am observat ca esti din Iasi. Imi pare rau ca nu te-am intalnit o data cu Mihamora cand am fost la Cuvioasa.
Diana, cu aerosoli din ACC+ser fiziologic ai incercat? Ai grija la siropuri, unele din ele fluidizeaza secretiile si conduce la disconfort din cauza inecarii cu ele.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
diana spune:
Liviana, nu mai vrea sa stea sa ii fac aerosoli. Acum ii e frica de aparat. El a facut muuulte sedinte cu aerosoli iar acum nu accepta. E adevarat ca a trecut aprox un an de cand nu a mai facut aerosoli(din februarie). Asa ca nu stiu cum sa-l conving sa apropie masca de fata.
Va pup
lbelciug spune:
Diana,
Nici B nu vrea in prima faza sa stea la aerosoli, insa il pun pe genunchi si ii cant sau ii spun o poveste. Mai vine si Matei, ii mai dam si lui mascuta asa de fun, dupa care o reia constiincios, Bogdanel. Insista un pic, poate revine la sentimente mai bune.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
kay spune:
Mi-am facut si eu analizele azi !!! Am foat la victor babes??? La centrul de diagnostic si tratament, mi-au recoltat la 3 si la 8 sun pt rezultate. A costat ceva, dar merita, au super aparatura acolo. Si ma mai duc si sambata si la sf lunii sa mai recolteze... Astept sa vad ce zice tanti doctorita.
Va
, am facut clatite
!!!
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
mica0307 spune:
Pana ce varsta trebuie folosita pasta de dinti fara fluor???? Voi ce pasta de dinti folositi???
Ca m-am saturat sa dau 2 sute si ceva de mii de lei pe pasta aia mica de 20ml de la nenedent.
oana trimite-ne si noua cateva clatite
.
kay spune:
mica
... atat pot sa zic. m-a apucat rasul cand ai zis ca vrei clatite
.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
arcadia spune:
liv, tu ma intrebasei daca am fost la teatru? n-am mai fost, ca nu era Calin in buc..
vali, n-as putea sa stau atat fara calin..vom sta impreuna dar sper sa ma descurc intrucat nu voi lucra..iar din februarie cred ca il dau la gradi.
felicitari pentru stat in fundulet! 
andrada, ma bucur ca e totul bine si ca esti atat de fericita ![]()
diana, bine ai revenit! felicitari pentru doctorat, in ce domeniu este?
mica, si eu am problema asta cu pasta de dinti..dar calin inca nu scuipa si de asta cred ca trebuie inca fara fluor..ai putea sa scrii si la parintii intreaba, poate ne lamurim si noi ![]()
angiuta, la multi ani! 
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
36+
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png
madaiulia spune:
Angiuta cu intarziere!
LA MULTI ANI fericiti fetelor care si-au aniversat casniciile zilele astea : Liviana, Chiquitita, Kay (sper ca nu am uitat pe nimeni).
Sa ma bag si eu in discutia cu mancatul in parc. Pe mine ma deranjeaza mamicile care vin cu mancarea la locul de joaca pentru ca Andrei este extrem de pofticios si chiar daca s-ar fi ridicat de 5 minute de la masa tot se duce sa ceara. Si se mai gaseste cate o mamica "binevoitoare" care ii indeasa in gura o lingurita tocmai scoasa din gura propriei odrasle
inainte de a apuca eu sa reactionez. De aceea prefer sa ne mutam noi inca de cand vad ca e rost de scos ceva de mancare.
Si asta cu mancarea e un subiect atat de controversat incat nu cred ca o sa se ajunga vreodata la un consens. Intalnim inca multe mamici din Romania obsedate sa indoape copiii pe principiul "gras si frumos". Chiar azi la gradinita am intanit o mamica ccc care ii cerea ingrijitoarei sa-i certe copilul si sa-l pedepseasca daca nu mananca tot
. Eu mereu le zic sa nu-l forteze cu nimic, m-or crede dusa cu capul, mai ales ca e si printre cei mai slabi de pe acolo.
Iar legat de a manca sau nu in fata copilului, si eu mai mananc in fata lui fara sa-i dau, dar lucruri pe care ii explic ca nu i le pot da, gen carne de porc, cafea, bere, vin, cola. Dar mi s-ar parea tare aiurea ca eu sa mananc chips-uri, dulciuri diverse, pop-corn si pe el sa-l las sa se uite la mine si sa saliveze. Copiii au tendinta sa copieze obiceiurile alimentare ale parintilor, asa ca daca vrem ca ei sa manance sanatos, trebuie sa incepem prin a manca noi sanatos.
Hai ca m-am intins aiurea pe un subiect de acum 2 zile (mai ca-mi vine sa streg), dar abia acum am apucat sa citesc.
Mihamora multumesc pentru reteta de prajitura. Am facut-o si eu in weekend si e intr-adevar delicioasa. Eu am pus si un pic de scortisoara si stafide, caci suntem maaaari fani (mancanca Andrei o punga de jumatate pe kg pe saptamana). Si e jale daca nu exista in casa stafide. Cand l-am lasat ultima data la ai mei s-a dus taica-meu sa-i cumpere stafide la 10 noaptea si ca sa fie copilul sigur ca nu-l pacaleste ca nu a gasit s-a duc cu el.
Betty saracuta de tine cat de greu trebuie sa-ti fie. Eu sunt disperata cu somnul, cred ca as muri sa fiu privata de somn. Imi pare rau ca sotul nu face fata la doi copii. In aceeasi situatie o sa fiu probabil si eu daca il fac pe al doilea, in toate discutiile cu sotul ajungem la argumentul lui ca nu se vede in stare sa aiba grija de doi copii. Dar cred ca pana la urma tot il fac, eu imi doresc atat de mult incat imi asum riscul sa-i cresc fara ajutor substantial din partea sotului.
Andrada felicitari pentru bb sanatos, culoarea carutului e deja secundara de acum.
Diana eu de obicei ii dau lui Andrei pentru tuse Plantusin de la Fares. Si am vazut ca tot vorbesc fetele de Prospan, asa ca la episodul curent de tuse l-am incercat si eu si sunt multumita de rezultat.
Mica nu stiu pana cand trebuie sa folosim pasta de dinti fara flor, dar m-am uitat acum pe a noastra si am vazut ca are
. Nu stiu ce oi fi citit eu cand am cumparat-o de nu am remarcat. Sper sa nu-i fi facut ceva rau copilului cu pasta asta.
In alta ordine de idei si eu vreau clatiteeeee.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
bettyR spune:
Nu stiu ce va apucat cu clatitele, eu ma gandesc la asa ceva de 2 saptamani si nu am apucat sa imi fac, dar vine mama imediat.
Sper ca nu am fost inteleasa gresit, sotul lucreaza mult, el aduce bani, cumparaturi, dar nu ii place asa mult sa stea cu fetele. Nu prea are chef de iesit cu noi, prefera sa faca curat decat sa se joace cu ele, sa se uite la un film, dar daca insist participa si el... si Andreea e dificila si spune ca i-a mancat toti nervii, nu mai are si pentru alexandra
.
Ma duc sa dorm ca cine stie ... Alynta azi cand eram in parc mi-am amintit de ideea ta sa culeg eu niste pietre si chiar mi-am facut provizii.
doxinu spune:
MICA noi folosim de la colgate pentru 0-6 ani.Stefan este "foarte multumit" ca noi ne spalam cand intram in baita si cand iesim,apoi dupa ce papa si asta numai seara![]()
Vali felicitari pentru statul in fundulet,ai fetita mare acum,domnisoara
Fetelor mai stie cineva de CarlaV?
Oana clatitele le faci singura sau cu ajutor?Io fac doar cu ajutorul cofetarului meu
,io fiind secundul![]()