***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(109)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

ella, am vazut ieri Ige Age 3 care e cu dinoazauri. Ghici la cine m-am gandit?
Imi pare rau pentru Bob, ca e asa bolnavior...

Am vizionat si cateva poze:kay, ai fost mortala cu parcarea; Bob in mall; doxinu, este tare frumusel Stefan; vas, ce smechera e Eliza cu palaria mamei in cap

Liviana, ce frumos ati petrecut timpul la gradinarit Si mie imi place tare mult cand se implica Andrei la treaba in curte. Nu le-ai facut poze?
Felicitari pentru cei 8 ani de casnicie si la multi ani fericiti!

An@, ce vreme frumoasa ati prins la munte. Si ce frumoase poze cu Ana in natura.

betty, tare haioasa Andreea cum vorbeste ea. Imi pare rau ca nu reusesti sa te odihnesti. Ma stiu pe mine cum sunt dupa o noapte nedormita – zombi. Nu reusesti sa dormi peste zi? Lasi pe cineva 1-2 ore cu copiii si te odihnesti. Eu asa fac, daca n-am dormit noaptea si nici pana la ora 16 nu am apucat, cand vine sotul se descurca cum stie cu amandoi si eu dorm. Pupa fetele!

kay, foarte tare Sonia cu chilotii vostri pe ea, ce mutrisoara dulce avea
La multi ani si voua! Si noi am facut 4 ani la inceputul lunii octombrie

Ioana, ce frumos e in Praga! Pacat ca ati prins vremea asa innorata si incetosata...

Of, fetelor, ce va mai plimbati... vreau si eu... nu am iesit nicaieri anul asta...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

S-a culcat Alexandra, am mancat eu cu Andreea cate ceva.

Ioana, merci de raspuns, colici ma gandesc ca are, sigur nu-i pica bine ceva ce mananc, mai ales ca ii ies si bubite, dar habar nu am ce. Sambata am mancat prajituri din comert si ma gandesc ca de la ele i-au iesit bube, dar de vineri tot asa o tine, in schimb am mancat portocale, poate nu-i pica bine nici astea. Dar nu stiu, ca mananc multe intr-o zi si le tot schimb. O sa vad cand incep diversificarea.

Vali, nu am pe cine sa las cu copiii. Sotul lucreaza mult si de acasa, iar de la 4 dupa masa pana la 10 chiar nu poate sa ma ajute cu nimic. Oricum nu sta cu ele in general, nici sambata si duminica. Am vrut sa zic la un moment dat, daca spun barbatii ca nu vor al doilea copil sa ii credeti, si daca ii 'pacaliti' si il faceti sa nu va mirati ca nu fac fata. La sotul meu se vede clar ca unul ii era suficient. Mi-a spus soacra-mea, daca nu am vrut sa o ascult. Asta este, oricum mie mi-s tare dragi si ma bucur ca le am pe amandoua f tare, nu puteam sa am numai unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

betty, imi pare rau sa aud ca sotul tau nu face fata la doi copii... Cred ca e tare frustrant sa te ocupi numai tu de ele...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Am incarcat cateva poze de la munte aici http://family.webshots.com/photo/2160496830102686232YnmBit . Am vrut sa pun mai multe, dar nu am avut timp de dimineata. Sunt poze din tunelul de sare amenajat la salina de la Slanic Prahova si poze de la telegondola.

Alina si Mara (27 iunie 2007)
used to be "Graviduta" on DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Liv, cind am vazut pozele acasa mi-am dat seama ca am uitat sa pozez cirnatii.

Vali, noi tare ne-am bucurat ca e vremea aia, ca peste tot se anuntau ploi... E cam racoare in Praga, oricum, in zona e vegetatie de munte, brazi, molizi...

Betty, plinge-te aici linistita! Nu incerci sa o duci pe Andreea la gradi? Te tot zapacesc, dar ea e f receptiva, poate i-ar placea. Numa ca bolile astea sint naspa de dus acasa la bb-mici.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Betty si eu zic sa apelezi la homeopat pentru somnul Andreei. Si eu am avut probleme multe luni cu somnul Anei, se trezea si de 5 ore pe noapte, plangea si era agitata. Se culca la loc si peste o ora o lua de la capat. Am fost la homeopat, i-am povestit si i-a dat niste remedii, nu stiu ce, ca nu am intrebat, si intr-o luna s-a reglat. Nu cred ca a fost totusi coincidenta.

Addinel si eu incerc sa o fac pe Ana sa inteleaga ca nu tot ce vede e bun sau recomandat pentru ea. Cu unele am reusit, cu altele nu prea. A inteles ca nu are voie alune si cafea, si chiar imi spunea ieri, cand ne uitam pe un pliant de la Real si a vazut o punga de alune: "si eu cand ma fac putin mai mare, o sa mananc alune". Si dupa o clipa de gandire a adaugat: "si cafia". In schimb, m-a vazut cand luam niste polen si s-a pus pe plans ca vrea si ea. Degeaba i-am explicat ca e un medicament, ca o doare burtica daca ia etc, nu a inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Repede, repede sa zic si io 2 vorbe...

Multumim pentru comentariile la poze . Intr-adevar ne-am relaxat si ne-am simtit bine. A contribuit f mult si faptul ca a fost din scurt, deci nu am avut timp sa-mi fac griji, planuri, stres, liste,...am aruncat intr-o geanta 3 haine, am luat plasa cu fructe si gata, pe cai .

Duamna Didi, unde ma vazusi matale cu tocuri? Nuuu, ghetele sunt joase, desi si mie si Anei ne-ar fi prins bine niste adidasi la ce cald era, dar am plecat pe o ceata din bucuresti, de am crezut ca ne astepata zapada la munte .

Miniuta, ca uitai: multumesc pt comentariile la carti....poate mi le aduce Mosu' .

Adinell, m-am bucurat sa citesc mesajul tau...aveam nevoie ca sunt in butoi, ca Ana a fost racita si a mai slabit (si asa era pui de vrabie). Stiu ca o sa recupereze, ca doar am mai trecut prin asta, dar tot ma afecteaza. Pe ea nu: aseara cara sacul cu jucarii si zicea a e mos Craciun. Nici eu nu as fi de acord cu tratament hormonal pt crestere.

Kay, tare Sonia cu chilotii si sutienul dupa gat. ce i-a crescut parul !

Al-ma, te-ai tuns si ti-ai schimbat culoarea? imi place .

Ioana, ma duc sa vad poazele de la Praga...tare mult imi place orasul asta. Am fost de 2 ori si dintre toate capitalele vazute, e pe primul loc in topul meu (desi o perioada am oscilat intre Praga si Amsterdam).

Bety, multa putere ! nu stiu ce sa-ti zic de agitat...imi amintesc ca si ANa a avut pe la 4 luni o chestie d-asta, se agita rau cand o alaptam si s-a potolit cand am schimbat pozitia de alaptat (am incercat in picioare, se linistea dar era obositor pt mine si am descoperit alaptatul culcata in pat pe o parte...a fost groaznic la inceput pana m-am obisnuit ca amorteam, parca nu aveam maini suficiente sa tin si sanul si pe ea intr-o parte, dar a fost bine in final si pana la 10 luni cand s-a intarcat numai asa am alaptat. Nu vroia de nici un fel in brate, ca am mai incercat ulterior. Mai rau era cand ne nimeream in deplasare: in masina, magazin, ...ca nu ma puteam intinde...).

Eu am inceput sa ma uit pe site-uri dupa cadouri de Craciun. V-ati facut o idee ce veti cumpara (pt copil)? care dintre site-urile de jucarii sunt folosite de voi si sunt serioase, convenabile,... ?

Cine are la cupil laptop (de jucarie)..parca Mica? merita? ce face? e cu muzica,...? de care e (am vazut ca sutn tot felul: si cu joculete pt mai mari, ....)? ii place Mayei?

Sigur mai aveam de zis si pomenit pe cineva, dar nu imi amintesc acum...

pup you all!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Daca aveti timp cititi aici: http://www.scribd.com/doc/9429060/CopiiArsenieBoca

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Al_Ma imi place cum iti sta tunsa asa. Unde te faci frumoasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

cu scuze pt intarziere...

Angiuta,La multi ani!!!!!!, sanatosi si fericiti

Mergi la inceput