Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (129 )
Raspunsuri - Pagina 9
aldaesme spune:
Ylari daca vrei scaunel mai bine il cumperi pe www.ikea.ro/ro/Produse/107/1899/Jucarii/MAMMUT.htm" target="_blank">asta, asta daca vrei neaparat de polipropilen din seria mammut.
Si noi am fost sambata in ikea si am luat masuta cu scaunele pentru Lorelei si niste cutii sa ascundem din jucarii. Ne-am gandit initial la masuta www.ikea.ro/ro/Produse/107/1807/Jucarii/L%C3%84TT.htm" target="_blank">asta insa vazand treaba la fata locului am luat-o pe www.ikea.ro/ro/Produse/107/6957/Jucarii/SVALA.htm" target="_blank">asta, fiindca o putem vopsi in orice culoare. Musai vreau sa zic ca acum cautand produsele la ikea romania tocmai mi-am oferit un soc de zile mari, sau nu stiu sa calculez. In Belgia primul set costa 17 euro si al doilea 25 euro. Mi se pare mie sau in Romania au pretul aproape dublu?
Ma rog...Acu' urmeaza sa luam vopsea verde
.
Esme
Adriana_78 spune:
Esme, e posibil sa fie preturile duble. Romania e o tara scumpa
Noi avem masuta si scaunele din lemn (sotul e cu lemnul, nu-i place plasticul), ca in poza a doua. Suntem multumiti
Lara le-a manzgalit cu toate culorile, nu avem nevoie de vopsea.
Eu am vazut intr-un catalog unele din lemn cu spatar in forma de animalut. Erau dragute, mi-ar fi suras si alea.
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Esme, e posibil sa fie preturile duble. Romania e o tara scumpa Noi avem masuta si scaunele din lemn (sotul e cu lemnul, nu-i place plasticul), ca in poza a doua. Suntem multumiti Lara le-a manzgalit cu toate culorile, nu avem nevoie de vopsea. Eu am vazut intr-un catalog unele din lemn cu spatar in forma de animalut. Erau dragute, mi-ar fi suras si alea. |
Sa stii ca si eu am vazut unele cu spatarul in forma de animalute si sau fructe. Am pus copilul pe ele...nu mi se par ok, desi vizual sunt superbe...asa ca am ajuns la astea care imi plac. Ei zic eu de culoare, dar evident ca ma astept sa le coloreze fata dupa bunul ei plac
Lorich spune:
Dani uite un
, imi pare rau ca te-au suparat; replica sau fara replica tot erai supi, imi pare rau de ei ca sunt asa. Nu inteleg oamenii uneori.
Laura si eu aveam multe de facut (ca au pelcat musafirii azi) dar e sarbatoare amre si mi-a zis tanti in parc sa nu fac nste lucruri azi. ![]()
Faceam curatenie in acte numai si Robert era in pat se juca si el cu niste cuburi si niste hartii, am iesit din camera stiind ca se descurca f bine cu patul, ei uite ca a cazut, dar nu oricum cu fruntea pe un cub de ala tare de plastic (probabil ca-l ave ain mana, nu stiu) si acum are ditamai cucuiul si taietura in varful lui. Normal, ca nici acum nu mi-am revenit... trebuie sda fiu mai atenta sau mai nesimtita, ca in stilul asta n-o mai duc mult 
Gabi sanatate lui Andrei!
Erica imi pare bine ca ai mai scris, sanatate multa puilor si bafta cu bb3!
Vianne pupam dintosica mica si asteptam poze cu cofetara-patiser!
MsBB n-am inteles cum ai tuns-o pe andra, poze please!
Fug pana se trezeste ca mi-am luat carti de la libraria adevarul si parca a venit Mos Craciun.
Aaaa si avem 2 canini sus! Ura!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Lilly79 spune:
Lori ce carti ti-ai luat?
cucuiul lui Robert. Asa am zis si eu ca Julia se descurca daca sta singura in pat ca stie sa coboare, dar atunci cand vede ca plec se repezeste si vrea sa vina si ea dupa mine si-am auzit si eu o data buf, dar nu a urlat, ci a marait putin si era intinsa pe burta De-atunci nu o mai las singura in pat.Cand plec, o iau din pat chiar daca avea o ocupatie si protesteaza.
Felicitari pt canini.Mai aveti jumate de iesit.Noi inca ii asteptam, dar se umfla gingia vazand cu ochii, deci is pe-aproape.
Alysh si noi vrem sa mergem in primavara in madrid si inca un concediu mai lung(inca nu stim unde) din acelasi motiv ca nu vom mai putea merge o perioada in concediu dupa ce incep lucrul.
Lasa deoparte frica de avion si go
.Ai nevoie sa-ti incarci bateriile pt cand vine bb2.
aldaesme ce dragute is scaunelele si masuta.Sa le folositi sanatosi.Si pe noi ne bate gandul sa-i cumparam Juliei masuta cu scaunel/e, dar nu gasim ceva dragut si de calitate.
cleo pana la urma ati rezervat pt Madrid?
danicris am ramas socata cand am vazut cum au reactionat socrii. Sa nu pui la suflet ce-au zis.
Vroiam sa va mai zic de Julia ca ma uimeste pe zi ce trece.E mai ceva ca un burete
Absoarbe tot-tot.Stiti ca ma plangeam ca nu vorbeste.Nici acuma nu zice ea cuvinte, ci doar 2 litere.De exemplu: ca-castana, ca-cald,pa-pai, ga-gata,no-nori, po-ploua,etc.Am facut weekendul asta o lista si denumeste vreo 40 de lucruri, sau sunete ale animalelor.Eu zic ca stam bine 
Si sa va mai zic o faza care mi-a placut enorm.Eram cu ea in taxi si la un moment dat intinde manuta catre sofer si spune "nenea".Apoi se arata pe ea cu degetul "ia"(=Julia), si ma arata pe mine "mama".Ea a facut prezentarile
.
Aici ceva de ras http://www.dailycotcodac.ro/2009/10/sanatatea-si-folclorul/
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Victoria_mami spune:
Ylari, si eu zic sa iei cu spatar. Parerea mea, nah!
Am vazut la cabinetul dr. ca au tot cam asa, dar dsin lemn si cu spatar; Victoria tot timpul se suie si coloreaza. Si cand spui scaun "ou", te referi la ceva de genul asta: http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02?authkey=Gv1sRgCJedktmBiu_B7AE#5346472664846354962
Daca astea sunt, al Victoriei l-am pus deoparte; ca e prea inalt si nu ajunge ca lumea sa se aseze, de-aia imi place fotoliul ala, ca e jos si se aseaza si se ridica dupa bunul ei plac, mai cade cu ea, ca e burete si se sprijina pe manere, se indoiae, si cade, dar macar cade de jos...
Dani, cand am sunat-o pe soacra-mea sa-i spun ca e fetita (asta prin saptamana 33) ce dezamagita a fooost, si acum ii ia de toate si o dragaleste si sa nu-ti spun ce o iubeste. La fel va fi si cu socrii tai, isi revin ei, stai linistita; a fost probabil un soc, ei nu s-or fi gandit ca mai faceti un bb mic... si a fost surpriza ptr. ei.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lorich spune:
Lily, mai aveam 3 de luat din colectia pt copii Disney, iar pt mine am luat Notre Dame de Paris, Chemarea strabunilor, o carte de Jerome K Jerome, una cu Sherlock Holmes...as vrea sa le iau pe toate din colectia aia de 100, chiar daca unele le am...pt ca arata asa de bine
-adica toate la fel
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
YLARI spune:
Desiree, uite cum e cel "ou" http://www.ikea.ro/ro/Produse/107/3442/Jucarii/IKEA_PS_LÖMSK.htm
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Victoria_mami spune:
Ylari, da, ma gandisem la scaunele alea dupa ce am scris mesajul. Sunt super; si eu as vrea unul, dar nu prea mai am loc de jucarii si de scaune; avem deja 3 scaunele. ![]()
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
mihaser spune:
Sara buna!
Dani imi pare tare rau! Si eu la capitolul parintii sotului am avut niste experiente care imi dau vise horror...daca va fi sa divortam vreodata va fi numai si numai multumita lor, in special a mama-sii!
Mie sincer imi e scarba de astfel de oameni si nu vreau sa mai impart absolut nicio bucurie cu ei si nici sa-i implic in niciun necaz de-al meu!(ex: cand eram gravi cu Eli in loc de incurajare auzeam fraza de genul ca nu e nicio pb sa avortez :( )
Nu te mai gandi decat la tine si la minunata familie pe care o vei avea! Nu se merita!