Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (129 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Ylari daca vrei scaunel mai bine il cumperi pe www.ikea.ro/ro/Produse/107/1899/Jucarii/MAMMUT.htm" target="_blank">asta, asta daca vrei neaparat de polipropilen din seria mammut.
Si noi am fost sambata in ikea si am luat masuta cu scaunele pentru Lorelei si niste cutii sa ascundem din jucarii. Ne-am gandit initial la masuta www.ikea.ro/ro/Produse/107/1807/Jucarii/L%C3%84TT.htm" target="_blank">asta insa vazand treaba la fata locului am luat-o pe www.ikea.ro/ro/Produse/107/6957/Jucarii/SVALA.htm" target="_blank">asta, fiindca o putem vopsi in orice culoare. Musai vreau sa zic ca acum cautand produsele la ikea romania tocmai mi-am oferit un soc de zile mari, sau nu stiu sa calculez. In Belgia primul set costa 17 euro si al doilea 25 euro. Mi se pare mie sau in Romania au pretul aproape dublu?

Ma rog...Acu' urmeaza sa luam vopsea verde .

Esme

Nu ti se pare...si eu l-am luat pe primul de la unguri cu 80 ron...nu cu 125!
Eu recomand masuta si scaunelul de la Kritter...eu pe alea le-as vrea...sunt foarte multumita de patuturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete frumoase.

Sustinerea voastra, incurajarile si cuvintele frumoase m-au coplesit, va multumesc din suflet si va imbratisez cu drag. Saptamana aceasta, mai precis vineri merg la medic pentru TT asa ca ma concentrez pe acest lucru si incerc sa uit mizeria asta care mi-a facut rau, am plans de m-am umflat. Oricum, la mine deja s-a produs declicul, nu cred ca pot reveni la sentimente mai bune, asta e, au gresit fata de mine si nu pot ierta. Imi pare rau ca acest lucru il afecteaza pe sotul meu, el este un om asa bun si nu-mi doresc sa sufere in nici un fel.

MsBB, saru’mana. Nu, aveam o relatie foarte buna, ne vedeam la 2 saptamani, pana la faza in care socra-miu mi-a spus ca tre’ sa se concentreze pe nepoata lui (prima si unica pana la Vladuc) si ca nu poate veni la motu’ si aniversarea lui Vlad. Atunci a intervenit o usoara raceala insa am incercat sa inteleg, am trecut peste si am revenit la relatia de dinainte. Insa acu’ e altceva, m-au ranit profund si mai ales soacra-mea, nu ma asteptam la ea. Eeeeeeee, lasa, mai bine povesteste-ne despre ce ai gasit nou de facut. Sa inteleg ca mergi la sala ? Orice ai face iti urez bafta.

Laurita, saru’mana. Spor la treaba, desi azi e sarbatoare. Eeeee, nici eu n-am stat, mi-am gasit una-alta de facut, in schimb n-am spalat si n-am calcat. Spune-mi, te rog, ce-a spus medicul tau de faptul ca ai ramas la 1 an de la cezariana (sper ca nu gresesc, parca asa stiam ca ai facut cezariana).

Alysh, saru’mana. Da, s-au implicat foarte tare in cresterea lui Vlad, adica au venit sa-l vada la vreo luna dupa nastere, dupa care l-au mai vazut la botez si apoi dupa alte cateva luni bune ca mie nu-mi placea sa plec la drum cu el asa micut. La mot au spus “pas” ca sa se “concentreze pe prima nepoata”. Imi pare rau ca esti in perioada de gretzosenii, sper sa scapi mai repede decat mine, mie si acum imi mai revin, rar da’ parca ma pandesc. La eco merg vineri, sper sa revin cu vesti bune.

Ylari, ce soacra mai ai si tu … adevarata “poama acra”. Pai a mea e parfum, macar am scapat cu o strambatura. Saraca de tine, ce-ai mai indurat, imi pare tare rau, asta imi intareste convingerea ca tre’ sa va mutati cat mai repede de acolo. Bafta multa cu casuta. Te pup si eu.

Mi_bebelina, saru’mana de incurajari, imi pare foarte rau ca nu ai o relatie mai frumoasa cu mama ta, da’ macar tatal tau te sustine. Te imbratisez.

Esme, saru’mana. Da, asa este, tot ceea ce spui este adevarat, se plangea la toata lumea ca nu facem copii. Asta este, din nefericire cand vor vrea ei sa ne felicite eu nu voi mai avea urechi de ascultat. Mama ma cearta, cica sa-i las in pace, eu nu pot, m-au ranit. Ce bine ca s-a obisnuit cu ora cea noua Lorelei, la noi s-a cam decalat programul, sper incet-incet sa reintram in ritmul normal. Abia astept sa vad pozele de la intalnirea voastra. Te imbratisez si iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, stiu ca esti foarte ocupata si ma bucur ca ti-ai rupt din timpul tau pentru a-mi scrie.

Cleo, saru’mana. Nu cred ca le trece prin cap ca le-as duce un copil sa-l creasca pentru ca n-ar fi in stare s-o faca asa cum trebuie. Are soacra-mea niste idei legate de scutece, hranit copilu’ etc. … durere indiana. Sa nu uit, te rog sa-mi spui si mie ce model de aprat de aerosoli ai, vreau sa-mi cumpar si eu, sa-l am in caz de ceva sa nu alerg la nevoie si sa cumpar orice. Intaresc ceea ce spui legat de comunicarea in relatia de cuplu, eu nu inteleg de ce stau oamenii suparati cu zilele si nu-si spun unul celuilalt supararile, frustrarile, etc.

Jozsaerika, multumesc din suflet. Doamne, ce soacra ai si tu, dar uite ca acum situatia este ok, ma bucur ca se poarta frumos si ca-si iubeste nepotii. Ooof, sa dea Dumnezeu sa fie fara dureri la stomatolog, tin pumnii pentru ambii copilasi.

Adriana, multumesc frumos, sa aveti o seara frumoasa la restaurant.

Lorich, saru’mana, crede-ma ca nici eu nu-i inteleg. Ooof, pup cucuiatul sa-i treaca buba.

Lilly, multumesc frumos, felicitari pentru progresele Juliei. Ce tare faza cu prezentarile, mi-a placut mult, bravo Julia.

Mihaser, saru’mana. Doamne, ce puteau sa-ti spuna si tie insarcinata fiind, nu-mi vine sa cred. Normal sa nu-ti doresti sa mai imparti cu ei nici macar un necaz. Te imbratisez, imi pare foarte rau.

Va doresc noapte buna si va multumesc inca o data.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Revin si eu cu poze cu micutza mea bucatareasa. Incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/StefanaEduarda#5396972967385781458

La multi ani celor care poarta numele Dumitru!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vianne

Revin si eu cu poze cu micutza mea bucatareasa. Incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/StefanaEduarda#5396972967385781458

La multi ani celor care poarta numele Dumitru!

Va pupam!

Noi
www.onetruemedia.com/shared?p=72c03c40028587036492cd&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Stefana
Stefana Eduarda 22 mai 2008

Vianne cat e de frumoasa si scumpa, iar poza in care i-ai prins parul in coada m-a terminat!!! A mea nici agrafele nu le suporta, nimic nimic, si le trage din par imediat! fata frumoasa.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

celor ce poarta numele Dumitru!

Sanatate multa mamicilor in devenire (a se citi sa plece greturi, dureri de cap si insomnii...si ce mai vreti voi ) si mai ales nervi de fier in privinta "binevoitorilor" din jur.

Dani !

Alysh uite si pt tine

Laura astept poze cu Mirciu care da cu mopul si aspi!

Vianne pt tine si Stef cea su-per-ba!

Lilly distractie placuta in concediul ce va urma!

Despre nebulizator (ap de aerosoli) noi il avem pe www.aerosoli.ro/C28.htm" target="_blank">acesta si suntem f multumiti de el. Nu mai stiu pretul, dar a fost cumparat din farma si folosit o singura data. Insa intensiv.

Noi suntem bine...eu cu ale mele (rezolv diverse probleme de sanatate neglijate si adunate...). Nu mai am timp de nimic si se preconizeaza o perioada cu si mai putin timp si una in care cred ca nu o sa mai am loc/timp de stat pe net!

Sper sa nu ma pierd cu totul, dar daca o fi asa...macar am anuntat! Ca la scoala...mi-am "facut" singura scutire.
Pana atunci va citesc (cu greu) si sunt in zona!

Va pup pe toate!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Vianne cat de frumoasa e Stefana, e o finete de papusa, imi vine s-o mananci Imi place ca si voi sunteti ok cu murdarirea peste tot, imi place cum "framanta" painea pe jos.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna fetelor, acu 30 min ne-am intors din oras. ma termina faptul ca iesim la 6 cand deja e intuneric. parca as fi o bufnita. nici nu-mi place ca trebuie sa stau dupa fata sa nu se indeparteze ca mi-e frica. in fine. scriu repede acum ca cine stie daca mai tz mai apuc. vroiam s-o incurajez pe danicris nu te da invinsa. stiu ca-i greu acum, cu bebe in burtic si alt bebe cu nevoi, cred ca esti cu nervii la pamant, tocmai de-aia, o chestie de genul din partea celor apropiati (sau care ar trebui sa fie apropiati) te poate indispune. tu gandeste-te la binele vostru, al tau adica, acum mai mult ca oricand, nu te stresa. plus ca, atat de mult conteaza parerea socrilor pt tine? serios acum. da uitarii si mai tarziu cand or zice ceva de genul "ah! lumina ochilor mei", bla bla, copilului, da-le peste nas cu ce au zis acum! o sa vezi ca o sa se intoarca roata. mai aud ca-s si din Ramnic. ia da adresa ici sa le bag o vizita sa am o discutie cu ei

vianne e o dulce mica ta bucatareasa. poza asta http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/StefanaEduarda#5396973308637201954 ma termina. atat imi doresc sa-i creasca si fetii mele parul sa i-l strang asa si poza asta, http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/StefanaEduarda#5396972969266871618 ce privire frumoasa are, ochisorii aia superbi. pupam bucatareasa dulce

in alta ordine de idei, fie-mea azi cam facu greva foamei. dejeaba gatii eu tot felul de bunatati, ca ea stramba nasucul la tot. inclusiv la iaurtelul cu care incercai s-o mituiesc acu pe seara, deoarece imi refuza macaroanele cu bz, banana, biscuitii. manca bine la 10, oul cu branza. atat. supica nu, carnita cu piure nu, acu nimic. tot sparge caninul din dreapta sus, da nu mai rasare odata. si mai avem inca 3 care sa iasa, of

ylari imi dadusi idee cu scaunelul, merci cand mai pui si tu pozici cu eva dulce grasunica blonduca???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetele,

Azi m-am concentrat pe o posibila vacanta, va multumesc mult pt incurajari si sfaturi (daca mai aveti le astept). Asa ca am cautat bilete de avion, probabil vom pleca in ianuarie, undeva pe Valea Rinului la GRanita Germania-Franta, o sa iau niste bilete low cost in cazul in care nu ma voi simtit in stare sau daca intervine ceva Doamne fereste sa le pot da cadou

M-am gandit mult: am nevoie ca de aer de o plecare. Asta sunt, ce sa fac. Deja e f mult cat stau acasa, probabil voi sta si cu bb2 cel putin un an, deci se fac 3 ani, am nevoie urgenta si de alt aer. Desi ador ce fac si ma simt un pic vinovata sa-mi doresc cu atata ardoare sa plec asa simt ca-i mai bine pt copilasi, pt sot, pt mine.

Vianne, ti-am vazut splendoarea de bucatareasa!

Inais, intoarcem pupicul inzecit!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Vianne, e o frumoasa si o scumpa Stefana!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Vianne ce mare si frumoasa s-a facut Stefana...si ce harnicutza, cred ca seamana cu mama ei!
Inais sanatate multa, sa te faci sanatoasa!
LorichPupici lui Robi, sa treaca cucuiul!
Alysh sper sa treaca atunci zborul fara emotii daca asta este ceea ce iti doresti!

Mirciu muceste, sper sa nu ne agravam. O sa-i iau maine Colargol. Mi-e nitelus de greata acusi, va pup, nb

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

Mergi la inceput