Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (129 )
Raspunsuri - Pagina 11
inais spune:
Merci Alysh si Laura!
Lori sper sa fie bine Robert (uite un
de la Iasmina) si sa nu mai aveti accidente de nici un fel...am citit ce a patit (si acum si in parc), insa se pare ca nu prea mai avem timp de o vorba, doua...Lectura placuta! Suna super cartile.
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
dordia2000 spune:
Buna fetelor...

Tuturor Dumitrilor sa fie sanatosi si voiosi!
Ce mai faceti? Sper ca sunteti bine...ca eu...nu prea am timp sa citesc dar va duc dorul teribil. Poate reusesc sa tin pasul...desi la calculator ajung doar cate putin seara...dupa ce culc copilasii...si de cele mai multe ori nici nu mai ajung pe forum. Oricum, noi suntem bine in general, dar de cateva zile suntem raciti iar azi Tudor mi-a facut febra si i-am scazut-o imediat cu Eferalgan. In rest ne tratam fara antibitic si sper sa fie ok. Si Stefan e racit...ca doar el a adus raceala de la gradi, dar usor....fara prea multe complicatii.
Stie cineva un medic pediatru bun care sa fie prin sectorul 3 si eventual la o policlinica cu program pana la 20.00 cel putin? Daca da, va rog sa imi spuneti ca dr. noastra e o idioata...si am nevoie de un pediatru bun, pe care pot conta.
Multumesc mult si revin cu siguranta maine seara!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
mihaser spune:
Salut!
Dordia la multi ani pentru Tudor Dumitru!

Vianne e foarte frumoasa bucatareasa! 
Inais sa stapaniti sanatosi aparatul ptr aerosoli...mai bine sa fie ca nou! 
Ylari praji aia cu fructe e bestiala...Sa-mi spui cand o faci!
Eu am facut-o cu zmeura si visine!
Noi azi ne-am tunsulit...ne-a taiat buni zulufii...Suntem asa frumu...!![]()

Victoria_mami spune:
Fetele, mamici dragi, ia uitati ce am gasit azi: ![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128537&whichpage=1
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Alysh spune:
Buna dimineata,
Luati o
.
Dordia, bine ai revenit! La noi vine pediatra acasa (sc vrei ti-o recomand). L-am inscris si la o pediatra medic de familie la Dispensarul de la Dristor. Daca vrei ma uit sa vad cum o cheama ca recunosc ca nu m-am invrednicit sa merg acolo decat o data si mi s-a parut greu sa astept cu Vlad pe holuri.
Ar mai fi si Policlinica Vitan care sigur are program mai lung. Altceva in sect 3 nu stiu.
Desiree, oi fi eu prea adormita...ne-ai dat un link cu ce scriam anul trecut pe vremea asta, la asta te referi, nu?![]()
Ma duc sa ma intind ca mi-e oribil de greata.
Vlady
Reallaura spune:
Neata scumpele
Nu stiu ce am ca am fost in mare dispozitie de forumat zilele astea...
Imi amintesc de vremurile bune.
Alysh gata, ha??? Ai grija la dulciuri, ca greata asta e tare pacatoasa!
Danicris scumpa, uitasem sa-ti raspund...eu am intrebat ginecologul la primul control, de 6 sp la cat timp dupa nastere pot face bb iar si el mi-a raspuns, cand are Mircea 11 luni...ei, eu am asteptat pana dupa alaptat, adica la 1 an si o luna. N-a spus nimic cand a auzit, si eu stiam ca la 2 ani e ok sa faci alta cezariana.
de ce, tie ti-a spus ceva?
Desiree la montaj te referi eeeei! ce vremuri de bebici mici!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
14+
YLARI spune:
Neatza fetelor
Fi-mea e Gica Contra nu prea vrea sa pape
face fitze, ei asta e, sanatoasa sa fie. Refuz sa ma mai enervez. Hm sa vad cat ma tzine ![]()
Ora asta noua ma zapaceste. Desi am culcat-o la 22 (ora asta noua) tot la 7.15 s-a trezit. A mancat pe la 3 nu stiu de ce nu i-o fi foame. Fetelor cat or sa mai pape noaptea bebelacii nostri? De curiozitate, nu ca m-ar deranja, ca sunt pe pilot automat.
Iulia imi pare bine ca ti-am dat idee cu scaunelul, ptr mine conteaza foarte mult ce citesc/vad la voi si fur o gramada de idei. Cea mai draga mi-e aia de la Desiree cu manutzele (de tati, de mami si de bebe) desenate pe aceeasi foaie de hartie. 
Desiree, si eu ca si Alysh (eu mai sunt si blonda
) Ce vroiai sa ne zici ca ai gasit? Montajul? 
Mda... ce sa va mai zic, astept cu nerabdare weekendul cand ma voi testa, sa vedem.
Of certificatul de urbanism nu e ok asa ca iar trebuie sa ne orientam catre apartament, nu putem construi casutza, of si tare mi-as fi dorit...... Asa o terasa ca a lui Desiree ![]()
![]()
Fata draga, am ce am cu tine!
Dordia, La multi ani ptr Dumitrelul tau scump, ce bine imi pare ca ai mai scris!!! Noi nu te-am uitat, fii pe pace, n-avem cum 

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Danicris spune:
Buna dimineata, fete-cucuiete.
Vianne, ce frumoasa este Stefana ! O bucatareasa desavarsita, o pup. 
Inais, multumesc si spor la trebi. Eeeee, sa nu ne uiti de tot, chiar daca esti foarte ocupata. Te imbratisez. 
Iulia, multumesc frumos. Ti-as da adresa da’ este Rm. Sarat, nu Valcea, cam departe de tine. Imi pare rau de greva foamei, sa dea Dumnezeu sa iasa caninii mai repede si sa revina Mufitza scumpa la apetitul de dinainte. Asa tarziu iesiti ? Inseamna ca adoarme mai tarziu dupa-amiaza, nasol asa pe intuneric, poate reusesti sa-i reglezi somnul, bafta. 
Laurita, sanatate lui Mircica. 
Dordia, multa sanatate la pitici. 
Mihaser, Ylari, despre ce praji cu fructe vorbiti ? Dati si la mine reteta ca m-ati facut curioasa. Sar’manaaaaaa … 
Alysh, imi pare asa rau ca ai greturi, speram ca macar tu sa scapi, sa dea Dumnezeu sa treaca repede. 
Laurita, legat de sarcina dupa cezariana, regula (veche ce-i drept) era sa astepti 2 ani. Acu’ am citit cazuri de femei care au ramas chiar la 6 luni dupa cezariana. Eu cand am mers la doctoreasa mea mi-a zis ca este putin cam devreme insa nu foarte devreme. Mi-a sugerat sa incerc sa nu ma ingras foarte tare si mi-a dat vitamine mai putine decat la sarcina precedenta. Vladuc a avut 3600 la nastere, cam marisor, dansa spera ca acesta sa fie mai mic sa nu fie riscant pentru cicatricea uterina. La fiecare echo se uita foarte atent la cicatrice sa nu apara Doamne fereste ceva. Sa dea Dumnezeu sa ne fie bine tuturor, sa ducem sarcinile la termen si sa nastem copii sanatosi. 
Ylari, imi pare rau ca nu va puteti construi casuta. Da’ nu inteleg ce e cu certificatul de urbanism, nu se poate face nimic ? Adica daca ai teren nu poti construi ca nu ai nu’s ce hartie ? 
Ce credeti ca face baiatul meu ? S-a ascuns dupa perdea si este foarte fericit ca eu nu-l vad cand mazgaleste peretele cu creioanele colorate. Iese de-acolo ca si cum nimic nu s-a intamplat, mor de ras cand il vad. A incercat pe peretii din casa, nu l-am lasat si si-a gasit locusorul asta.
Cred ca plecam afara, este frumos si astazi, putin mai recisor ca ieri dar ok. Va pup, papaaaaaaaa …
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
16+
Adriana_78 spune:
Vianne, ce scumpa e printesa ta .... si cum intinde ea coca pe jos, mortal
Inais, merci pt linkul cu aparatul. Inteleg ca al vostru este cu ultrasunete, nu?
Si pe mine m-ar interesa unul.
La noi insa e o perioada "gri" ca sa zic asa -- dupa ce s-a "semi" stricat batista bebelusului, duminica trecuta, dupa ce curatasem frumos porto, gref, mere, morcovi, a murit si robotul de bucatarie.
Avem un Philips Essence -- nu-l recomand, e a doua oara cand se strica.
Si eu as vrea un pediatru care sa vina acasa.
De fapt mi-ar prinde bine niste sfaturi la tel. ale unui pediatru.
Nu are nimeni vreo cunostinta/prieten pediatru??
Are multe accesorii, insa cam fragil
inais spune:
Adriana nu este cu ultrasunete. Este cu compresor. Poti citi aici www.aerosoli.ro/Alegerea%20nebulizatorului%20potrivit.htm" target="_blank">diferenta
Silentiozitatea (daca la ea te referi) nu e legata de aspectul compresor/ultrasunete.
Aparatul asta este ok. Face zgomot, insa este f decent. Nu deranjeaza timpanul si nici nu sperie copilul.
Ai in descriere si nr de decibeli si poti compara.
Miha merci pt urare...dar il avem de cand avea Iasmina 7 luni. Atunci l-am folosit. Racise uratel si ne-am speriat de o potentiala complicatie gen bronsiolita, asa ca i-am facut aerosoli.
Desiree...n-am inteles chestia cu link-ul...dar mi-a placut ca era cap. unde am scris eu prima! ![]()
Dani
...vorbim noi cumva...chiar daca nu mai apuc sa scriu aici! ![]()
O zi frumoasa sa aveti!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati