Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (129 )
Raspunsuri - Pagina 8
Reallaura spune:
Neata
Danicris cinstiti socrii tai, f tare!
Nu te mai amari degeaba ca nu ei te ajuta si nici nu ar trebui sa comenteze. Doar nu le pui tu lor copilul in brate...cum si-or permite sa faca astfel de comentarii?? Mi se pare de atata prost gust incat daca eram acolo le spuneam eu vreo 2.
Tu sa te gandesti ce familie frumoasa sunteti si ce frumos o sa se joace Vladucu cu bb2, cat o sa se ajute unul pe altul pe viitor si ce bucurie or sa va faca voua. te pup si inteleg cat de amarata poti fi.
Fug. Azi am de facut curat aspirator si mop, mancare, rufe...nu stiu cand apuc
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
14+
Alysh spune:
Buna dimineata! Sa avem o saptamana frumoasa!
Danicris, imi imaginez ca tre sa fie tare trist sa dai cuiva asemenea veste si sa nu se bucure ba din contra sa dea replici usturatoare. Probabil au limitele lor si tre sa te impaci cu asta. Tu nu ai decat sa fii foarte, foarte fericita ca ai un copil sanatos si frumos care va avea un frate sau o sora si veti fi o familie implinita. In rest, mai conteaza ceva? Nu cred.
S-au implicat socrii in cresterea lui Vladuc si le e teama ca-i lasi pe amandoi la ei sau le place asa sa vb in dodii? (scuze dar nu ma pot abtine)
Si eu am plans de m-am umflat intr-una din serile trecute tot din cauza uneio replici de-a soacra-mii pe tema asta, desi stiu ca ma iubeste f mult dar a gafat si m-a facut sa sufar.
Cand mai mergi la eco? Abia astept sa-mi spuneti tu si LAURITA ce ascundeti in burtici. 
Laurita,
m-am gandit: trebuie neaparat sa plecam undeva, nu pot continua altfel. Urmeaza o perioada lunga de stat iar acasa si in casa, ce fac, o iau pe cocalai? DAR: Nu vreau sa risc nimic si de-asta mi-e f greu sa iau decizia. Si nici in Romanica undeva nu am chef. As simtit o schimbare mare numai daca as pleca outside
Vlady
Reallaura spune:
Alysh scumpa, eu abia maine imi voi putea face programare pentru eco de 16 s si TT. Azi ma duc la dr sa-mi dea trimitere ca la Medicover asa e, nu poti face programare daca ei nu vad trimiterea in sistem facuta de un medic ginecolog...asa ca alte drumuri, alta distractie.
Cu plecarea...ti-am spus ca ma tenta si pe mine, apoi am spus sa mai economisim bani ca cine stie. Am facut un cont la ING si macar daca putem pune 10 mil pe luna, pentru zile negre ca cine stie ce vine...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
14+
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Neatza, fete dragi. Dau eu in dimineata aceasta. Nu m-am odihnit deloc azi-noapte si m-am trezit cu o durere de cap oribila. Sunt foarte necajita. Ieri am mers la Ramnic la parinti (la ai sotului ca ai mei nu erau acasa) sa le dam vestea cea mare. Mda. Soacra-mea s-a strambat, iar socra-miu a replicat "acum v-ati gasit ? 10 ani n-ati avut timp". Fetelor, mi-a inghetat zambetul pe buze, am inlemnit, nici acum nu-mi revin. Am mai stat vreo juma' de ora si sub pretextul ca Vladuc este obosit, am plecat ca altfel innebuneam. Va rog mult de tot sa nu va suparati ca am inceput cu vaicarelile de lunea dar sunt foarte suparata, imi vine sa plang de fiecare data cand imi amintesc. Va imbratisez cu drag si va doresc o saptamana frumoasa, cu copii sanatosi, mancaciosi si cuminti. ![]() Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 15+ |
Neatza!

Te inteleg perfect. La fel am patzit eu cand am ramas cu Eva, a facut soacramea o criza de nervi (noi nu eram casatoriti atunci) si s-a apucat sa ne faca o morala, ca ce, o sa ma marit cu burta la gura, ea nu vine la cununie, ca cine o sa creasca copilul, ca noi nu suntem in stare sa avem grija nici de noi, etc etc. Nici nu a vrut sa se uite la vreo ecografie cu Eva, imi spunea numai mizerii in ultimele saptamani, cum ca se intampla sa moara bebe in burtica inainte sa se nasca, etc etc... eram cu nervii nu mai puteam. Si acum se da mare indragostita de fi-mea, mi-e o scarba imensa. Mda, asa sunt oamenii astia in varsta. Stai linistita ca si maica-mea ma tot intreaba ca de ce mai vreau un bebe, pe vremurile astea.
Of, te pup dulce de o mie de ori. Pentru copilasi important e sa-i doreasca parintii, caci ei ii vor creste si-i vor iubi toata viatza.Hai ca ma apuc sa citesc ce s-a mai scris, m-am grabit sa-ti raspund tie.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
mi_bebelina spune:
Buna dimineata fetele!
Danicris lasa-i pe socri in legea lor, nu-i baga in seama.....stiu ca e greu, ma gandesc cum te-ai simtit....astia sunt si nu ai cum sa-i schimbi. Uneori spun vorbe care nu stiu cat dor...parca sunt insensibili. Si pe soacra-mea o apucase sa vorbeasca urat cand a ramas cumnata-mea insarcinata a doua oara: ca ce-i trebuia, ca macar daca e sa faca baiat(avea deja o fetita), ca daca nu e baiat ea n-o sa-l iubeasca...de i-a facut pe cumnatii mei sa nu spuna nimanui sexul copilului pana la nastere, desi era baiat si ar fi bucurat-o pe soacra-mea. Mda, si nu era soacra.......era mama.
Din aceeasi categorie sa va mai zic si de mama? Ca o vede pe Delia de 1-2 ori pe saptamana(desi ne despart 2 blocuri) atunci cand ne ducem noi la ei si are pretentia ca Delia sa-i sara de gat si s-o pupe? Iar Delia o respinge, nu vrea sa o tina mama de mana, nu vrea nici macar ca mama sa stea in preajma ei. Vineri seara ne-am dus cu ai mei la Kaufland si mama a vrut s-o ia pe Delia de mana, ea nu a vrut si sa vezi replica la mama: "Daca stiam ca face asa nici nu mai veneam cu voi"(de parca ea venise special sa o vada pe Delia). Nu m-am putut abtine si i-am zis: "Ma tu gandesti? Tu te pui la mintea Deliei?" pe moment nu a mai zis nimic, apoi a inceput ca ea n-o s-o duca niciodata pe Delia la scoala si n-o s-o aduca daca ea se comporta asa cu bunica(halal bunica). Am lasat-o in pace ca n-am cu cine. Mi-a mai zis taica-miu ca iar incepuse sa vorbeasca despre asta cand au ajuns acasa si i-a dat si el cateva replici taioase de a incheiat mama subiectul.
Laura eu am facut aseara ciorba de vacuta si varza calita...meniu traditional, n-am avut timp de cautat retete......si am uitat, o placinta cu mere cu foi cumparate. Apropo, cine venise pe aici cu o reteta de foi? Scuze, n-am salvat-o.....dar o vreau si eu, va rog.
Alysh, deci asa, ti-e gandul la plecari?Ai gasit ceva?
Fug sa spal vase...
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
aldaesme spune:
Salutare,
uikend obositor da' fain...copil super obosit aseara asa ca a bagat somn pana la 7.20 si prin urmare s-a obisnuit cu noua ora ![]()
Vazut Simonix & Co. si i-am obosit si pe ei pana la epuizare. Facut fix 3 poze da' ma bazez pe pozele facute de Simonix si altii.
Defapt am intrat mai mult pentru Dani si nu i-ai scos limba??? Idiotul...parca vad ca pana acu' au stat cu pistolul la tampla voastra si cu intrebarea vesnica si eterna..."da voi nu faceti copii?". Io sigur nu mai aveam nici un dram de politetze in mine si in secunda doi dupa replica ma ridicam si plecam! Dani tu esti o persoana asa de buna, te rog sa nu lasi replici de astea aruncate aiuirea sa iti innoreze fericirea. As paria ca in cateva luni o sa inceapa sa se agite ca ce bine le pare...Pupici scumpa si nu te mai scuza, daca ai probleme aici sunt umerii pe care poti plange!
O zi buna si o saptamana senzationala tuturor!
Sanatate pe intreaga linie!
Esme
cleo78 spune:
adriana, mi-am adus aminte ca m-ai intrebat de ce nu iau acum rucsac pt Mara. Ca ma doare spatele
. Cu bb2 o sa o iau treptat, de la greutate mica, si ma voi obishnui. Si nici nu o sa am de ales.
ylari, e superb scaunul de copii. Eu iti recomand insa unul cu spatar, ca sa aiba unde sa se rezeme. Asha am vazut la gradinitza. Daca gasesgti, da si mie link.
danicris, despre socrii, numai de bine!! Sustin in continuare ideea: sunt invidioshi
. Sa fiti voi sanatosi si fericiti!Plus, cred ca le e frica sa nu le pui 1 din copii in brate sa ii creasca (fuga de responsabilitate). Acum, ca tot povestiti, imi aduc aminte ca maica mea era tare suparata, ca nimeni nu voia sa ii creasca copilul (pe fratele meu).
Am dus fata la gradinitza. asha mucoasa. Adica ieri dupa amiaza nu a ami avut muci, si nici dimineatza - pana am ajuns la gradi cand a inceput sa urle si sa produca muci, of course. Ce sa ii faci...fiica mea!!
Mi-au cerut aviz medical de comunitate..... dr de familie e f. ocupata , ma programeaza peste 3 zile. Aveti vreun model/tipizat - sa ma duc deseara la Budimex la camera de garda sa se uite in gat la fata si sa imi dea ok-ul ca e sanatoasa?
mi-am oprit antibioticele. Sa beau si io un lapte, un vin fiert
. Fiecare cu ce il doare...
edit: cetii mesajul lui jozsaerika, si tare m-a uns la suflet.
Accentuez: intr-un cuplu e f. importanta comunicarea. Te-a suparat ceva: zi pe loc, nu tine supararea in tine ca izbuncnesti mai tarziu, si poate nu e cazul. Plus, in cele cateva ore ramase, incercati sa faceti impreuna mici lucruri. Considear ca asta e esenta relatiei. Un iesit din casa, un fotbal jucat in sufragerie, o clatita facuta (unul l atigaie, unul la uns cu gemuri), un vin fiert in care ii ceri parerea ce arome sa mai pui, spalat copilul impreuna, jucat in cada cu ratzushtele etc. Lucruri minore. Dar care noua ne aduc zambetul pe buze.
Multumesc lui Dumnezeu ca l-am cunoscut pe Vic. si ca gandim la fel, avem hobby-uri la fel, suntem aproape identici!! Sunt fraze care le zic eu pe jumatate, si el restul, sunt momente cand cerem acelasi lucru etc.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
jozsaerika spune:
buna fetelor,
am venit si eu sa te sustin Dani sa nu pui la inima rautatile altora 
...voi aveti o familie asa frumoasa si ai avut grija asa de frumos si bine de Vlad 

si la noi atunci cand le-am spus alor mei au sarit in sus de bucurie iar soacra-mii i-am dat veste cand avea aproape 5 luni (stiam ca nu se va bucura
) si ne-a tinut o morala era sa faca infarct ca ce ne trebuie ca suntem incostienti ca copilul mare avea probleme de sanatate si noi ne gandim la bb2 
...daca DD vrea si o sa avem si bb3 trebuie sa fiu cu mare grija cum ii dau vestea ca s-ar putea sa faca infarct
.....DAR sa nu uit ca o iubeste foarte mult pe Beatrice si e foarte fericita -acum- ca mai avem un copil
...desi momentan asa e situatia ca nu ne prea vedem dar o vad cat se streseaza sa fie bine copii.
m-am bucurat sa aud din nou despre Vianne si Esme 

eu zilele astea trebuie sa ajung pe la stomatolog cu ambii copii, la Beatrice avem o problema mai veche cu "ligamentul" care leaga buza de sus de gingie iar lui Norbert i-au aparut dinti definitivi in spatele celor de lapte (cei de lapte abia se misca putin deci vor trebui scosi
)...DD ajuta!
a si sa nu uit o incurajare si pt Lilly...incercati sa comunicati cat mai mult si sa va lamuriti problemele (la cab Psi este un sub pe tema asta)...eu am fost printre primele care i-am spus si lui miss ca noi am avut probleme si certuri dese dupa aparitia copilului...deci nici la noi nu a fost totul roz
...dar cu munca din partea amandourora si cu un pic de iubire isi gaseste fiecare locul in noua familie 

va pupam
Erika
YLARI spune:
Cleo, merci ptr sfat, mda, ma gandeam si eu sa iau cu spatar, de-astea fara au la medicover si cand mergem acolo fi-mea tzushti, pe ele! Ma bate gandul sa iau de-ala "ou" dar e scump, doamna, scump!
Si n-au primit-o pe Mara fara aviz?
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Adriana_78 spune:
Buna ziua!
Al meu copil e super activ azi, trezita de la 6 si-un sfert e inca in picioare, si tare vesela.
Aseara a adormit f. devreme, pe la 18:45, dupa ora veche era 19:45. Asa ca azi a fost matinala.
Diseara vrem sa iesim la restaurant eu si sotul, sper sa adoarma fara probleme.
Apropo iesiri -- Alysh, acum e mom. Ca cu bebe mic e mai greu de calatorit. Si nici nu astepta pana in luna a noua.
Nu te-as sfatui sa faci drumuri lungi sau cu escala.
Noi am pierdut excursia de la Paris, pt. ca mi s-a parut ff obositor in aproape luna a 8-a sa ma trezesc in zori, sau sa decolam la miezul noptii, sa coboram nu stiu unde etc.
Portugalia e frumos de vazut sa daca nu te deranjeaza frigul, frumos e si in tarile scandinave.
Laura, pai va puteti incumeta si voi la o excursie mica pana la munte.
Mie imi era teama de trafic, da chiar nu a fost, in aproape 2 ore am ajuns in Busteni.
Nu mai fusesem de mult. Crucea de pe Caraiman mi-a amintit de excursiile din tinerete.
Sunt asa culori frumoase acum la munte.
ieri am fost la Ferma Animalelor. F frumos au amenajat.
Danicris, nu pune la suflet cuvintele socrilor. Cred ca te-au necajit, bine insa ca nu va vedeti des