Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (129 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adriana, avea Andrei o tuse latratoare si behaita de te speria, dar ce a pus capac era ca respira mai greutz si era ragusit, de-abia putea sa vorbeasca. Asta se intampla de la inflamarea laringelui si e destul de periculos la copii, sa nu le obtureze respiratia.

Dar deja este mult mai bine, si-or fi facut efect aerosolii, sau antibioticul...

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana ce frumos ca ati reusit sa fugiti la munte un we si sa prindeti si vreme buna...mi-e asa un dor de plecari, oriunde numai sa plec! Niste poze artistice mai vedem si noi?? Daa, Mirci pupa pe toata lumea da asa, fara numar nu mai pot sa-lopresc..
MsBb hai ca e haioasa Andra cu fuga de umbra ei!
Scumpa, Sis cica nu prea mai are timp sa scire. Azi e intr-o excursie cu DAvid, Matei sta cu taica-su acasa.smechera!
Ylari Spor la treaba, nasol cu frigiderul..
Gabitzule ma bucur ca Andrei e mai bine!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

eee, ce invidiez pe plimbaretze!

adriana, noi tot cu muci. Mi-e si frica sa o duc miine la gradinitza asha, ca plange si face si mai multi muci. Nu am gasit colargol, am intrebat la farmacia cu laborator de langa noi si a zis ca nu mai au nu stiu ce compus. Tu de la ce farmacie l-ai luat?

de gatit, sunt out of ideas. Mai scanez pe net...
ieri am fiert naut. E super fain! a mancat si mara. Noi l-amf acut salata, cu ton, mergea si o ceapa roshie dar nu aveam.

voiam sa zic ca cu schimbarea orei, am naucit ora de somn a fetei - iar ea saraca a adormit in picioare, cu capul pe canapea, si cu 2 castronele de plastic in miini. I-a facut tati poze cu tel. - o sa le descarcam candva. parinti denaturati -s a nu ne faceti plangere la protectia copilului.

nu mai stiu ce sa zic. scrtiu de la 9 dim mesajul...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

'Neatza si de la noi; of, ce noapte buna am avut! Victoria a dormit de la 7:20 aseara, pana la 8:20 azi dimineatza; NU neintrerupt... dar am apucat vreo 3 ore jumate de somn neintrerupt si ma simt ca noua.
Vroiam doar sa intru sa va pe toate.
Eu sunt tare suparici; ieri am sunat-o pe matusa-mea in Germania si mi-a zis de un fost prieten de-al verisoarei mele, pe care nu l-am mai vazut de 16 ani... si a zis ca duminica trecuta a murit! Avea 36 de ani! Dar, desi nu l-am mai vazut de atatia ani, tot timpul ma gandeam la el, el a stat cu mine la bunicii mei la Timisoara un an si am fost ca frati; ce baiat bun si cuminte era... Of, Dumnezeu sa-l odihneasca!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Desiree condoleante ptr pierderea prietenului. Of imi pare tare rau. Si eu am o verisoara bolnava (cancer la san) si din pacate nu se intrevad sperante... Ma intristeaza foarte tare...
Imi pare bine sa aud ca te-ai odihnit, sa o tineti tot asa! Si Eva vad ca doarme bine de cateva nopti, acum vreo cateva s-a frichinit, cred ca-i era cald.
Cleo te pup si pe tine si pe Maruca scumpa. Ce crezi ca am gasit eu sub canapea? Varful de la batista bebeului, cred ca astea mici s-au vorbit intre ele A mea e superplictisita. Aaaa, vreau sa-i iau scaunel si masutza uitati modelul de scaun: http://www.ikea.ro/ro/Produse/0/6485/0/MAMMUT.htm Masutza inca mai caut. Si un fotoliu ma bate gandul sa-i iau (am vazut eu la Victoria si sincera sa fiu, eu fur idei, de la toate mamicile de m&m ce mi se pare interesant pun si eu in aplicare. De ex am vazut eu la Simonix ca a lasat jos de tot scaunul de masa, si hop, am facut-o si eu, si sa vedeti ce s-a imprietenit fata cu el, se catzara in continuu.
Mda, eu tocmai am balotat chinezesc, pana l-a urma n-am rezistat si mi-am comandat.
Frigiderul il va repara maine un nene, pana atunci... asta e.
Gabitza ce mai face Andrei?
Laura cand il "recuperezi" pe Mirciulica? A inceput sa se vada burtica?
Milioane de pupici

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetele,

Ne-am intors si noi pe meleaguri natale, a fost un week-end plictisitor, mi-a fost si super rau.

Fetelor, : n-am sa mai plec probabil mult timp intr-o vacanta ca lumea. Asa ca ma tot gandesc cu tati sa plecam undeva. As prefera in ianuarie dar cu masina mai greu ca se anunta iarna grea si m-ar si obosi un drum lung.
Cu avionul, desi am trecut oceanul de 8 ori tot imi e teama. Cunoasteti vreo metoda de sedare in avion pe timp de sarcina? Sunt chiar disperata sa plec si nu stiu daca atatea emotii mi-ar face bine. Say aveti vreo idee mai buna?

Am vazut ca ati fost active pe timpul week-endului dar nu sunt in stare de conspect.

Doar ii multumesc lui Vianne pt urari!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo ce idei ai gasit de gatit, sunt in pana pentru maine. Naut nu am in casa
Desireesa-l odihneasca Dumnezeu!Trist e sa auzi asa ceva...
Ylari moama moama ce burta am! E incredibil. Inca mai port blugii vechi si inca nu am luat decat 1/2 kg, DAR burta e imensa. Si mie imi plac scaunelele alea de la IKEa, vezi ca au si masuta, in serie. Din pacate NU AM SPATIU pentru asa ceva. Trebuie sa ne mutam, dar nu se ocupa nimeni de asta.
Alysh nu te astamperi?? vrei sa ma zapacesti si pe mine, si asa cand am vazut oferta lui Lilly pentru Madrid, incepuse sa-mi umble mintea. Din pacate nu cred ca exista vreo metoda sa te sedezi fiind gravida si chiar daca vreun medic ti-ar recomanda ceva, nu cred ca ar fi bine sa iei. Lasa ca avem ce face si la ce ne gandi!...Incerc si eu...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Salutare, mamici adormite! (Ma gandesc ca toate dormiti la ora asta, pe meleaguri europene.).

Ylari, Victoria toata ziua isi 'arunca' funduletul pe fotoliul ala. E super. Bine, ca nu sta mai mult de cateva minute, dar sta. Il mai trage in fata Tv-ului si sta acolo cateva minute, mai ia o carte si se pune pe scaun si... citeste! Sa o auzi ce bolboroseste ea, cu o carte in mana...

Azi bolborosea Victoria in biserica de am iesit cu ea in alta camera (au o camera speciala ptr. copii), desi mi s-a spus sa NU plec, ca e ok, dar nici eu nu auzeam ce zicea reverendul si macar in camera aia au jucarii si boxe, sa aud si eu slujba. Si reverendul zicea (chiar cand eu ma pregateam sa ies) ca intr-adevar, e "people's prayer" (la sfarsitul slujbei, zice el rugaciune, dar e un fel de 'conversatie cu Dumnezeu") si doar Victoria e 'people'. Sunt super si reverendul si congregatia, sunt super intelegatori cu copiii, nimeni nu zice nimic daca un copilas plange sau 'vorbeste'. Si sa vedeti ce frumos e 'timpul ptr. copii', cand toti copiii se aduna in fata cu reverendul si povestesc (sa vedeti cat de liberi vorbesc; azi o fetita ii arata reverendului ca ea nu poate sta intr-un picior, si el o ajuta sa stea) si apoi canta... e super frumos.

Alysh... hmmmm metoda de sedare? Mie imi era taaare frica, singura in avion. Cand am fost gravi si am zburat in Cuba (eram in 31 de saptamani!!!) am fost cu daddy si in Germania am fost cu Victoria; daddy m-a facut sa ma simt in siguranta (de parca, ar fi putut face ceva, daca s-ar fi intamplat ceva rau, dar, na!) si in Germania eram prea ocupata cu Victoria ca sa gandesc... So, metode? NU calatori singura! E singura metoda care a functionat la mine. Curaj!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatza, fete dragi. Dau eu in dimineata aceasta. Nu m-am odihnit deloc azi-noapte si m-am trezit cu o durere de cap oribila.

Sunt foarte necajita. Ieri am mers la Ramnic la parinti (la ai sotului ca ai mei nu erau acasa) sa le dam vestea cea mare. Mda. Soacra-mea s-a strambat, iar socra-miu a replicat "acum v-ati gasit ? 10 ani n-ati avut timp". Fetelor, mi-a inghetat zambetul pe buze, am inlemnit, nici acum nu-mi revin. Am mai stat vreo juma' de ora si sub pretextul ca Vladuc este obosit, am plecat ca altfel innebuneam.

Va rog mult de tot sa nu va suparati ca am inceput cu vaicarelile de lunea dar sunt foarte suparata, imi vine sa plang de fiecare data cand imi amintesc.

Va imbratisez cu drag si va doresc o saptamana frumoasa, cu copii sanatosi, mancaciosi si cuminti.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Neatza, fete dragi. Dau eu in dimineata aceasta. Nu m-am odihnit deloc azi-noapte si m-am trezit cu o durere de cap oribila.

Sunt foarte necajita. Ieri am mers la Ramnic la parinti (la ai sotului ca ai mei nu erau acasa) sa le dam vestea cea mare. Mda. Soacra-mea s-a strambat, iar socra-miu a replicat "acum v-ati gasit ? 10 ani n-ati avut timp". Fetelor, mi-a inghetat zambetul pe buze, am inlemnit, nici acum nu-mi revin. Am mai stat vreo juma' de ora si sub pretextul ca Vladuc este obosit, am plecat ca altfel innebuneam.

Va rog mult de tot sa nu va suparati ca am inceput cu vaicarelile de lunea dar sunt foarte suparata, imi vine sa plang de fiecare data cand imi amintesc.

Va imbratisez cu drag si va doresc o saptamana frumoasa, cu copii sanatosi, mancaciosi si cuminti.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 15+

Neatza! si speciali pt tine, Dani, sa fuga supararea! Nu lasa asta sa-ti umbreasca zilele, gandeste-te la minunea ce creste pe zi ce trece in burtica, pe cel/cea care o sa va lumineze zilele alaturi de Rasfatzel , ce frumos va fi !
Imi imaginez , daca abia acum le-ati dat vestea si au reactionat asa, ca nu sunteti f apropiati de ei, de socri, si nu va vedeti prea des, nu? Parerea mea e ca mai bine ii lasi in plata Domnului, daca altceva mai bun de zis nu au gasit de zis, sa-i vedeti la fel de rar si sa nu lasi comentariile astea sa-ti ajunga la inimioara, da? Sper ca a vorbit gura fara ei si au facut comentariul asta ... doar asa, sa se alfe in treaba . Pe multi ii ia gura pe dinainte si se trezesc vorbind fara noima.
Este strict problema voastra cum v-ati organizat, cum va planificati viata, cum doriti sa va traiti vietile - asa ca pt oricine ar putea sa supere o si asa greu incercata de furtunile hormonale si ganduri.
Te dulce si daca vrei sa vb ...da-mi de stire!

Va pe toate si am - am o gramada de facut astazi dar mai trag cu ochiul pe la voi chiar daca n-apuc sa mai scriu . Ma duc sa cumpar si un pestan mandrei, sa rezolv ceva treburi si daca nu eram suficient de ocupata am mai gasit ceva nou de facut - asa ca am zburat

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput