Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (129 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Vianne, ce bine imi pare sa citesc despre voi! Deci pana la urma are si Stefana dintzi! Sa-i stapaneasca sanatoasa! Trebuie sa fi fost tare scumpica ea la bucatarie plina de aluat, asteptam pozele!!!
Lilly cred ca e foarte bun pretul. Cu ce mergeti? Clickair?

Pupicioi, noapte buna, sunt rupta...........

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Vianne, ma bucur ca mai scrii si tu cand ai putin timp. Pupici ptr. Stefana. Da, cum spunea Ylari, vrem poze noi, daca ai timp sa pui:) Mai, ce de ajutor ai tu la bucatatrie! Victoria ma ajuta numai la cartofi. Ca la aia ajunge. Felicitari ptr. dintisori.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

Edit, sa dau eu daca tot m-am trezit prima!

Mircea e plecat, dar degeaba, eu nu pot dormi. Si mi-e un door de el, Doamne, bine ca mai fac un bb ca altfel eram o mama disperata. Asa nu prea o sa am timp sa disper.

Lily f bun pretul, ce frumos ca plecati!! Si noi trebuia sa mergem asta iarna la MAdrid si n-a putut sotul sa-si ia concediu asa ca am pierdut bieltele. Imi doream mult sa vad nu atat Madridul cat Segovia si Sevilla, dar uite ca va ramne in proiect pana se face si bb 2 mai mare. Sa vizitati tot ce se poate sa vedem si noi
Vianne ce ma bucur ca ai scris! Mircea nu ma ajuta in bucatarie, doar se urca pe toate sertarele cu picioarele, incercand sa ajunga pe blatul de la mobila! In schimb da cu aspiratorul si cu mopul in fiecare dimineata. Plange si se da cu capul de podea daca nu-i scot aspiratorul...

O duminica frumoasa fetele!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetele!
Uite ca am baut si cafeluta oferita de Reallaura, am citit tot din urma, astept sa se trezeasca pitica sa plecam pe la plimbare. Piata deja am facut-o, am fost cu ai mei sa cumpere si varza pentru iarna(noi avem balconul spart si face parte din bucatarie, asa ca adio butoi de varza, pun ai mei si pentru noi)....ce mai, o gramada de treaba am facut de cand m-am trezit.

Gabitzam, imi pare rau de Andrei bolnavior! Ce faci cu el pana se face bine? Il lasi cu bona lui Raducu? Sanatate multa!

Desiree, ce scumpa Victoria sa va aduca pe amandoi in pat... Ylari, jos palaria si pentru Eva!

Laura, si asa deci, exilata in bucatarie si n-ai facut nimic bun de papa?

Lilly, despre mers ce sa iti zic? Am incercat tot ce se putea......e mai incapatanata decat noi si va merge doar cand va vrea ea. Ieri am mers la gratar si s-a plimbat de-a busilea....3 perechi de pantaloni am schimbat pana am ajuns acasa....cred ca o sa-i iau genunchiere..asta e. Chestia e ca a mers prin iulie singurica de la unul la altul si la un moment dat nu a mai vrut. Nu a cazut, nu s-a lovit....cred ca mai multe busituri(a se citi "cazaturi din pat") a luat cand era mica si o mai lasam singurica si se rostogolea decat acum......acum e foarte precauta.
Fug sa mai fac ceva trebi pana se trezeste pitica!
Va pup, o duminica frumoasa va doresc!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mi_bebelina ce harnicuta esti deja, la ora asta! Mie azi mi-ar fi randul la bucatarie, ieri aveam mancare de alaltaieri..sa vedem ce fac si azi ca mereu sunt in criza de idei. Cat despre Delia, o sa mearga cand va vrea ea, desigur, nerabdarea e a ta, sa o vezi odata "pe picioarele ei".

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!

Ma gandeam ca imi va fi mai greu sa recuperez dar vad ca nu v-ati inghesuit prea mult la scris - asa ca v-am ajuns din urma repejor .

Asa... sa va spun din ultimele aventuri ale familionului? Nu cred ca v-am spus dar am schimbat-o pe Andra . Am tuns-o si acum pare cu totul si cu totul alt copil . De unde era domsh'oara familiei acum este Sishu ( mai ales cand i se usuca mucishori pe la nas si-i toata alba )

Dar sa nu va ganditi ca nu am un copil sensibil, cu temeri . De fapt cum sa zic...Vi-l imaginati pe Smarandescu ( aka Andra care e in stare sa ia orice copil mai mare la bataie daca indrazeneste sa-i atinga vreo jucarie, e in stare sa smotoceasca orice copil ce-i sufla amenintator in ceafa...) fugind ca un de umbra lui?
Am trait sa o vad si pe asta - fie-mii ii este frica de umbra ei . La modul jale - cand isi vede umbra urla din toti rarunchi, incearca sa treaca un prag nevazut, sa depaseasca umbra dar cum nu poate sta in loc si urla disperata
Mda, asa ne distram de vreo 2 zile - mai ales cand se intuneca afara si trebuie sa aprindem lumina

Printre alte distractii - sa vedeti ce harmalaie si nebunie a fost aici vineri seara . Au fost chinabulinii pe la noi sini la un mom dat fetele chiuiau-tipau,

Ca intreba Lori de nuci - raspund si eu, prompt - ca ieri l-am hranit pe Sishu cu nuci din parc . Cum ne statea?Io ca o duamna pe tocuri, al meu la tzoale de promenada, cupilu' gatit si el.... toti 3 cautand printre frunze nuci , scormonind toti, cot la cot , dupa nucile ce au scapat ciorilor. Si cum am avut noroc si am gasit cateva am hranit cu satisfactie copilul ce deschidea guritza ca un pui flamand .

Ia sa dau send ca m-am lasat distrasa si mi-am pierdut sirul ideilor
Revin - sper !

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Neatza fetelor!
Ce harnicutze sunteti!
Imi place ora asta de iarna Numai Eva nu e in asentimentul meu, s-a trezit dupa ora veche (normal) cu toate ca incerc de saptamani bune sa o obisnuiesc.
Eu n-am chef de bucatareala, cu toate ca am facut ptr Eva, ptr Iuby niste bruschette (e mare fan) dar la pranz comand chinezesc. Fug sa studiez meniul.
In rest mare plictiseala.
De maine o sa incep sa ma uit la "Furtuna la palat" pe net. Trebuie sa-mi aprovizionez stocul de seminte, ca nu mai am, ca sa am ce sa pap la film.
Va pup. Si va urez o duminica frumoasa.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

S-a schimbat ora -- nu-mi place ca acum o sa se intunece asa de repede

Laura, Alysh, sunteti amadoua niste dragute si baietii la fel
Deci, Laura, acum Mirci a trecut in cealalta extrema -- pupa pe cine prinde

Cleo, eu am vazut oferte ieftine la Viena la Blueair - sunt cei ce au preluat zborurile Skyeurope.
Cred ca e Ok 750 pt. 3 persoane la Madrid.
Si eu vreau sa merg in Spania
Mara mai are muci? eu nu o scot la capat cu Annika -- nu vor mucii astia sa plece, si pace.

Cum mai MsBb, Andrei ii e frica de umbra? nu pot sa cred! o fi altceva ce-o sperie

Gabi, Andrei doar tuseste puternic sau ce alte simptome mai are?

Noi am fost ieri la munte, la Busteni, la mers pana la Cascada Urlatoarea.
A fost f. frumos. Desi in Buc. era ceata, la munte era soare si caldut.
A meritat excursia si nici nu am primis aglomeratie

Mergi la inceput

Adriana sa va fie de bine excursia.
Deci nu mai comand chinezesc ca e complicat... Ni s-a stricat frigiderul fetelor. Bine, saracu avea deja 20 de ani. Socramiu vrea sa-l repare o sa vina un nene mai tarziu. Treaba lui sa o faca ce vrea, eu nu dau niciun ban. Stiu eu de ce. Da, asa ca am pregatit toate ingredientele ptr piept de pui la gratar cu cartofi prajiti. Ieri am scos si castraveti, s-au murat deja, sunt nemaipomeniti, soacramea pune si cate 1-2 ardei iuti in borcane si ies superbuni
Mi_bebelina
MsBB bine ca ai mai scris iubita. Pofta mare la nuci

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

am citit ce am scris mai sus si am vazut ca am o gaura in mesaj - acolo cred ca primisem vizita mandrei care s-a lasat cu o groapa in mesaj

Da, mai, Adriana , zi si tu ... Doamne fere , cine a mai auzit de asa ceva? Eu prima data am zis ca cine stie pe ce i s-a pus pata - dar nu, chiar se sperie de umbra . Au vazut si Georgiana si sotul ei cam cum face - intinde mana, vede ca se misca umbra si urlaaaaaaaaa . Aseara chiar era de groaza, fugea de umbra ei si , culmea, umbra se tinea dupa ea
Bine - practic nu fuge de umbra, ca ramane inspaimantata pe loc dar cum da sa faca un pas si vede ca si umbra face la fel ...URLAAAA, Doamne, ce mai urlaaaaa

Lilly - io iti zic de pe acum distractie placuta . Mult, putin - cum o fi - sunt sigura ca vacanta isi va merita fiecare eurocent

Mai, dar io pe Simo nu prea o mai vad pe aici

Sanatate multa lui Andrei,Annika, Magne si tuturor celor bolnaviori, pt - sa scapati de greturi, urale si incurajari pt Deliutza - hai arata tu ce poti , si Stefana , pe micutza cupidon Victoria, pe harnica Ylari si mica ei dansatoare , Eva - de fapt cate un dulce pt fiecare m&m!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput