Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (129 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lavinia, sanatate multa!

Noi avem probleme cu Andrei, ca a facut laringita, behaie de nu pot sa va zic, ma si sperie. Am fost la CMU, i-a dat antibiotic (Zinnat), aerosoli cu adrenalina si prednison.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Bogdan invata pentru doctorat si m-a izolat cu laptopul in bucatarie. Mircea e la soacramea, sper sa fie ok si sa nu planga...
SOacramea cica eu l-am invatat asa de plange si nu sta decat cu mine, dar ce sa spun ca e disperat dupa socramiu si il pupa si vrea numai la el, fara ca eu sa-l influentez... e usor sa spui ca mama il invata, dar eu nu cred chestiile astea, sunt prea mici pentru asa ceva.
Au personalitatea lor.

Gabitzule sanatate multa lui Andrei, sper sa se tina departe de Raducu boala
Magne oof, iti trebuie o pauza, bine venita excursia la New Orleans. Imi pare rau ca ai atata de lucru. Cat despre casa, mult succes sa iasa toate cum iti doresti. Bine ca nu ai luat mobila de la Mobexpert, noi toata casa o avem de acolo si e deja rupta toata, desi practic o avem de 3 ani!
Ikea nu e neaparat pe gustul meu, nu era pe atunci dar nici nu stiam unde sa facem pe comanda. asta e.
Inca nu am aflat sexul, sper la eco de 16 s, in sapt 9-16 oct sa aflu.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ylari, e departe, intr-adevar; eu dupa ce am fost in Germania cu Victoria, am zis ca pana are vreo 9-10 ani, eu nu mai merg in Europa, e obositor si ptr. noi, daramite ptr. ei.

Lavinia multa sanatate iti doresc!

Gabita, multa sanatate lui Andrei.

Laurita, nu-i poti invata, e drept, si eu consider ca-s prea mici si au vointa proprie si fac ce vor ei, cand vor; si la noi, nasha e super catranita tot timpul ca Victoria il prefera clar pe nashul; dar, io ce sa fac? Ca nashul se joaca cu ea, o arunca, o intoarce, o suceste... ce nu face cu ea, dar nasha vrea sa ii stea in brate sa nu miste; pai de la Victoria asa ceva n-ai sa vezi!

Aseara eram in bucatarie, Victoria dormea si daddy era la tv in sufragerie; Victoria s-a trezit, a trecut pe langa mine si s-a dus la daddy; nici nu a vrut sa vina cu mine inapoi in pat, a trebuit sa o duca daddy si apoi s-a dat iar jos si a venit, m-a luat de mana si a trebuit sa stam toti trei in pat.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Gabitza sanatate lui Andrei!
Magne toate bune si tie, sa te simti minunat la New Orleans, sa te intorci cu bine, sanatoasa, voioasa, fericita!!!
Laurita si ce faci tu exilata in bucatarie scumpa? Moooaaama eu am bucatarit ceva de speriat, spalat la greu vase, bleahhhhhh...
Am uitat sa va spun ca ieri s-a bagat Eva intr-o ditamai baltoaca de noroi, pana la glezne... Acum i-am bagat incaltzarile la masina de spalat.

Pupici

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Ylari, eu i-am luat Victoriei cizme de ploaie, de cauciuc! Zici ca-i lucrator la drumuri si poduri da's bune!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Aseara eram in bucatarie, Victoria dormea si daddy era la tv in sufragerie; Victoria s-a trezit, a trecut pe langa mine si s-a dus la daddy; nici nu a vrut sa vina cu mine inapoi in pat, a trebuit sa o duca daddy si apoi s-a dat iar jos si a venit, m-a luat de mana si a trebuit sa stam toti trei in pat.

_

Doamne ce scumpa cred ca e! Uite asa ne aduc copilasii nostri aproape. Si Eva mai face asa.
A, noi ne uitam in reluare la emisiunea Dansez ptr tine si Eva de-odata s-a ridicat din scaunelul ei si a inceput sa-si ridice mainile si picioarele in sus, era asa haioasa! Parca era luptator de sumo nu dansatoare! Ca sa nu va mai spun ca e superincantata de expresia "jos palaria" isi duce mana la cap si face "pa-pa-pa"

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Vai, Ylari, ce scumpa e Eva cu jos palaria!
Asa e, uite asa ne aduc copiii aproape; Victoria ii da pupic si imbratisare lui daddy sau mie si apoi ne pune pe noi sa ne pupam. Si daca ne imbratisam noi sau ne pupam vine si ea imediat ptr. "family hug".

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Desiree, Ylari ce dragute fetele cu gesturile lor...Si Mirci se uita asa ciudat la mine si la B cand ne pupam...si am senzatia ca e gelos hihi ca-l pup pe ta-su..acu eu stiu?
Desiree culmea e ca soacramea ii face toate poftele, se pune la mintea lui, se joaca cu el...dar cred ca prefera compania barbateasca..am observat ca de ex e mai curios de tata decat de mama...ca pe ei ii vede mai rar.
Ylarieu nu bucataream, citeam netul, apoi cred ca fac la engleza niste ex...daca baiatul tot e plecat...si mor de dorul lui!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

greu a adormit zgatiia...speram ca apuc sa ii fac aerosolii pe adormitalea, dar ea avea treaba, urlete etc.

mi s-a pus pata sa vad Viena- in febr la anul. La anul, of course. Ne uitam la oferte de zbor...scump, domn-le scump. Si gasim pe Wiz air o super oferta, 140 roni dus intors la Madrid. Zic ca e eftinache, acum analizam si... negociem cu restul poporului.

ylari, baga repede link cu ce perie de par tzi-ai luatara. Ca si io de 1 an tot ma fasai si kki ..poa ma decid.

iulia, sarutmana de idee de gatit dulce. chiar nu stiam ce sa mai gatesc. Acum caut ceva si pt fifi de mancat...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Tocmai am rezervat pt Madrid in martie Avem cazare gratuita la fratele meu , deci am scapat de cheltuiala cu cazarea.
Plecam si cu pitica.Cu taxa de bagaj a fost 750 lei. Scump?

Sa nu uitati sa dati ceasul inapoi .

Ma duc sa-mi pregatesc fata de culcare.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Servus mamici frumoase si copilasi si mai frumosi!

Alysh, felicitari pt burtica!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa dea Domnul sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!

Gabitza, sanatate lui Andrei!

Lilly, ce fain ca veti pleca la Madrid!!!

Ylari si Desiree, niste scumpe fetele voastre!

Noi suntem bine dar aici a venit frigul si tot mai mult stam in casa.. Stefana are doar dintisori jos si e tare haioasa cum se straduieste sa mestece. Ii place tare mult la bucatarie, stie unde sunt zaharul, faina, mixerul si cand am nevoie mi le aduce. Aseara a facut paine cu Edson si a avut si ea o bucatica de aluat sa o framante. Era plina de faina si aluat. Trebuie sa descarc pozele si sa vi le arat.

Va pup si sanatate multa tuturor!!!

Mergi la inceput