Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(12)
Raspunsuri - Pagina 12
andradap spune:
Discordia, ce spui tu acolo pare inuman pentru oricine, dar pentru o graviduta. Nu ma refer musai la boli (gen TBC, care il poti intalni si la oameni pe strada, autobuz, metrou - fara sa stii ca-l au), ci mai ales la faptul ca lucrezi cu oameni periculosi... Cat are fetita -scuze nu am retinut, daca ai scris-? Are pana in 2 ani? Asa macar ai putea sta acasa cu ea...
Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
andradap spune:
Aleesicoooooooooooooo, une ai fugit? Sper ca nu te-a deranjat intrebarea mea!!! De fapt intrebarile mele... Hai vino inapoi! Eu inca nu mi te pot imagina ca medic... tot reporterita te vad
Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
Monyca.C spune:
Buna fetele !
Ma primiti si pe mine ?
Am o fetita de 1 anisor si 2 luni si acum asteptam un fratior pentru ea. Suntem fff fericiti !!!
Nu am apucat sa citesc tot dar am vazut ca s-a discutat de greata si constipatie. Din propria experienta la prima sarcina va pot spune ca la mine a functionat suuuuper bine ptr constipatie smochinele !!!
Se papa o gurita de smochina, una de apa s.a.m.d. LA MINE A FUNCTIONAT PERFECT ! si chiar am avut pb mari..
fericita 13+ cu Nicolas
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
Monyca.C spune:
am uitat de greata
se pare ca in ultimul timp mi se intampla frcvent sa UIT..
la prima sarcina a fost groaznic !!!! GROAZNIC nu va pot descrie in cuvinte..nimic parca nu functiona dar am incercat ceaiul de menta si cat de cat ma mai linistea..acum am aflat si eu de la fetele de pe forum (apropos sunt si la Clubul scutecelor cu Eva ) de GUMA DE MESTECAT ! stiu ca nu e f indicata dar isi face efectul..cand simtiti ca va vine greata..hop gumita..eu mi-am cumparat un butoias de guma mentolata si l-am postat la loc de cinste..la mine functioneaza..si de asemenea am citit de GUTUIE intr-o revista ca ar fi indicat ptr greata, varsaturi..am mancat perioada asta la gutui cand n-am mancat in viata mea..dar...la fel..functioneaza..
la prima sarcina greturile m-au tinut pana la 16 saptamani..
incercati si voi..
fericita 13+ cu Nicolas
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
discordia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andradap Discordia, ce spui tu acolo pare inuman pentru oricine, dar pentru o graviduta. Nu ma refer musai la boli (gen TBC, care il poti intalni si la oameni pe strada, autobuz, metrou - fara sa stii ca-l au), ci mai ales la faptul ca lucrezi cu oameni periculosi... Cat are fetita -scuze nu am retinut, daca ai scris-? Are pana in 2 ani? Asa macar ai putea sta acasa cu ea... Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS Dumnezeu a vrut ca el sa existe |
fetita mea are 1an jumate, dar nu stau acasa cu ea caci anul trecut din cauza celor 126 de zile + perioadele de concediu medical mi-au cauzat la serviciu, in sensul ca am pierdut la salariu vreo 10 mil pe luna*6 luni =60 mil pierdute. De abia din noiembrie imi voi intra si eu cat de cat in normal si din decembrie ma pot gandi la aceasta posibilitate. Altfel, as pierde ceva banuti si sincer pe vremurile astea de criza... Oricum la bb 2 imi voi lua concediu de crestere a copilului. Diseara ne ducem sa vedem un ap cu 4 cam, poate reusim sa il luam, deci ne va fi f greu cu banii...
mamica de fetita si 10s+
NicoletaB spune:
bine ai venit monica!
ne imultim, nu gluma!
dar oare eu sunt cu sarcina cea mai mica de pe aci'?
Ioana5255 spune:
Monica bine ai venit, sarcina usoara.
Fetelor ue am simtit clar ca misca. Incep sa ma mai linistesc. Of intr-un fel abia asept sa nasc, desi cand am gandesc ce ma asteapta acasa.....
Cineva intreba de epidurala. Nu e chiar asa de groaznica. Si eu eram foarte speriata. Daca iti face o preanestezie, chiar nu simti nimic. Mai nasol pe timpul operatiei cu starile de voma, pentru cine face cezariana si cu prima zi dupa aceea. Acum nu stiu daca aceste stari de voma apar de la anestezie sau de la altceva.
Sabina 14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
gabriella_t spune:
Bunvenit si de la mine Monica.
Vad ca o sa fie un intreg clan de burticoase in aprilie, mai si iunie.Dar mai ales vad ca va inmultiti mamicile la al doilea bebe.Eu nu pot decat sa ma bucur pt ca asta inseamna mai multe sfaturi si mai multa experienta.
pupici pe burtici
9
gabriella_t spune:
Eu ziceam de epidurala...sunt foarte sensibila in zona genitala...chiar si controlul pe masa mi se pare un chin.Imi vine sa omor de fiecare data doctorul. In rest suport orice fel de durere si am o rezistenta destul de mare.Si in plus nu prea am experiente prea bune legat de anestezie:la apendicita(anestezie generala)mi-a fost rau dupa am vomat si ma durea groaznic capul, iar la SEU (tot generala) am avut niste frisoane de nu ma puteau tine 2 asistente.
Mai este destul pana sa ma hotarasc ...sper doar sa iau cea mai buna decizie..
Multumesc pt raspunsuri
9
lauriciu spune:
Vaaai, cat am de recuperat!
va pup, pentru inceput, ca pana o sa termin....
Avem fete noi: Andra (foarte tanara), Madamar, Tigruta (ii tinem pumnii sa lase tigarile), Gabita (cu un gandeacl atat de mic acasa, cat curaj!), Monyca, BUN VENIT TUTUROR! SARCINI USOARE SI LA TERMEN, BEBEI SANATOSI!
Daca am uitat pe cineva, iertare!
Roxana, ma bucur ca ati scapat de problema cu hernia, noroc ca bb e sanatos
Carla, felicitari ca sunt bebicii sanatosi, imi pare rau pt aventurile din sala de asteptare.
Andrada, emotionanta povestea nasterii micutului. Poate ca ne-am si cunoscut...
Ayla, imi pare rau pt sotul tau, sper sa se refaca repede, iar tie iti doresc putere si sarcina usoara!
Discordia, tine-te tare cu serviciul, sa nu iti faca probleme, ca numai de asta nu ai nevoie. Daca iti cunosti drepturile, conteaza mai putin ce zic ei, conteaza legea!
Cusa, la ce ai alergie?
Veronica, am vazut in poze un baietel...de mai-mai mi-as dori fetita data asta!
Mommy (already), mai zi si de tine cate ceva!
Cristinica, te pup!
Dorinut@, te asteptam cu vestea buna. Poate de Craciun se lasa cu party!
Eu stiam ca DPN se calculeaza dupa data UM, nu dupa varsta echografica (care e data de dezvoltarea copilui). Mai incolo, bebe poate fi dezvoltat, in saptamana 35, ca pentru saptamana 37, dar el tot saptamana 35 are si tot peste 5 saptamani se naste.
Cu migrenele si la mine era ingrozitor. Nu treceau decat cu doza maxima de ibuprofen (nurofen forte, respectiv). Dar de cand sunt burtica dinnou, nu au mai aparut decat in contextul gripei. De altfel, nici cu Radu nu am avut migrene. Iar cu durerile de pate, nu stiu daca-i normal sa apar asa devreme, dar stiu sigur ca eu le am. Le-am avut si la Radu, le am si-acum deja. Se datoreaza schimbarii centrului de greutate si apar imediat ce se modifica silueta corpului.
Legat de eco transvaginal, nu reusesc sa pricep cum unor fete le e rusine de sot...Pai el pe unde a intrat, fetelor, sa "bage" bebe inauntru? E o investigatie, in fodn, nu-i nimic rusinos! Si, oricum, nu cred ca sta el sa se uite pe unde intra sonda, e prea ocupat cu monitorul.
Cartofii se pot coace si in cuptor, cu unt si cu sare.
Vad ca apar fetitele pe-aici pe la noi pupa mami codite si fundite!
Fetelor care prefera odiseea noastra celei de mar-apr, nu putem decat sa le spunem ca aici sunt oricand bine venite!
Facem odisee cu extindere, ca nu-i nici un bai, si primim pe toata lumea care se simte bine la noi in casuta!
Eu ma simt fantastic de cateva zile, nu mai e mult si-l si simt pe bebe.
Data trecuta pe la 16 sapt, deci acum ar trebui ca pe la 14-15 max sa-l simt. Abia astept! Intram 13! Aproape am scapat de trim.I
va pupacesc pe toate! pe nasuc si pe burtici!
weekend placut!
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami 12+ de...sa fie baietel....sa fie fetita....
bebe 2 la purtator