Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(12)
Raspunsuri - Pagina 13
aleesicoo spune:
andra nu m-am suparat iubita...am avut treaba...da este foarte adevarat ce scrie la profilul meu...am terminat jurnalismul...dar nu am gasit inca loc de munca in cadrul specializarii mele....si sunt registrator medical la sp."sf.ioan"...adica ma ocup de internari...si de adresele catre INML.
asa de mult m-a impresionat povestea puiul tau incat toata lumea ma intreba ce s-a intamplat, d c plang
apreciez taria cu care ai mers mai departe, si ai crezut in instinctul tau de mamica ca va fi bine
asa creste bebicu
7+
AlinaBu spune:
bine ai venit monyca!!
Vorbim mai pe seara fetele ca acum plec !! Am de petrecut
Andra 6+
Bebicul meu mic drag si scump
Monyca.C spune:
Multumesc mult pentru primire !
Andra am citit si eu povestea voastra..super super emotionanta !!!
Felicitari pentru decizia de a pastra puiul mic atunci cand ai aflat de probleme !!!
De multe ori eco nu fac decat sa ne sperie si am auzit mai multe cazuri asemanatoare cu al tau..
Cu epidurala am nascut si eu..ce pot sa spun, nu doare absolut deloc...mai rau am fost pana m-am dilatat..dupa..stateam la povesti cu sotul, asistentele si doctorul..a fost de vis..as mai naste de 100 de ori asa..
fericita 13+ cu Nicolas
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
M&M spune:
Andrada, saptamana trecuta , deci la 10 sapt, am simtit o singura data un mic falfait...m-am gandit ca parca e prea devreme sa il simt pe bebe, dar sunt sigura ca el a fost. Stiu ca ei inburtica incep sa miste de la 7 sapt , dar noi ii simtim mai tarziu cand au forta necesara de a se face simtiti...EU am semnat cu mai-iunie la povestea nasterii lui Antonio
Gabitza, si eu am aceleasi stari de rau si nici la capitolul lichide nu stau bine..am descoperit insa, ca banalul sifon imi face bine( eu carenu be-am deloc sifon si apa minerala inainte de sarcina )
..mai citesc din urma si revin daca ma lasa domnisorul ..
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
andradap spune:
Aleesicoo
Lauriciu, cred ca o sa-ti dau PM cu adresa mea de e-mail... Daca imi trimiti o poza cu tine, poate te recunosc. Cu siguranta ne-am vazut pe la bebei. In salon, nu stiu ce sa zic: am stat cu 2 mamici de fetite, una de baietel prematur nascut mult inainte de mai si una la care i s-a aplicat forceps. Nu cred sa fi fost colega de salon cu tine...
Fetelor, eu nu m-am simtit deloc curajoasa cand am luat anumite decizii in sarcina trecuta. Ba din contra, ma intrebam de multe ori "Care ar fi fost alegerea mea daca nu aveam credinta in Dzeu, daca nu aveam suportul familiei, daca nu aveam speranta sau poate inconstienta respectiva,etc?"
Spre rusinea mea, acum stau si ma gandesc cum as reactiona daca mi s-ar da aceleasi vesti. Ma credeti sau nu, dar in momentul de fata, nu stiu ce as face. De-aceea mi-e o frica de eco de 12 sapt... Va fi miercuri, 28 oct. la ora 11:30. Doamne ajuta sa fie bine!
Cristina_26, chiar ma intrebam cine a postat sub identitatea intregii odisei. Multumesc frumos
Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
Ioana5255 spune:
gabriella_t pai epidurala atunci te rezolva, dupa ce iti face amortesti imediat de la brau in jos. Tine de experienta medicului, pentru ca se face intr-un anumit moment al dilatatiei, altfel risti sa iti scoata copilul cu forcepsul.
Durerea de la control cred ca tine si de medic, de mana pe care o are. Si eu sunt mai sensibila si mai sclifosita si fac fete fete, dar dr mea deja s-a invatat cu mine. I-am zis de atatea ori, asa-s eu, ma doare si asta e. Mai ales cand baga valvele alea, iar spre sfarsitul sarcinii e un chin, nu suportam nici sa ma atinga, dara-mi-te sa mai bage si ceva. Dar toate sunt trecatoare si pana la urma cate nu facem noi pentru puiutii nostri, sa vina sanatosi pe lume.
Sabina 14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
Aniska80 spune:
Buna ziua gravidutelor!
Nu am mai scris de mult timp dar am citit tot timpul mesajele voastre!Ma bucur nespus pt cele care se simt bine,care au trecut cu brio peste peroadele grele dintr-o sarcinadar ma intristez fff tare pt cele care au avut probleme...NU VA INTRISTATI FETELOR,NU DISPERATI,CA DOAMNE DOAMNE O SA VA AJUTE!Si eu am avut un avort spontan la 1 luna jumate de sarcina in anul 2000,dar acum am un baietel frumos si sanatos de 6 ani jumate si un bebe in burtica de 10 saptamani!Eu ma simt mai binisor,mi-au mai trecut greturile,am inceput sa mai mananc,ca ma saturasem de iaurt si fructe...in schimb nu vreau carne.....,de fapt nu vrea bebe,nici macar mirosul de carne prajita nu-i place!Aseara am avut o mica problema insa...stateam intinsa in pat si am vrut sa ma ridic,dar am simtit ca in partea stanga a burtii,jos de tot,mi se pusese un fel de junghi,care mi-a taiat respiratia,m-am speriat f tare...sa fie oare vre-o problema?mi-a trecut in circa...cateva secunde...dar am ramas cu o usoara jena in locul respectiv...iar la medic merg abia pe 3 nov.Ce ma sfatuiti fetelor,sa merg la un eco acum,sau chiar la medicul ginecolog?Offffff sper sa fie bine!!!Va pupicesc pe toate si sa auzim numai de bine!
Anamaria,mami de Denis(22.04.2003)si
10+
NicoletaB spune:
fetelor care sunteti la bb2, pun si eu o intrebare mai de cap sec:
la fiecare control la "gingicolog" se face control pe masa?
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andradap Aleesicoo Lauriciu, cred ca o sa-ti dau PM cu adresa mea de e-mail... Daca imi trimiti o poza cu tine, poate te recunosc. Cu siguranta ne-am vazut pe la bebei. In salon, nu stiu ce sa zic: am stat cu 2 mamici de fetite, una de baietel prematur nascut mult inainte de mai si una la care i s-a aplicat forceps. Nu cred sa fi fost colega de salon cu tine... Fetelor, eu nu m-am simtit deloc curajoasa cand am luat anumite decizii in sarcina trecuta. Ba din contra, ma intrebam de multe ori "Care ar fi fost alegerea mea daca nu aveam credinta in Dzeu, daca nu aveam suportul familiei, daca nu aveam speranta sau poate inconstienta respectiva,etc?" Spre rusinea mea, acum stau si ma gandesc cum as reactiona daca mi s-ar da aceleasi vesti. Ma credeti sau nu, dar in momentul de fata, nu stiu ce as face. De-aceea mi-e o frica de eco de 12 sapt... Va fi miercuri, 28 oct. la ora 11:30. Doamne ajuta sa fie bine! Cristina_26, chiar ma intrebam cine a postat sub identitatea intregii odisei. Multumesc frumos Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS Dumnezeu a vrut ca el sa existe |
Andrada o sa fie bine. Ai sa vezi. Am citit si eu povestea nasterii. Foarte frumoasa si impresionanta. Esti o mamica foarte curajoasa. Va fi bine. Dumnezeu e mare.
Sabina 14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
veronicach spune:
dragele mele
urina mi-e sterila deci proba a fost contaminata
aseara am mers la eco.....totul este super bine...am auzit bataile inimoarei puiului meu drag, este in avans fata de calcul are 11 saptamani in loc de 10
continui cu progesteronul si aspenterul inca 2 saptamani
am scris pe fuga partea a doua am scris-o prima
nu am ajuns decat pana la pagina 5 asa ca ma iertati dar am avut o zi f plina la servici
multa sanatate la bebici si voua
AlinaBunu iti este deloc usor fara prieteni...eu cand m-am mutat in cluj mi-am lasat toti prietenii in bucuresti sau buzau si desii pot pune oricand mana pe telefon sa sun nu este acelasi lucru
imi lipsesc fizic, sa-i strang de mana sau sa stau cu capul pe un umar
aici vei gasii o multitudine de fete cu suflet mare, ca al tau, si poate veti lega prietenii la nivel fizic, nu doar din fata unui monitor
vor trece zilele...mie nu imi vne sa cred ca sunt deja in 10 saptamani si cand stiam de doar cateva zile ma gandeam ca va trece atat de incet...
Ioana5255sa ustrogenul poate da senzatii de usrturime locala...eu iau arefam, un ovul seara, dar oral caci imi este mult mai comod
chiar aseara am dicutat cu dna doctor si m-a intrebat daca am probleme locale dar cum le iau oral...nu se pune problema
Discordiaimi pare rau pentru problemele de la servici...ei se gandesc strict la profit, eficienta si eficacitate
tu trebuie sa te gandesti la bebel si la binele vostru
flory_blancaiti inteleg perfect preferinta pentru secret eu nu am putut caci lucram 12 ore inclusiv de noapte si nu mai faceam fata..astfem am anuntat directoarea si pe inca o persoana si a aflat tot complexuul(inclusiv ficele angajatilor) iar in rest mai stiau socrii si nasii
astazi am anuntat-o pe mama(aseara am facut eco) care va trambita peste tot
alinetteroe total incorect ca mamele sa nu vada monitorul...pe tavan sa-l puna numai sa vedem si noi ceva ca traim cu asa emotii
tigruta, Gabitza1977bine ati venit, sarcina usoara si la termen
cusa sa te menajezi pe cat posibil, mami si tatii vor manca cu placere pizza daca isi stiu fiica si nepotul/nepoata sanatosi
10+