Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

buna dimieneata cu intarziere!

fetelor, va multumesc mult tuturor pt primire!!!

eu ma simt tare-tare rau in continuare, nu stiu ce sa ma mai fac... de fapt, nu prea am ce sa fac, decat sa ma rog sa treaca mai repede primul trimestru, ca nu mai pot . mi-e rau de dimineata pana seara, nu pot spune ca am si eu un moment de pauza. ce ma ingrijoreaza cel mai mult (fapt care nu mi s-a inatmplat la prima sarcina) este ca nu prea pot bea apa si ar trebui macar 2 litri sa beau pe zi. mai beau cate un ceai, lapte, cate o supica, dar nu fac 2l pe zi, clar...
voi cum va descurcati cu "lichidele"?

Ioana5255, te pup cu drag... noi ne cunoastem de mult si asa ma bucur ca acum o sa avem bebeii aproape de-o seama!!!!

discordia, eu stiu ca daca ai anuntat la serviciu (in scris!) ca esti gravi, nu au voie sa faca niciun fel de schimbari in ceea ce te priveste!!! nici nu stiu ce sa iti spun sa faci ca sa nu-ti mai faci atatea ganduri, ideea este sa nu te mai stresezi, ca nu-i face lui bebe bine stresul asta...
poate reusesti sa iti iei program redus, sau cand si cand medical (ai dreptul la 3 luni de medical pe an si poti eventual aranja cu medicul de familie si cu ginecologul sa iti dea cand si cand).

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Madamar, . Eu nu imi fac griji daca nu voi simti de la inceput zilnic miscarile lui bebe. In prima sarcina, l-am simtit cam pe la 15 sapt. (daca-mi aduc bine aminte), si era ca o bataie de aripi de fluturas, sau ca niste bule de aer...

Acum simt aceste bule de aer, dar recunosc ca mai mult inclin sa cred ca sunt pur si simplu gaze...

Oricum, dupa ce simti prima oara, nu e musai sa il simti regulat. Sau nu zilnic. Mai ales ca e mic si poate nu esti mereu atenta cand misca. Sau poate esti in miscare si nu realizezi... Deci, eu chiar nu-mi fac griji.

Sabina, felicitari pentru un trimestru I incheiat cu bine!!! Inca 2 mai sunt si o sa-ti tii puiutii in brate.

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

maryeu am lucrat la DGASPC adica acolo unde se incadreaza in grad de handicap. nu pot sa iti povestesc cata boala, cata mizerie, cata putoare...de la cancer la amputatii purulente. plus ca ne trimiteau si in azile unde mirosea a urina si a de toate de ti se intorcea stomcaul pe dos. asa ca am luat hot de a sta acasa

pupici burtici

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

http://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi?start=12

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Neata!!

Mihaita deja s-a trezit e in plina activitate !....

Gabitza, bine ai venit!! Sarcina usoara si bebe sanatos!! Felicitari pentru bebe mic vazut la eco. Nici mie nu imi dau pace gretuirle si ametelile...

ANdra, LA MULTI ANI mamicii tale! Ce mamica tanara ai!!..cred ca ar fi un cadou minunat sa o anunti ca va deveni bunica, avand in vedere ca si dansam la randu-i a fost o mamica tanara.

Veronicka, vazut pozele !! Ce mamica tinerica si frumusica, iar MArc e adorabil, seamana cu mami!..

fetele, lasati in colo tigarile!!..inainte sa aprindeti o tigara, ganditi-va ca bebelusul din burtica nu poate sa va zica ce simte ...o sa vedeti cum ati vrea sa dati tot ce aveti numai sa il stiti sanatos..nu ii luati acest drept!..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Neata fetele :) ce faceti ? Ati baut ceaiul/lapticul? Mie imi e cam greu ca de ieri nu am fumat si am niste nerviiiiiiii, dar pentru bebe merita sa fac orice!
Ms de urari Cristina, dar prefer sa mai astept pana ii zic

Andra 6+

Bebicul meu mic drag si scump

Mergi la inceput

Gabitza, incearca sa bei in inghitituri mici. Trebuie sa te hidratezi cumva... In cazul meu s-a ajuns si la perfuzie, dar sper sa nu se repete. Eu ma simteam mai bine de la TIC-TAC si de la covrigei. Imi mai atenuau greata.

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

discordia eu lucrez intr-un spital...la camera de garda chirurgie urologie...unde vin tot felul de oameni bolnavi...cu tbc...cu sida(bine aia nu se ia asa usor)..cu hepatita...cu tot felul...dar nu am ce sa fac

asa creste bebicu
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Of, cu pb de coagulare nu am facut nimic tot din cauza serviciului. Voi repeta maine analizele la un lab din gr, dar la buc ajung de abia peste 2 sapt pt eco de 12 sapt. Invoire platita nu au vrut sa imi dea cand am cerut, mi-au spus ca imi pot lua concediu de odihna, dar eu mai am doar 2 zile pe anul acesta. Medical nu mai indraznesc sa iau caci cine stie, ma voi trezi bagata si prin comisia de disciplina, caci la noi se poarta asa ceva, mai ales ca in ultimul timp s-au pus ceva presiuni pe mine.
Legat de programul scurtat, mi-as putea lua, dar eu nu am permis si pana acasa sunt vreo 3 km pe camp si sincer nu ma incumet sa ii parcurg pe jos, iar sotul nu poate veni sa ma ia, deci mi-as lua degeaba caci nu as avea cu ce sa plec acasa. Sa iau un taxi mi se pare prea scump, cam 10 Ron pe zi, unde ajung?

mamica de fetita si 10s+

Mergi la inceput

Aleesicoo, mereu cand scriai pe forum mi te si imaginam cu un microfon in mana luind interviuri la oameni (imaginatia mea bogata... dar daca scrie asa in profil doar nu era sa-mi imaginez ca esti medic). Ce specialitate ai? La ce spital? Scuze, daca sunt prea indiscreta.

Veronica, este tare frumos Marc. Imi place indeosebi aceasta poza: http://good-times.webshots.com/photo/2979569310103802746Mnavfi Sunteti doi frumosi amandoi. Seamana foarte bine cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

gabitza si eu am aceeasi problema nu pot sa beau apa pt ca vars....trebuie sa bei cate putin si niciodata in timp ce papi....la vreo ora dupa masa ar fi bine.Incearca sa manaci cat mai uscat la masa asa cat de cat o sa fie mai bine.Dr ginecolog mi-a zis ca e preferabil sa sa nu beau apa decat sa vars si sa pierd si sucuri gastrice. Eu am urmat sfaturile lui si imi e mai bine...nu intotdeauna dar e mai bine.O sa fie si urmari la faptul ca nu consumi lichide ...constipatia...dar suporta si asta pt puii nostri.
Si inca ceva dupa masa nu te pune in pat intinsa, incearca sa stai in sezut ca sa nu ti se intoarca mancarea inapoi.
Sper ca iti vor fi de folos sfaturile.Pupici si multa sanatate.
De azi pui mic 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

discordia eu lucrez intr-un spital...la camera de garda chirurgie urologie...unde vin tot felul de oameni bolnavi...cu tbc...cu sida(bine aia nu se ia asa usor)..cu hepatita...cu tot felul...dar nu am ce sa fac

asa creste bebicu
7+

eu sunt functionar public cu statut special, categoria de oameni cu care intru in contact sunt infractorii. Prin primavara, dupa ce am stat fata in fata cu un asemenea specimen, imi spune cel care il pazea ca are TBC...pai, bine frate de ce nu mi-ai spus inainte, sa stiu si eu, duc boala acasa si nu stiu de unde
Altadata, imi aparusera pe burta niste bubite mici si rosii, ma mancau de am zis ca am luat raie de la ei. Si cate si mai cate...Nu mai vb de pericolul pe care il reprezinta ca si persoane...

mamica de fetita si 10s+

Mergi la inceput