Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*
Raspunsuri - Pagina 22
anamariame spune:
Magdy, am plans si la povestea voastra, ai povestit atat de frumos ceva atat de trist! Ma bucur enorm ca finalul este pentru voi un inceput plin de fericire!Aseara si Eva a facut mofturici, s-a trezit de 3 ori plangand puternic, nu imi explic de ce. E posibil sa ii iasa iarasi dintisori, la nici 2 saptamani de la cei doi de jos??Si inca o problema. I-am cumparat borcanele Hipp sa ii mai dau si alte retete, si doar 125 gr cat au cele cu legume si carnita nu sunt deloc suficiente pentru ea. De obicei mananca dublu. Eventual sa mai adaug apa sa le fac mai lichide?Si inca o problema: cum plm se gateste carnea de vita? Ca mi-a adus sotul ieri si am dat-o-n bara rau de tot, a iesit ca opinca
Stie cineva reteta la muschi de vita in sos de piper verde?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
pisigri spune:
Aoleeeeooooo...am ratat sa felicit Dragonica, ma bate Chatonelu...![]()
Deci: La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi.
La multi ani Dodo si la mai mare.
Mariana, daca nu vrei sa renunti atunci nu renunta
ca o sa normalizezi cumva situatia intr-o saptamina-doua (ascultind-o pe ilinca) si sa vezi ce bine e sa NU faci biberoane noaptea...![]()
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 mi-am amintit un reportaj cu o pisicuta care si-a scos puiutii din incendiu, pe rand, calcand prin foc pentru fiecare in parte, dar nu s-a oprit; a iesit cu toata blanita parlita, cu arsuri groaznice pe labute, dar i-a salvat pe rand; si cu greu au salvat-o medicii pe ea dupa , dar au salvat-o, la fel ca pe puiuti. ....deci, mi-am incheiat pledoaria despre cat de minunate sunt mamele, de oricare ar fi ele![]() ![]() ![]() asta ca sa va amintesc si voua ca sunteti minunate, fiecare in felul ei,si cu alegerile ei, si nu cumva sa uitati lucrul asta vreodata!!!!!!!!!![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunel la 6 luni cum am venit pe lume |

Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin feteleeee , da eu nu vreau sa renunt la alaptat!!!!!!!!!!! Am zis ca nu trage fata ,si nu se satura,si eu sunt o putoare ca nu ma mulg mai des, DAR NU VREAU SA RENUNT ASA USOR!!!!Mai recitesc o data mesajele ca sa raspund pe rand fericita Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |

Ana-Maria, mami de
florinela79 spune:
Fetelor nu ma lasa Victoras sa citesc deloc, multumesc pentru incurajari, imi doresc sa trecem de asta din suflet.
Szmina mamica de bebelusa mica Maia, stii poate dupa forum ca m-am muls pana la 1 luna si 3 saptamani (am trecut de doua mastite cumplite cu delir, frisoane si antibiotice), deabea atunci Victor a apucat sanul si nici atunci nu sugea(pacat ca am descoperit de ce la 5 luni).
Cat despe pediatru...cauta-ti un pediatru bun...e foarte foarte important ca startul copilului sa fie bun.
aris26 spune:
ia sa vedem. face monica capitol inainte sa postez eu???
buuuun, deci nu vrea sa renunte. ok. atunci citeste cu grija ce au zis fetele pe aici.
dyana - m-ai facut sa rad. si al meu se plange mereu ce greeeeu e
si eu am coloana praf si lombar si cervical
. macar al meu sotz a ajuns la o mare filosofie de viata si anume: "copii trebuie sa isi iubesca muuult mai multe mamele decat tatzii, doar ele duc greul" si stiti ceva? chiar asa e. aproape 99% dintre copii isi iubesc mai mult mamele. na! sa te gandesti la asta cand te mai supara sotzul. si nu uita ca o sa-si intre in rol mai tarziu cand o sa vina fii-su si o sa-i zica:"tati,tati vreau sa ma faci caluzt..." sau tati tati iama in carca...etc... atunci o sa le iasa pe nas relaxarea asta de acum. eu am senzatia ca acum barbatii au senzatia ca lasa, ca oricum nu tine minte. chiar crezi ca o sa-l mai alse plangand la 5 ani???? nuuuu ca atunci o sa se supere copilul pe el. asa ca relax si rabdare
25 martie 2009
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Hai ca abia-mi revenisem un pic ca mi-am amintit de carnea opinca, si acum iar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
oooofffffffff, pai facem fan club plangaciosi in seara asta?????? nu am vrut sa te fac sa plaaaangiiiiiiii; ia niste pupi sa-ti treaca

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni

cum am venit pe lume
florinela79 spune:
Dyana, asa-s barbatii si al meu face cateodata asa ala urla in scaunel si el cu ochii la Tv, zornaie o jucarie si zice: "da tatii, da tatii"- dar nici nu-l vede pe Victoras, ca-i cu ochii in TV.
Mariana, e mult mai bine cu bucataria la purtator, ai sa vezi cum...cad o sa urle in toi de noapte ca nu-i bibe gata repede si cand o sa plecati undeva la plimbare cu termos, apa calda incalzitor etc.
Plus ca nu-i bine ca laptele asta care e colostru vreo 6 sapt sa ramna pe canale in san. Incearca, daca nu merge nu-i crima laptele praf, dar cum spune Ilinca intai tzitzi de la mami - cel mai bun calmant si daca e papacioasa un bibe cu lapte praf pregatit dupa.
PetraTudor spune:
MARIANA, ti-am raspuns si eu, poate te ajuta.
Prima gafa a mea...am infofolit fata prea mult si cand am dezbracat-o acolo avea numai bubite pe ea
.Nu-mi dau seama cand este suficient de imbracata, nici in casa nu stiu cum s-o tin...am mai auzit varianta ca tre sa aiba un rand de haine in plus fata de mine..pe drak..dc eu ma invelesc cu o pilota, ei ai pun doua??
![]()
Aveti deja caldura in apartament? Daca da, eu zic ca e suficient un body cu piciorus dat pe pielicica. Eventual mai pune un maieut pe deedsubt. Noi asa am procedat si am avut primii muculeti abia acum la 7 luni si jumatate. De invelit - e suficienta o paturica, daca te uiti la albumul meu vei vedea cam cum il tineam. Caciulita - mai mult cipilica - i-am pus doar dupa baita si am scos-o la 1h dupa.
Acum, am niste probleme , si nu prea stiu dc sa fac cum zice ea sau nu:
1. sa-i dau vigantol incepand cu luna a 2-a, (da eu am iesit din mater cu vigantolul
) Noi am dat Vigantol de la 2 saptamani.
2. sa-i dau 6 mese/zi la interval de 2ore jum, iar noaptea doar una pe la 3jum-4
...in rest ceai(baby calm)Mai incearca sa alaptezi si da-i la cerere. Daca nu, intervalele mi se par rezonabile, eu am incercat sa-i dau la 3 ore dar nu a tinut, plus ca un bebe care papa mult ziua doarme noaptea 
3. s-o limpezesc la baie cu ceai de musetel
(ala mai este limpezit????)Noi nici macar nu i-am facut cu apa fiarta&racita, pai in maternitate il bagau la robinet si a fost ok, de ce sa il sensibilizez eu??? 
4.Mi-a zis sa iau Brocriptin ca sa intrerup lactatia, ca fata oricum nu mananca.La concluzia asta am ajuns eu dupa ce am tinut-o la san de nenumarate ori...nu trage suficient de tare si se plictiseste ff repede, si tot moarta de foame este! Eu zic ca daca e moarta de foame va trage....stiu si eu....ca la mine tragea asta micu...aici te ma sfatuiesc si fetele 
Un
mare pentru proaspata mamica!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

fericita