Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*
Raspunsuri - Pagina 23
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas [br- nu asculta sfaturi chiar daca sunt de la mama care te-a crescut pe tine |
Dap, este un sfat foarte bun. O mama stie cel mai bine ce are nevoie puiul ei. Informeaza-te dar filtreaza totul foarte bine.
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Floric spune:
| citat din mesajul lui dyana27 floric, pupicuti pentru Raru curajos ![]() ![]() . ia zi-mi, nu era decalotat absolut deloc? eu o sa am verdictul clar luni, cand mergem la vaccin... ca surioara zice ca daca am reusit sa-l decalotez cam o treime, o sa mearga in continuare tot asa, facut cu spor de mine, decat sa-l duc sa-l kilareasca ; la voi cum era? si eu cand l-am decalotat prima data m-am crucit ce am scos de acolo![]() ![]() , si acum nu pare sa mai aiba mare lucru pe dedesupt .diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 6 luni ![]() cum am venit pe lume |
Am tot decalotat eu cu spor dar mai mult de atat nu mai mergea de mana mea. Se vedea capul cam cat o gamalie de ac, adica gaurica de pipi. Dar el de acum nici pipi nu mai facea cum trebuie adica nu in jet ci asa, cum sa spun, parca se prelingea din putza, ca sa nu mai zic ca nu i se scula (scuze, dar asta e) cand facea pipi. Sa vad daca dupa opereratiunea Monstru' va fi o schimbare la erectie.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
zsuzsu spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Dodo ![]() ![]() LA MULTI ANI !!! SA AJUNGETI CU BINE SI FERICITI LA NUNTA DE AUR!!!!![]() ![]() ![]() Azi am fost si noi la pediatru. Prima gafa a mea...am infofolit fata prea mult si cand am dezbracat-o acolo avea numai bubite pe ea ![]() .Nu-mi dau seama cand este suficient de imbracata, nici in casa nu stiu cum s-o tin...am mai auzit varianta ca tre sa aiba un rand de haine in plus fata de mine..pe drak..dc eu ma invelesc cu o pilota, ei ai pun doua??![]() Mi-a cantarit-o si nu mi-a venit sa cred , luni am iesit din spital cu 2.300 iar azi avea 2.650 , da totusi m-i se pare prea mult 350gr in 4 zile...cred ca difera cantareleIn schimb toate sunt bune ![]() ![]() Acum, am niste probleme , si nu prea stiu dc sa fac cum zice ea sau nu: 1. sa-i dau vigantol incepand cu luna a 2-a, (da eu am iesit din mater cu vigantolul ![]() )2. sa-i dau 6 mese/zi la interval de 2ore jum, iar noaptea doar una pe la 3jum-4 ![]() ...in rest ceai(baby calm)3. s-o limpezesc la baie cu ceai de musetel ![]() (ala mai este limpezit????)4.Mi-a zis sa iau Brocriptin ca sa intrerup lactatia, ca fata oricum nu mananca.La concluzia asta am ajuns eu dupa ce am tinut-o la san de nenumarate ori...nu trage suficient de tare si se plictiseste ff repede, si tot moarta de foame este! Am zis ca mai astept ceva timp, o sa-mi impun sa beau apa mai multa, si toate cele, poate mi-o veni si mie laptaria, ca nu as vrea sa renunt asa usor. 5.sa-i dau sab-simplex cate 2-3 pic innainte de fiecare masa (asta-i buna , da parca nu corespund picaturile ) fericita de Maya AndreeaMaya Andreea www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
ma bag si eu in seama
nu intrerupe in nici un fel alaptarea
si daca ai lapte nu ii da completare decat daca nu ia in greutate
mai bine i-ati o pompa electrica si mulgete
asa am facut si eu
si la baiat si si acum la Julia
nu am avut sfarcurile proeminente si nu puteau trage destul de bine, si poate nici eu nu am avut destula vointa
dar nici nu am vrut sa aud de lapte praf
si m-am muls un jumate de an cu amandoi
si am si rezerve in congelator de imi ajunge pana face Julia un an
. o pui la san sa traga si daca nu poate te mulgi si ii dai din bibe
sa ai tot timpul rezerve in frigider si daca nu poate ii dai asa si apoi golesti sanul bine de tot si o sa ai si lapte si se satura si Mayuta
dar NU RENUNTA LA ALAPTAT
stiu ca nu e cea mai usoara varianta sau mai buna cu muls-ul dar se poate
eu cu amandoi am reusit decat sa-i dau formula

de
Iulia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)poze cu noi

chiar daca sunt de la mama care te-a crescut pe tine
; la voi cum era? si eu cand l-am decalotat prima data m-am crucit ce am scos de acolo

, luni am iesit din spital cu 2.300 iar azi avea 2.650
Maya Andreea