Burtici fericite de septembrie-octombrie (228)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM
Adi, cum mai sunteti? Ce mai face Lisa? Dar Cangurelu', tot asa fomist este?

Nela, suntem bine, multumesc de intrebare. Azi de dimi am iesit afara, pt prima data mai departe de casa, adica nu in curte . L-am pus pe Adam in carrier, hranit, schimbat si am plecat la sala de gimnastica pt Lisa. Am plecat de acasa la 9:40 si am revenit la 12:40! Adam a rezistat cu brio pe tren (metrou), a dormit bine si in carrier, si in brate la tatal meu... S-a trezit doar si a plans cand s-a terminat lectia de gimnastica, dar nu aveam ce ii face, scutecul era ok, asa ca am plecat spre casa in ideea ca daca ii e foame ii dau sa pape in gara, de trebuie stat mult dupa tren. Dar s-a linistit pe drum si acasa a dormit inca vreo ora, si adormise si Lisa pe drum, in carut, deci numai bine. Si unde mai pui ca eu eram cu carrierul dupa mine, ca nu m-a indurat sa il iau jos si sa il pun pe Adam in pat, ca imi era ca se trezeste si vroiam sa doarma cat il tine .

Lisa a fost super incantata de lectia de gimnastica, e o clasa de copii intre 18 luni si 4 ani, cred. Sunt cam 4 copii la 1 profa si sala e sala clasica de gimnastica, cu aparatele consacrate (barne, inele etc), plus unele adaosuri pt a face totul mai atractuv (gen tobogan si tub de material, mingi, gsleata cu jucarii). Am ajuns acolo si Lisa a intrat in priza. Am alergat dupa ea de m-a capiat, dar macar si-a consumat din energie. Una din profe chiar observa ca am adus-o la locul potrivit. Asta a fost lectie de test, dar cred ca o voi inscrie la tot cursul si eventual din nou pt tot anul viitor, in functie de cum ii place trimestrul asta.

Cangurelu' nu e mare fomist chiar deloc, ca mai mult molfaie si adoarme bustean , fara sa il pot trezi indiferent... Inclusiv la scos aerul doarme pe el, e asa de haios cu mainile in aer si motaind, de parca a stat la crashma toata noaptea :P Insa parca nu se mai trezeste chiar din ora in ora, ci undeva la 2-3 ore, ceea ce e mai uman pt mami lui, adica moi, ca mai dorm si eu macar noaptea cat de cat (ziua nu pup eu!!! ).

Ma bag sa incerc sa vad poze si sa mai citesc din urma. Pup Ana Struta si mami ei .

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Diamar, exact aceeasi problema o am si eu cu Emma. Nu a facut kk de doua zile (asta e a 3-a), desi tot la san o alaptez, exclusiv. Eu mai astept pana maine cu supozitorul, desi imi e mila de ea sa nu o doara burtica.
Si week-end-ul asta nu pecam nicaieri, din pacate. Asa ma oftic, ca am auzit ca o sa fie tare frumos. Acum incepe vremea urata si probabil ca o sa mai stam si pe acasa, dar pentru primavara-vara viitoare avem deja planuri mari.(sa ne ajute DD sa ajungem sanatosi pana atunci)
Va multumesc mult ca mi-ati admirat comorile, sunt tare mandra de ce minuni de copii am reusit eu sa fac!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Propun sa ne intalnim maine, daca o fi frumos afara, in Parcul Carol!!!!!
Eu zic in jurul orei 11-12, dar sunt deschisa la noi propuneri!
Deci, fac listuta?
1. Cristina_Ana

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

AndreCluj, musai trebuie sa zic saru'mana pt reteta de paste carbonara. A fost un "hit" cu toata lumea, inclusiv Lisa a mancat destul de ok, mai ales avand in vedere ca a rontait inainte de pranz biscuiti si apoi a ras 2-3 felii de sunca in timp ce pregateam eu ingredientele pt paste. Daaar, a mancat!!! Yupiiii, ea care cam uraste oul in orice formula. Mai una-alta pe langa sunca si a trecut ;) Ba a mancat juma' de portie si la cina. Musai incerc si alte retete pe care o sa le postezi. O sa ma uit si la cea de lasagne, insa 4-5h suna cam SF pt mine in mom de fata ;) Insa poate m-a lovi cheful intr-o zi sa ii fac sotului un hatar, ca el e innebunit dupa lasagne, dar nu prea pupa decat la restaurant .

Ce frumos vb tu de locul tau din IT!!! Sa dea DD sa ajungeti acolo cu bine si sa fiti fericiti!

Ma bucur din inima ca a mancat si Lisa. Sunt atatea retete si atat de simple! Am mai pus niste retete cu ton, Cristina cred ca le-a salvat, dar ti le pot scrie din nou.
Cat despre lasagna, daca sotului tau ii plac atat de mult, cred ca merita efortul. Sigur ai o zi de curatenie in care poti pune si sosul pe foc, trebuie doar amestecat din cand in cand. La anu' daca ma ajuta bunul Dumnezeu, va trebui din nou sa fac zilnic paste si atunci va servesc si cu poze.
Iti multumesc pentru urari, va garantez ca daca va fi sa fie sa fim in trei acolo, nimeni nu va fi mai fericit decat mine. Iti doresc si tie tot binele din lume.

33+ Chiara Ada

AndreCluj, am reusit sa salvez reteta cu ton, adica mi-am trimis-o pe mail . O sa intru sa mi-o trimit si pe cea de lasagne.

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Ce mi-ar place sa ma vad si eu cu voi, cu fetele, la o plimbarica!

mai asteapta vreo 5 ani si se face ca ne-ai inebunit si hipnotizat cu peisajele alea idilice , cat despre Shtrutza

cristina_ana 1700g jiiiiiiz , ce laptic ai tu acolo

... copilu asta al meu doar ce a mancat si urla de foame ca era una din tetinele mai vechi si s-a marit gaura si nu a simtit ca a mancat o sticla oooof ... ma duc sa il dau la Liza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

AndreCluj, musai trebuie sa zic saru'mana pt reteta de paste carbonara. A fost un "hit" cu toata lumea, inclusiv Lisa a mancat destul de ok, mai ales avand in vedere ca a rontait inainte de pranz biscuiti si apoi a ras 2-3 felii de sunca in timp ce pregateam eu ingredientele pt paste. Daaar, a mancat!!! Yupiiii, ea care cam uraste oul in orice formula. Mai una-alta pe langa sunca si a trecut ;) Ba a mancat juma' de portie si la cina. Musai incerc si alte retete pe care o sa le postezi. O sa ma uit si la cea de lasagne, insa 4-5h suna cam SF pt mine in mom de fata ;) Insa poate m-a lovi cheful intr-o zi sa ii fac sotului un hatar, ca el e innebunit dupa lasagne, dar nu prea pupa decat la restaurant .

Ce frumos vb tu de locul tau din IT!!! Sa dea DD sa ajungeti acolo cu bine si sa fiti fericiti!

Ma bucur din inima ca a mancat si Lisa. Sunt atatea retete si atat de simple! Am mai pus niste retete cu ton, Cristina cred ca le-a salvat, dar ti le pot scrie din nou.
Cat despre lasagna, daca sotului tau ii plac atat de mult, cred ca merita efortul. Sigur ai o zi de curatenie in care poti pune si sosul pe foc, trebuie doar amestecat din cand in cand. La anu' daca ma ajuta bunul Dumnezeu, va trebui din nou sa fac zilnic paste si atunci va servesc si cu poze.
Iti multumesc pentru urari, va garantez ca daca va fi sa fie sa fim in trei acolo, nimeni nu va fi mai fericit decat mine. Iti doresc si tie tot binele din lume.

33+ Chiara Ada

eu am alta idee pt tine .
Mai bine deschizi un subiect 'la bucatarie' si pui acolo retetele tale rapizi ... si noi intram si spunem cum au iesit si asa putem sa gasim mai repede retetele care le postezi , si linkul il pui la semnatura
ha? ce zici?

Mai eu nu stiu ce sa ma mai fac cu bebeloiu asta urlacios. Nu stiu de ce patul are tepi. Si nu mai poate saracu de somn si il tin in brate si ii cad ochii in gura si cum il pun pe pat cum urla de zici ca il strange cineva de oo. Problema este ca nici in brate nu e tot timpul linistit , desi eu nu sunt de acord cu dormitul si tinutul in brate non stop ... uitati cat e ceasul si eu inca sunt in camasa de noapte , nu am apucat sa fac un amarat de dus , de curatenie nici nu se mai pune problema ca nu am cu cine , mormanul de haine necalcate creste de la saptamana la saptamana ... ooof , ce naiba sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna proaspete mamicute sau viitoare !!!
Dau si eu buzna pe forumul vostru dar vin cu o veste buna... colega voastra Mihaela-amalia a nascut ieri la 12:00 prin cezariana un baietel de toata frumusetea : 3500 gr.pe nume Matei-Gabriel. Azi a iesit de la terapie intensiva si se simte bine (atat cat se poate dupa operatie )
Va saruta pe toate prin intermediul meu ...

http://community.webshots.com/album/571...y&start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Raluca, bine ai revenit pe forum!
Ma alatur si eu mamicilor care te sfatuiesc sa te odihnesti, altfel iti va scadea productia de lapte. In ceea ce priveste somnul celui mic, lucrurile se vor imbunatati treptat, asta e sigur.
Si eu raportez epiziotomie, hemoroizi si picioare umflate. Toate trec dar trebuie sa ai grija de ele. Eu la 4 saptamani deja nu mai am probleme cu nici una dintre ele de vreo saptamana.
Asa ca iti promit ca va fi din ce in ce mai bine. Just hang in there, cum zic americanii.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Mai eu nu stiu ce sa ma mai fac cu bebeloiu asta urlacios. Nu stiu de ce patul are tepi. Si nu mai poate saracu de somn si il tin in brate si ii cad ochii in gura si cum il pun pe pat cum urla de zici ca il strange cineva de oo. Problema este ca nici in brate nu e tot timpul linistit , desi eu nu sunt de acord cu dormitul si tinutul in brate non stop ... uitati cat e ceasul si eu inca sunt in camasa de noapte , nu am apucat sa fac un amarat de dus , de curatenie nici nu se mai pune problema ca nu am cu cine , mormanul de haine necalcate creste de la saptamana la saptamana ... ooof , ce naiba sa fac?

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Ai incercat cu o sticla cu apa calda asezata langa burtica in patut? La noi functioneaza de cele mai multe ori. Asa nu mai are patutul tepi si mai trec si durerile de burtica.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

devylla wow ce fete frumoase ai tu acolo , pictorita e totala
mary interesant scaun. Initial si eu am vrut sa iau unul cu vibratii si toate cele , dar cand il vad asa pe Erik mi-a pierit cheful de frica ca o sa imi iau teapa si nu o sa ii placa.
Am ajuns sa mananc cu el pe masa (pe un scaunel de bebe ... care nu face nimic ) ... zau ca nu stiu ce sa mai fac sa nu mai urle

Mergi la inceput