Burtici fericite de septembrie-octombrie (228)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Melania, ne-ai facut sa rosim... Eu sunt in tratative cu Adam de Adimercedes, dar apai stii cum e, cum pofteste inimioara Anei, cine i-o cadea cu tronc. Si Razvanel are cu ce s-o imbie...

Raluk, ma bucur din suflet ca ai mai intrat pe la noi. Dar te rog eu mult de tot mai bine sa te odihnesti acum, sa fii in putere pentru Alexutu. Are mare dreptate mama ta, alta data se stateau si cate 7 zile in spital, trebuie sa te odihnesti. Mi s-a rupt sufletul cand citeam ca adormi de oboseala cu bebe in brate. Nu mai trebalui si cand doarme bebe dormi si tu. Este foarte, foarte important sa te odihnesti un pic acum, la inceput, pe cat posibil.

Lasa ca noi suntem aici si mai incolo, cand o sa fii tu mai odihnita. Te imbratisez cu drag si ma rog sa treceti cat mai repede de perioada asta de inceput, cu acomodatul.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hello scumpelor ... vrea cineva un urlacios?

vazut poze cu sarah de uve ce frumoasa e

... si nu am mai vazut nimic de urlaciosu asta al meu ma intorc sa il linistesc ... va

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Am revenit cu vesti...noi! Am fost indus in eroare...Ala micu de urla din greu are paru cret cum am eu piscina-n chiuveta!Auzi, dom'le; cica i se paru consoartei ca-i cret cand il scoase pe bb de unde iese de obicei...

Asa ca: n-are paru cret da' are falcute, ii fac ochii in cap ca margelele, chit ca vede ca musca tze-tze si urla frate de zici ca are de-alea alcaline! E frumusel tot ca deh, seamana cu tat'su!

Tot binele si ceva in plus si pentru voi si bb-iivostri!

va dati seama ce e la ei in casa ... sunteti o familie extraordinara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Raluk, lasa tu curatenia ca ai timp dupa. Acum trebuie sa profiti din plin de minutele in care doarme Alex. Cum il vezi ca doarme te pui si tu in pat. De sfaturi vad ca sunt buna dar eu nu am pus in practica la primul si acum cand doarme unul celalalt e trez.
Nela, tu vrei sa ne imbolnavesti cu privelistile alea? Si ce mama sexoasa am vazut iar Ana are niste trasaturi deosebite.
Mary, mie mie are ca jucaria de sus de la leagan e cam in spate si-l face pe Razvan sa se uite peste cap. Alexandru este nazdravan, ai curajul sa-l lasi in preajma lui Razvanel?
Cristina, ce frumos ca iesiti voi asa des. Sunt curioasa unde mergeti in weekendul asta.
Am vazut si fetitele sabinei. Tare dragalase si ce grasunica sa- facut cea mica.
Al meu nu a facut caca de 2 zile si e alimentat doar la san. Asta e a 3 a zi si daca nu face o sa-i bag un supozitor. Cu david nu am avut problema asta. Soara mea a avut probleme cu al ei si a scapat de probleme dupa ce a inceput sa stea in fundulet si l-a pus pe olita si cred ca pozitia aia il facea sa faca repede caca.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Fetelor am scris despre program . Sper sa fie destul de clar si sa nu fi uitat ceva.

Programul se face doar pentru zi, noaptea are liber, il lasam sa doarma cat vrea si sa manance cat vrea.
In primul rand se incearca distantarea meselor la intervale fixe de 3 ore sau 3 ore jumatate si apoi cand se obisnuieste bebe putem sa ii fixam si orele exacte ziua. Nu trebuie sa fim foarte rigizi adica putem sa ne abatem +/- jumatate de ora de la program, adica daca plange de foame ii dam si cu o jumatate de ora mai devreme. Eu la Andreea am inceput cu interval de 3 ore si acum l-am lungit la 3 ore jumate. 4 ore este deja mult.
Durata mesei de asemenea trebuie sa o scurtam la 30 de minute, iar putem sa fim flexibili +/-10 minute. Ideea este ca bebe sa se prinda ca in 30 de min trebuie sa manance suficient cat sa ii ajunga pana la urmatoarea masa.
Daca dupa un timp dupa ce mananca i se face foame ii oferim ceai dar nu mai tarziu de o ora inainte de urmatoarea masa. Eu i-am facut Baby Drink, diluat la 200 ml nu la 50 ml cat scrie pe cutie ca e prea dulce. Ideea este ca ceaiul sa nu fie prea dulce sa ii placa foarte mult si nici oribil sa nu ii placa deloc. O sa ii umple burta dar nu ii va tine de foame.
Pentru a fixa orele de masa in timpul zilei trebuie sa il trezim pe bebe dimineata la aceeasi ora, asta o sa fie cel mai probabil posibil dupa ce doarme toata noaptea.
Eu acum incerc sa ii fac urmatorul program: 7:30, 11, 2:30, 6, 9:30. Deocamdata Andreea se mai trezeste noaptea desi doarme destul de mult de pe la 10 la 5 dimineata, dar nu prea imi convine 5 ca ora de dimineata asa ca ii dau sa manance la 5 si apoi iar la 7:30. Noi avem un ritm ziua cea de genul: mananca apoi se mai joaca se uita etc o perioada si apoi doarme cam o ora jumate pana la urmatoarea masa , de obicei tb sa o trezesc si tot asa. Nu mi se intampla sa nu doarma deloc intre mese. Ma gandesc ca daca stie ca ii dau de mancare la intervale regulate doarme linistita.

Avantajele ar fi ca bebe nu o sa apuce sa doarma ziua intervale lungi si atunci va dormi mai mult noaptea, de asemenea va avea suficiente mese ziua cat sa ii ajunga si sa nu i se mai faca foame noaptea. Intervalul dintre mese fiind regulat va manca cantitati aproximativ egale de lapte, stomacul se va adapta si isi va face un ritm al digestieie si va avea mai putin colici.
Este foarte important sa aveti multa rabdare, o sa fie destul de greu dar daca perseverati in doua saptamani o sa aveti rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Diamar,n-am treaba cu Alex ,e ff atent atunci cand e pe langa Razvan.Cand ii pun pe amndoi in pat,Alex se intoarce cu incetinitorul,isi tine mainile pe langa el si picioarele adunate ca sa nu-l atinga

Nela, atunci asteptam in umbra sa vedem ce decide printesanu ne bagam peste ca nu e frumos.

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor, va multumesc mult

Din citatul Aidei sa inteleg ca a nascut Liliana? Uau, ce am pierdut! Scumpa mea, sa fiti fericiti si sanatosi! Abia astept sa citesc inapoi, dar vad ca nu e dupa mine. De la ultimul mesaj a trebuit sa pape, l-am schimbat inainte, si am profitat ca a iesit o raza de soare si am facut plimbare pe balcon .

Inca ma mir ce dor mi-a fost de voi!

39+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danutzu

Va trimit si link catre cateva poze cu BB Carol. Sper sa imi iasa pentru ca trimit link pentru prima data.

Pupici

http://hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=365240849&ownerId=85317999

ce scunmpel si adorabil e si ce tari pozele cu 'bate mama tzantaru ...' si aia cu '.. dirijoru casei'

luto felicitari pt 1150 g sper ca te-ai mai linistit in privinta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
Adimercedes, tu cum te mai simti? A trecut depresia? Sa stii ca eu pe tine chiar nu te vedeam trecand printr-o depresie, nici macar una minora. Am vazut si pozele cu familia ta frumoasa! Si tu esti foarte draguta!

Cristina_Ana, sar'na de intrebare. Suntem bine, multumim. Nu cred ca ce am avut eu a fost depresie, ci doar o furtuna hormonala, "baby blues" alea de 3-5 zile . Nu mai am nimic acum, mi-au trecut starile alea emotive, sunt si eu mai vulcanica din fire si ma zbat pt orice fleac - sper inca sa imi treaca asemenea "defecte", dar se pare ca nu e tocmai usor sa ajungi sa te doara 2m in spate de toate fleacurile

Multumim mult pt aprecieri. Am admirat acu' de 2' pozulicile voastre de la bazin si am vazut si pufarina roz . Tare frumosi sunteti si fericiti!!!! Tu radiezi si se vede ca esti o mamica implinita (doar ai primit fetita pe care ti-ai dorit-o!!!)

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Raluk, sa stii ca si la noi tot cam asa e. Nu prea doarme. Se agita. Ne termina de oboseala. Sper sa fie mai bine dupa 2 sapt. Pana atunci o sa incerc sa ii dau sa manance cam la 3 ore pt ca tare il doare burtica si cred ca se combina lapticul statut in burtica la el cu cel dat nou. Nu stiu. Incercam inca sa vedem ce e de facut. Pupici.

Pup si restul fetelor cu puiutii lor.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei

Mergi la inceput