Burtici fericite de septembrie-octombrie (228)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Luci, nehhh,abia in weekend vine tipu' sa le faca.Pana atunci,eu sunt fotograful principal

Am primit de la cumnata (il avea de la fetita ei) un balansoar pt Razvi...ii place tare mult in el dovada.Pozele sunt in albumul cu "Razvanel"

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Sabina ce fete dragute ai..poza cu cea mica cheliuta e dementiala
Elle, Cristina, Luto felicitari pentru luatul in greutate.
Aida multam de bancuri m-au amuzat copios in dimineata asta.
Nella ce dragut sa plimbi fata pe malul marii. Site-ul cu povesti l-am salvat.
Monique02 vreau si eu sfaturi privind crearea unui program. Asta nu inseamna ca voi reusi ceva cu Alexandru, el de altfel avand schema lui zilnica implementata deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Gata pranzul! Am facut un piure de cartofi cu vita prajita "medium" (mai mult spre in sange, dar foarte gustoasa, reteta a la sot).

Acum suntem pe baricade. Ana doarme, o trezesc in o ora sa ii facem baita daca nu se trezeste.

Deci, despre ce discutam?

Anticonceptionale: noi cred ca o sa folosim prezervativul o perioada, dupa ceva timp as vrea sa ne gandim serios la un fratior pentru Ana (sau o surioara). O sa intreb oricum doctorasul, la controlul de la sfarsit de octombrie de ceva anticonceptionale ce le pot lua si alapta in acelasi timp.

Am vazut-o si pe Devylla postand si m-am delectat cu pozici. Te mai asteptam pe la noi.

Alex, mi se mai intampla si mie faze de genul celei ce povesteai tu mai devreme, cu mutatul dintr-o parte in alta a oului, faza la care "oul" se trezeste si e jale. Cu imbracatul, eu am tendinta sa o infofolesc pe Ana, dar incerc din rasputeri sa nu fac asta, mai ales ca la noi sunt calduri destul de mari, inca.

Monique, suntem ochi si urechi... in asteptarea ponturilor despre incropirea unui programel, cat de cat, al lui bebe. O si vazui pe Ana la program strict (vrabia malai viseaza), eventual sa ma si certe daca nu vin cu tzatza la ora t...

Ce or mai face Raluk si Dana?
Iulika, mami, nu te-am mai vazut ieri, cum sunteti? Ma gandesc ca va pregatiti de zor pentru botez si ca stai la taclale cu mama ta. De abia astept poze de la botez!

Selen, am uitat sa iti zic, felicitari de unda verde la "rahatei". Ce mai face Ebru?

Mami de Chiara, ma bag si eu pe mail, ca am uitat, sa dau forward la reteta de lasagna la sot, ca cica vrea sa o printeze maine la servici. Acu' sa te tii, ca tre sa ma si pun sa o fac, candva, zilele astea...
Abia astept sa primim retete de paste de la tine cu poze!

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Cristina vroiam sa-ti spun ca va apreciez tare mult pt faptul ca iesiti atat de mult.Bravo voua!

Nella si la voi e superb...te invidiezimi imaginez ce bine o veti duce vara viitoare ...voi 3 pe plaja,Ana ocupata cu galetuta si formele pt nisip,tu in apa la o baie racoroasa si tati cu Ana pe prosop

Sabina, ce durdulie s-a facut cea micaimi vine sa-i pap falcutele

Poze cu noi

_

Mergi la inceput

Melania, chiar ma uitam pe poze, ce baietei frumosi ai, sa-ti traiasca! Si razvan este maricel, a crescut, l-am vazut in pozele cu leaganul (care e fain, apropos, cu chestia aia ce se invarte, numai bine sa ii tina atentia captata).
Am mai dat un ochi si pe alea de la botezul lui Razvanel si iar ti-am vazut nasul...

Abia astept pozele tale acelea profi, ma bate gandul sa facem si noi Anei, chinezii sunt tare priceputi in ale pozatului profesionist, fac niste albume de sta matu'n coada, e o adevarata industrie aici.

Eu cand am citit mesajul tau ca poate la 30 de ani mai vrei copil, ma gandeam: da' cati ani o avea, oare? Ma uit pe prima pagina si mi-a cazut fata! 20 de ani?!!!! Si ai deja 2 baietei... sunt deprimata deja... (glumesc )

Mergi la inceput

Ce o mai fi cu Danagie? Sper ca a nascut deja si se bucura de bebel.

Eu nu ma pricep, ca as face-o, insa ar trebui sa il trecem si pe baiatul Lilianei la panoul de onoare, ca asa e frumos, zic eu.

Mai un pic si vine timpul de baita... sa te tii iar tipete, chiraituri... tot mai sper si eu sa faca Ana pace cu apa, sa se imprieteneasca. Astept sa se fac amai mare sa punem jucarioare prin cadita, doar doar o fi mai placut si mai interesant si pentru ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Roxxy, multumesc pt raspuns.

Aida, multumim pt aprecieri. Suntem foarte frumusei cand nu plangem si dormim.

Noi am mai facut o noapte alba. Aseara a adormit de la 11 la 3.30 dimineata. De atunci a plans, s-a foit, s-a uitat pe pereti pana la 8 dimineata. Efectiv nu mai stiu ce sa ii fac sa doarma si el mai mult. Mai adoarme el cate 10 minute dar dupa aia o luam de la capat.

Acum atipeste. Il leagana soacramea in bouncer cum vede ca se foieste poate reusim sa-l tinem adormit o ora.

Cat despre mancare, sunt momente cand ii dau 5 minute ca e agitat, dar si 30 de minute. Am senzatia totusi ca il doare burtica. Sughite destul de des pt ca e agitat.

Spuneti-mi va rog daca e normal sa fie asa agitat sau cum sa scapam de durerile de burtica. M-a cam adus la disperare. Sa sper ca dupa 2 saptamani isi face si el un program mai normal?

Va multumesc pt ajutor.

Imi pare rau ca nu pot sa raspund nimanui dar efectiv nu am cand momentan. Felicitari tuturor noilor mamici.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei

Mergi la inceput

Monikus cu mare drag ti-as da un sfat dar eu inca nu m-am confruntat cu asa ceva si din experienta nush ce sa-ti zic iar teorie n-are rost sa bag la greu ca oricum,nu prea se imbina intotdeauan teoria cu practica.
Eu totusi sper sa-si faca si el un programel curand pupam dulce dulce falcutele

Nela,da,mi-s copchila.Multumim tare mult de aprecieri....chiar azi cand m-am uitat la pozele de pe plaja ma intrebam daca e luata Ana ca Razvi al meu s-ar cam da pe langa ea

Poze cu noi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Buna, fetelor !

Mi-e tare dor de voi. Vad pe prima pagina ca nu a mai nascut nimeni din 16 incoace. Sper sa citesc macar capitolul asta sa verific.

Felicitari, Monikus! Ma bucur tare ca ai nascut si tu vineri! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Eu raportez inca o zi si o noapte in care am dormit 2 ore cumulat. (azi se implinesc 7 zile si nopti cu somn de maxim 2 ore din 24) Si am avut noroc cu Relu ca l-a tinut pe piept azi-noapte, si am putut dormi si eu o ora chiar continuu! Are ceva gaze care nu ies, si maraie saracutul. Si tot vrea la san, ca asa reuseste parca mai usor sa le faca. Si am stat cu el ba la san, ba la ragait, ba incercand in patic sa stam, ba iarasi la san, apoi broscuta,... si tot asa m-am chinuit 3 ore si nici nu mi-am dat seama, pana cand s-a trezit Relu si m-a intebat daca s-a trezit puiul de foame, si eu derutata, pai e tot asa de la ultimul alaptat, la care m-a vazut si Relu. Si atunci am ajuns la concluzia ca trecusera 3 ore. Eu eram zombie de tot. Noaptea nu-l alaptez in pat sa nu adorm sa-l sufoc cu sanul. Si stau pe marginea patului cat de incomod posibil ca sa nu adorm. Si azi-noapte Relu a trebuit sa ma scuture de cateva ori, ca in secunda in care ma uitam in jos la pui adormeam in fund cu el in brate. Si daca incercam sa stau treaza uitandu-ma in sus adormeam cu capul pe spate... Atunci l-a luat Relu si a stat cateva ore treaz cu el broscuta pe burta, ca asa nu plange de dureri de gaze. S-a sacrificat si el ca a vazut ca sunt terminata. M-a trezit doar cand a vazut ca la pui ii este foame...

Scuzati mesajul incoerent, nici n-am timp (si ochi deschisi) sa-l recitesc. Inca nu am scapat de furia laptelui, tot pun comprese calde inainte de muls. Ca faceam dusuri fierbinti pe sani pentru masaj si nu cred ca imi facea bine apa aia fierbinte la cusaturi jos. Ma mulg, ma masez, sper sa treaca cu bine. Si mulsul il incorporez greu in program, ca daca papa asa des, tot la o ora, o ora jumate, nu apuc sa fac masaj si sa ma mulg, si el vrea iarasi papi. Desi ma sperie ca am si la subbrat niste adunaturi ca niste nuci mici, am inteles ca se aduna acolo lapte, si tot masez si tot nu trec...

Mai am o problema la o cusatura, cu atatea pozitii schimbate, ba ma ridic la alaptat, ba cine stie ce harnicie si simptomul cuibului ma apuca din cand in cand, am reusit sa-mi sfasai putin o copcie din aia si sangereaza. Mai am si hemoroizi de la nastere. Umblu prin casa cam cracita . Si aseara m-am speriat tare. Mi s-au umflat gleznele de aratau ca si cum mi-as fi pus greutati din alea de gimnastica de jur imprejur. Deci numai pe glezna, in rest piciorul era cat de cat ok. M-a certat mami de ce nu stau in pat, ca am mai putin de o saptamana de la nastere si ca pe vremuri 7 zile stateau in spital, si apoi acasa cat dura lauzia se odihneau, si e normal. Eu cand doarme puiul ma apucasem de putina ordine in jur. Si asa m-a slabit chestia asta... M-a speriat mami ca e posibil ca de aia laptele meu sa fie acum altfel si de aia sa aiba colici puiul. Si chiar ca as putea de la atata oboseala sa scada productia de lapte. Sper sa fiu mai atenta azi si la mine.

DAR de cate ori ma uit la el, daca au trecut chiar si 5 minute fara sa-l vad, imi dau seama cat de dor mi-a fost de el. Si cat de mult il iubesc. In viata mea nu as fi crezut ca exista un sentiment asa de puternic si frumos. E ceva... dar oricum sunt sigura ca stiti despre ce vorbesc

Am scris cam mult despre mine. Acum sper sa apuc sa mai pun poze si sa vad ce se intampla pe aici.

39+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Ralucule,bine ai revenit printre noi
Sa stii ca e adevarata chestia ce ti-a spus-o mama ta legat de productia de lapte si lucrul prin casa.
Asa am patit si eu la cateva zile dupe ce m-am intors din spital...aveam lapte mult si m-am apucat intr-o dupa masa ca mai asez una alta si dintr-o data mi-a scazut productia. nu mi-am dat seama de la ce si abia dimineata cand m-a sunat dr. de familie sa vada ce fac i-am zis ca nu mai am asa mult lapte ca ieri si m-a intrebat direct daca am lucrat ceva.Mi-a explicat apoi ca asta era mkotivul si mi-a zis sa stau cat mai mult linistita,in pat,chiar daca nu dorm.

Imi pare tare rau ca esti asa in urma cu somnul.Trec si zilele astea si veti dormi ca dusi amandoi toata noaptea

Poze cu noi

_

Mergi la inceput