Burtici fericite de septembrie-octombrie (228)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Bravo Luto chiar vrei sa ii faci program lui David? Sa vezi ca daca te aud astia din Angla cu program o sa zica ca chinui copilul, programul este din scoala de pediatrie germana. Si eu sunt adepta programului, la mine a functionat foarte bine si la Teodora si acum si la Andreea. Daca vrei ceva ponturi iti scriu cum m-a sfatuit pe mine pediatrul, am scris mai demult un mesaj pe tema asta dar bineinteles ca nu am salvat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Se pare ca numai noi doua ne conversam aici intr-o veselie. Eu l-am culcat pe Mosorel intr-un leganus pe care l-am urcat in pat langa mine si stau calare pe laptop incercand sa recuperez ce n-am lucrat in ultimele 4 luni. Asa ca forum-ul e o gura de aer.

Despre injectii... daca e una la 2 luni asta nu inseamna o doza imensa de hormoni luat o data? Nu vreau eu sa fiu cusurgioaca sefa. Ma intreb doar.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Bravo Luto chiar vrei sa ii faci program lui David? Sa vezi ca daca te aud astia din Angla cu program o sa zica ca chinui copilul, programul este din scoala de pediatrie germana. Si eu sunt adepta programului, la mine a functionat foarte bine si la Teodora si acum si la Andreea. Daca vrei ceva ponturi iti scriu cum m-a sfatuit pe mine pediatrul, am scris mai demult un mesaj pe tema asta dar bineinteles ca nu am salvat

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

Vreau si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

Si pe mine ma preocupta f tare contraceptia...pastile nu vreau sa iau de nicio culoare, am avut o vreme cand ma gandeam la sterilet (dar apoi m-am documentat mai mult si am renuntat)...asa ca deocamdata ramanem la prezervativ.

In perioada de fata,mie imi ajung 2 copii,dar n-as putea lua o decizie drastica pt ca nu stiu ce-mi ofera viitorul ..si vorba aia,sunt tanara,poate o sa-mi mai doresc un copil pe la 30 de ani.

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Dragelor,

Greu cu timpul,stiu ca ma repet.Chiar daca a venit mama,Erika a pus stapanire pe mine si cere foarte multa afectiune si atentie.
Nu stiu cum se descurca alte mamici cu doi pui,dar la noi e totul intr-o cursa fara final.Cand reusesc sa le dovedesc pe amandoua seara,imi tiuie urchile.
Pe cat de minunat si implinit te simti cu doi pui,pe atat de obositor.
Erika e geloasa pe mama,si de aici doreste doar cu mine sa stea.Doar noi sa ne jucam.Reuseste mama sa o mai scoata la plimbare si atunci e mai liniste.
Am fost sa vad gradinita de la care merge in aprilie si mi-a placut.Educatoare tinerele si placute,directoarea o persoana foarte deschisa si energica.Data viitoare,prin ianuarie cand mergem sa depunem actele,voi vedea si cum sunt salile.Intr-un cuvant sunt multumita.Zona e buna,cam aglomerata seara,o sa-mi fie greu sa parchez masina,mai ales ca nu detin nici foarte multa experienta.Insa pot evita orele de trafic intens.
Lisa e un bebelus perfect.E cuminte si sanatoasa.E tare cumintica,seara a inceput sa se trezeasca decat o singura data.Reusesc sa o alaptez si asta ma bucura cel mai mult.Ma incearca o frica,pe la trei luni eu pierdusem laptele cu Erika.Insa deocamdata nu sunt nici un fel de probleme.
Erika vorbeste foarte mult.A inceput sa repete tot mai des cuvinte in romana dupa mine,dupa mama.Ii place tare mult sa picteze,si body painting,am chiar aici dovada.
A inceput sa se dezbrace si sa se imbrace singura.E tare mandra de fiecare reusita.
Pe Lisa o puteti vedea aicisau mosulet zen(cum ii spune o priuetena )
Si alte poze de luna asta aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineta si de la noi.

Mamaaa, cand citesc cat au luat in greutate copii vostri ma uit ca matza in caledar, sper sa ia si a mea macar minimiul din prima luna.

Mama idioata ce sunt sa va spun ce am facut mai devreme: s-a trezit copchila si i-am dat sa manance apoi am reusit sa o adorm in timp record, dar dupa vreo ora trebuia sa intre menajera sa faca curat, si in loc sa mai am rabdare vreo ora ca avea ce sa mai trebaluiasca prin casa, m-am gandit ca doarme adanc si o pot lua in brate sa o mut in cosul din sufragerie....SURPRIZAAA...pe langa faptul ca am trezit-o a apucat-o si sughitul si a inceput sa si regurciteze lapticul papat anterior, si acum nexam somnt, ba au mai luat-o si colicii.....imi vine sa imi dau pumni in gura la propriu!

Feteleeee, despre mersul in parc, eu merg oriunde ca vin cu masina, nu e problem. Momentan eu stau la mama in 13septembrie, spre casa poporului....cam asta e zona, asadar chiar si in Carol imi convine, plus ca mie imi place tare parcul asta. Ce mi-ar place sa ma intalnesc si eu cu cineva la plimbare.

Ieri am reusit si noi 2 mese fara completare si sunt tare fericita. Pentru prima oara am simtit si eu diferenta intre san plin si san golit, plus ca la completare azi nu a vrut mai mult de 20...eu zic ca sunt pe drumul cel bun, Doamne ajuta....problema cea mai mare este lenea ei la san si faptul ca daca adoarme imi e tare greu sa o mai trezesc, plus ca oboseste cumplit de repede si se lasa pagubasa...mai insist.

Acum am o alta activitate: ma gandesc ca acusi tre' sa ies afara si am emotii mari cu privire la imbracatul fetei.ooofff, oooof, mai mai!

Va pup, mai revin!

-----------------------------------------------------------------
Aexandra fericita de ALESSIA ZEINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Alex,sa-ti spun cum il imbrac eu pe Razvanun body cu maneca lunga/scurta , o salopetica intreaga (pijama din aia de stau bebeii in casa), un costumas grosut (ori din 2 piese,pantalon + gecuta, ori intreg) si il bag intr-un port-bebe. Am la mine paturica in caz de nevoie. Spre seara am cam pus paturica peste. Aaa ,si o caciulita.Sper sa-ti fie de folos

Imediat vin cu poze proaspete cu noul nostru cadou

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lucia, cu privire la anticonceptionale, eu am mai zis, desi sunt total impotriva lor, am decis sa iau vreo 2-3 luni, pana o sa imi pot pune sterilet. Desi cand am citit prospectul lor m-am ingrozit cat de mult rau pot face.
Eu daca as fi in locul tau, pentru ca oricum iti mai doresti un copil, as merge la risc, sau cu prezervativ. Doctorita mea mi-a zis ca daca alaptam de cel putin 5 ori pe zi, e exclusa o sarcina. Eu am fost cam sceptica, dar ea parea foarte sigura pe ce mi-a zis. La mine e exclusa total o sarcina, asa ca mi-am asumat riscul anticonceptionalelor, zic si eu ca 2-3 luni nu s-o intampla nimic rau.
Devila, am vazut pozele cu fetitele tale, ai doua frumuseti exotice! Cu oboseala te inteleg, dar ai sa vezi ca dupa ce o sa o duci pe Erika la gradinita o sa fie incomparabil mai bine. Eu chiar nu stiu ce m-as fi facut cu amandoi acasa. Mie doar cu bebe mic mi se pare parfum!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

Vreau si eu!

evident ca si eu

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Alex saluti si nu te mai agita asa...fa si tu ce simti. Nu te mai autojigni ca stiu sigur ca esti o mamica minunata
Nu imbraca copilul prea gros....e sfatul meu...
Sabina ce surpriza minunata sa te auzim pe la noi.....poza cu verisoarele e dementiala.....iar bulfeiul cel mic e total schimbata de ce stiam....
Cristina multam de sfaturi
Mary oare ne incanti deja cu pozele profesioniste ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput