Burtici fericite de septembrie-octombrie (228)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

nela
1. cat par are Ana ...imediat ii pui fundite e o klingoniana, i-a cazut pe frunte si i-am tuns chica, o luam de par de fiecare data cand o ridicam din pat
2. plaja senzationala, vara, valuri...mi-am amintit de toate datoriile si in afara de ele de faptul ca anul asta nu am fost in concediu nicaieri plaja este intr-adevar foarte frumoasa, avem mare noroc ca este asa aproape de noi; pupam pe Luci, lasa ca imediat o sa mereti in concediu in 3
Dar ne scoatem parleala la anu'
3. Tu arati minunat si sa nu te mai aud cu vaicareli....multumesc frumos, esti o draguta!
4. este evident cum i-a priit Anei plimbarica....a dormit de-a rupt caruciorul asta a fost cu cantec, la intoarcere a adormit la tati in brate, ca incepuse sa faca show... asa am apucat si noi sa bem cafeaua, pe bancuta in fata blocului
5. am alaptat si eu in public, am pus copilul la san si pana sa fac marea acoperire asa ca tine a trecut unul...dar nu s-a uitat la mine si eu m-am facut ca ploua. Eu deja m-am hotarat sa-mi scot laptic cu pompa si sa iau intr-un biberon cu mine la fiecare plimbare ca sa nu mai avem spectacol. Asta cu patura in cap mi-a iesit ca afost sorul, ca pana imi pun eu patura cu o mana... mai va pana imi capat dexteritatea. N-am indraznit sa alaptez fara sot in preajma, dar ajungem noi si acolo. Eu sunt comoda, decat sa ma mulg si sa imi iau bibe, mai bine trec peste rusine si scot tztitzi...
Intr-una din zile a venit o politista sa se uite la copil sa vada ce are ca racnea de foame .....si mai aveam 5 minute pana acasa.

Super faza!
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Cristina, Danutzu, multumim frumos de complimente. Parutul sa stiti ca ii cade, a inceput de pe frunte, dar am vazut cu bucurie ca ii da altul la loc. Cu ta-su seamana paroasa, ca eu am doia fire doua paie. Astept sa vad daca o sa fie creata ca si tati... parul ca parul, dar ochii or fi oare ai lui? Ca daca nu, vorba lui Marius, se muta toti expatii de pe scara cu ochi altfel decat albastri (glumesc, copilul l-am conceput in Shenzhen).

Adi, cum mai sunteti? Ce mai face Lisa? Dar Cangurelu', tot asa fomist este?

Mergem imediat sa facem pranzul, ce e tarziu.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
AndreCluj, musai trebuie sa zic saru'mana pt reteta de paste carbonara. A fost un "hit" cu toata lumea, inclusiv Lisa a mancat destul de ok, mai ales avand in vedere ca a rontait inainte de pranz biscuiti si apoi a ras 2-3 felii de sunca in timp ce pregateam eu ingredientele pt paste. Daaar, a mancat!!! Yupiiii, ea care cam uraste oul in orice formula. Mai una-alta pe langa sunca si a trecut ;) Ba a mancat juma' de portie si la cina. Musai incerc si alte retete pe care o sa le postezi. O sa ma uit si la cea de lasagne, insa 4-5h suna cam SF pt mine in mom de fata ;) Insa poate m-a lovi cheful intr-o zi sa ii fac sotului un hatar, ca el e innebunit dupa lasagne, dar nu prea pupa decat la restaurant .Ce frumos vb tu de locul tau din IT!!! Sa dea DD sa ajungeti acolo cu bine si sa fiti fericiti!
Ma bucur din inima ca a mancat si Lisa. Sunt atatea retete si atat de simple! Am mai pus niste retete cu ton, Cristina cred ca le-a salvat, dar ti le pot scrie din nou. Cat despre lasagna, daca sotului tau ii plac atat de mult, cred ca merita efortul. Sigur ai o zi de curatenie in care poti pune si sosul pe foc, trebuie doar amestecat din cand in cand. La anu' daca ma ajuta bunul Dumnezeu, va trebui din nou sa fac zilnic paste si atunci va servesc si cu poze. Iti multumesc pentru urari, va garantez ca daca va fi sa fie sa fim in trei acolo, nimeni nu va fi mai fericit decat mine. Iti doresc si tie tot binele din lume. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:

super plimbare, felicitari, abia astept sa o vad pe Ana la mare

Am fost la cantarit ieri si sunt foarte fericita: are 5,2 kg ceea ce in traducere inseamna 1150 gr in 6 saptamani fara 2 zile.
In prima luna nu a luat dar cred ca acum si-a intrat si el in mana....pardon, in gura.
Ana cand afla marile vesti cu greutatea ?

Bravo David! care o sa se faca cel papacios si grasunel. De acum auzim povesti frumoase de alaptat de la tine, Luto!

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Ellenuta, si Emma mea a luat cam 1700 kg intr-o luna. F.f.f mult!!!! SI o alaptez exclusiv. E adevarat ca eu ii dau la cerere, nu am nici un fel de program, dar totusi, nu mi se pare ca suge chiar atit de mult. Probabil am eu laptele gras de la cate dulciuri mananc!!! Mama nebuna ce sunt, am ingrasat copilul!
Sa stiti fetelor, ca eu alaptez fara probleme si in public. Nici nu ma mai gandesc la rusine. Plange fata, scot tzitzi afara si gata, e rezolvata problema. Asa ca eu as putea veni in parc la orice ora, ca nu depind de nici un program al fetei.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Wow! 1700?!?! Si eu care credeam ca cele 1400 de g ale nazdravanului meu sunt un record. Ne-a facut de rushine grasunica ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor, hai sa mai dezvoltam putin subiectul cu anticoncerptionalele dupa nastere si in timpul alaptarii.
Recunosc ca ma apasa acest subiect si ma preocupa si nu stiu daca are rost sa iau pastile pentru 5-6 luni. Spun asta pentru ca mi-am propus ca cu ajutorul lui Dumnezeu sa alaptez pana la 6 luni ...deci nu ar trebui sa raman gravida in aceasta perioada. Si abia dupa aceea sa ne gandim la Sarah,....(ca sa nu va mai spun ca tati vrea intai pe Tomas si apoi pe Sarah....cred ca a innebunit din cauza ca e topit dupa primul nascut, vorba Techilei....l-ar manca daca ar putea...si acum vede in mine o aducatoare de bucurie si copilasi in caminul nostru).
Daca incep sa iau anticonceptionale si le opresc la un moment dat stiam ca revine fertilitatea mai peste ceva timp....offff....
Luni am si eu programare la dr sa vedem ce-mi spune.
Pe voi ce v-au sfatuit dr vostri ?
Mi-a mai spus cineva ca din luna a 4-a pana in luna a 9-a a bebelusului e cea mai fertila perioada a mea....deci nici nu mai stiu ce sa mai cred.

Mergi la inceput

Neata Biaz si multumim de cuvintele frumoase.

Fii pe faza ca ma apuc de program acum....si pt ca nu stiam de unde sa incep, am fixat si am luat ca element batut in cuie masa de la 10 seara de dupa baita.
Pentru ca nu aveam cum sa merg spre adancul noptii ca nu stiu cat doarme piticul....am luat-o in jos, inapoi si mi-a dat ca teoretic ar cam trebui sa manance la:
19, la 16, la 12, la 9 si la 6 dimineata.
Pare in regula pentru mine....si acum am sa incerc peste zi daca de exemplu este 11 jumate ...sa-l tin cumva pana la 12, sa ma joc cu el, sa dansam....gasesc eu ceva de distras atentia.
Crezi ca e bine ?

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor, hai sa mai dezvoltam putin subiectul cu anticoncerptionalele dupa nastere si in timpul alaptarii.
Recunosc ca ma apasa acest subiect si ma preocupa si nu stiu daca are rost sa iau pastile pentru 5-6 luni. Spun asta pentru ca mi-am propus ca cu ajutorul lui Dumnezeu sa alaptez pana la 6 luni ...deci nu ar trebui sa raman gravida in aceasta perioada. Si abia dupa aceea sa ne gandim la Sarah,....(ca sa nu va mai spun ca tati vrea intai pe Tomas si apoi pe Sarah....cred ca a innebunit din cauza ca e topit dupa primul nascut, vorba Techilei....l-ar manca daca ar putea...si acum vede in mine o aducatoare de bucurie si copilasi in caminul nostru).
Daca incep sa iau anticonceptionale si le opresc la un moment dat stiam ca revine fertilitatea mai peste ceva timp....offff....
Luni am si eu programare la dr sa vedem ce-mi spune.
Pe voi ce v-au sfatuit dr vostri ?
Mi-a mai spus cineva ca din luna a 4-a pana in luna a 9-a a bebelusului e cea mai fertila perioada a mea....deci nici nu mai stiu ce sa mai cred.

Stii ca alaptatul nu e o metoda de contraceptie in sine, ca nu stii cand iti va veni prima menstruatie (poate veni chiar daca alaptezi. De exemplu, la mine venit la 5 luni, desi am alaptat pana la un an fara o saptamana.) iar ovulatia are loc inainte de prima menstruatie, deci n-ai nici o idee cand poti ramane insarcinata.
Eu personal nu suport sa iau pastile in fiecare zi si ma cam ingrozesc si efectele secundare ale anticonceptionalelor deci ... pas!

Mergi la inceput

Citat:

Neata Biaz si multumim de cuvintele frumoase.

Fii pe faza ca ma apuc de program acum....si pt ca nu stiam de unde sa incep, am fixat si am luat ca element batut in cuie masa de la 10 seara de dupa baita.
Pentru ca nu aveam cum sa merg spre adancul noptii ca nu stiu cat doarme piticul....am luat-o in jos, inapoi si mi-a dat ca teoretic ar cam trebui sa manance la:
19, la 16, la 12, la 9 si la 6 dimineata.
Pare in regula pentru mine....si acum am sa incerc peste zi daca de exemplu este 11 jumate ...sa-l tin cumva pana la 12, sa ma joc cu el, sa dansam....gasesc eu ceva de distras atentia.
Crezi ca e bine ?

Inseamna ca incepe petrecerea la voi. Distractie placuta!
Noi mai prelungim si cu suzica. Deocamdata functioneaza. In plus, daca adoarme la san, ii gasesc o activitate care nu-i place ca sa-l trezesc (de exemplu, masajul ochilor) si il mai pun o data la san. Dupa aia stiu ca a papat bine si pot sa-l tin doua ore macar. Eu nu am ca tine tinte inalte de trei ore, deocamdata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Stii ca alaptatul nu e o metoda de contraceptie in sine, ca nu stii cand iti va veni prima menstruatie (poate veni chiar daca alaptezi. De exemplu, la mine venit la 5 luni, desi am alaptat pana la un an fara o saptamana.) iar ovulatia are loc inainte de prima menstruatie, deci n-ai nici o idee cand poti ramane insarcinata.
Eu personal nu suport sa iau pastile in fiecare zi si ma cam ingrozesc si efectele secundare ale anticonceptionalelor deci ... pas!

Multam Biaz, stiu si de aceea sunt cam agitata. Ca toate moasele si health visitor-ul m-au atentionat ca alaptatul nu e o metoda de contraceptie.....offff...si ai mare dreptate cu efectele secundare de la pastile.....si eu cu cine votez ?

Apropos de luat pastila zilnic, aici citeam intr-o brosura ca sunt si injectabile, cu efect de pana la 8 saaptamani. Par mai in regula daca e sa alegi aceasta metoda.
Tacxa - paca, faci injectia si mai faci peste 2 luni

Mergi la inceput