Burtici fericite de septembrie-octombrie (228)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Diamar, eu nu cred ca a patit nimic Matei. TI-a zis bine Bia ce sa urmaresti la el. Si eu am primit o listuta din aia de la spital, cand s-a lovit Andrei la cap. Sigur o sa iti dai seama daca doamne-fereste e ceva mai grav. Dar sunt sigura ca nu e cazul!
Si eu am stresul asta, sa nu cada ANdrei pe Emma, sau sa o loveasca din greseala, mai ales ca el este tot timpul calare pe ea, efectiv se apleaca peste ea si o pupa de o zapaceste, chiar si pe gura, imi sta inima in loc sa nu o sufoce! SI daca incerc sa-l dau la o parte se supara tare pe mine, asa ca il las sa-si faca numarul de giugiuleala! (daca il intreb al cui e bebe, zice ca-i al lui )

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

neata Cristina stiu locul unde ai fost la piscina..numai ca eu stiam ca are omu' numai bazinele de afara....cu mare succes dar cred ca i-a mers tare bine afacerea de a continuat cu dezvoltarea si uite ce a mai facut. De aceste smecherii nu stiam....

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Liliacule, bun venit lui Radu cel Frumos!!! Sa va traiasca cu bucurie, sanatate, istetime, voiosie si noroc si sa va umple inimile de fericire alaturi de surioara cea cu umor. Sunt sigura ca impreuna vor face echipa si va vor face VOUA parul cretz, ca tot va plangeti ca nu il are el cretz :P Pt proaspata mamica refacere rapida si acomodare usoara tuturor in noua formula!

Tat'su (aka Marius) esti absolut mortal si cred ca e o incantare sa fiti priviti/ascultati la activitatile de familie!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutzu spune:

Nela, sunteti privilegiati cu marea si timpul frumos de acolo, iar Ana este o dulce, am admirat si eu parutul ei, Carol al meu a avut putin par si acesta cade acum :(

Luto am rezolvat cu albumul lui Carol, era cu setari de privacy, le-am scos, acum poti incerca

Pupici tuturora

Mergi la inceput

Vaaai, Danutzu ce poze frumoase!!!!
Mai ales asta m-a dat pe spate:
http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4324564008&albumId=365240849&ownerId=85317999
Asta imi aminteste de concediul din vara asta din Turcia. Ne puneau cameristele flori in pat, faceau niste aranjamente bestiale cu tot felul de petale, floricele, frunzulite!!! Prima data m-am speriat cand amintrat in camera si am vazut flori pe pat! (credeam ca a fost sotul mai romantic, dar nu era el )
Nela, ai pus si tu poze si le-am ratat eu? Ma duc in urma sa caut!

POZE

Mergi la inceput

Danagie, hai cu vesti!!! Inca o data iti urez sa iti mearga totul ca la carte si usooor si bb sa vina cu bine!!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Moni_Iulia, si eu pt Tudorita si sa dea D-zeu sa se refaca repede, sa capete putere sa isi revina cu bine si sa inceapa sa pape singurel si sa puteti merge acasa cu sanatate si bucurie!!! Tu fii optimista si puternica si pt puiul tau, ca vei vedea ca totul va fi bine!!! Tin pumnii

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
Ellenuta, si Emma mea a luat cam 1700 kg intr-o luna. F.f.f mult!!!! SI o alaptez exclusiv. E adevarat ca eu ii dau la cerere, nu am nici un fel de program, dar totusi, nu mi se pare ca suge chiar atit de mult. Probabil am eu laptele gras de la cate dulciuri mananc!!! Mama nebuna ce sunt, am ingrasat copilul!
Sa stiti fetelor, ca eu alaptez fara probleme si in public. Nici nu ma mai gandesc la rusine. Plange fata, scot tzitzi afara si gata, e rezolvata problema. Asa ca eu as putea veni in parc la orice ora, ca nu depind de nici un program al fetei.

POZE

Cristina, ce mult a luat Emma intr-o luna!!! Taaare bine. Si am vazut ca si a Elenutei la fel. Apai bag de seama ca laptele meu e mai slabut, asa, mai dietetic, desi nu as prea zice, la cat ma indop Just kidding, sunt ritmuri diferite de crestere. Eu ma bucur din suflet cand aud ca bebeii vostri iau serios in greutate si nu cred ca este motiv de ingrijorare, cred ca asa asimileaza ei, mai mult, acum la inceput.

Noi avem plaja la vreo juma de ora de mers pe jos, dar nu am indraznit sa ne aventuram cu Ana pana acolo, pana azi de dimineata.

Ce mi-ar place sa ma vad si eu cu voi, cu fetele, la o plimbarica!

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Gata, Nela, am gasit pozele!!! F.f.f frumoase!! Si Ana este superba! (iar ma oftic cand vad alte fetite bebei cu par asa frumos! )
Adimercedes, tu cum te mai simti? A trecut depresia? Sa stii ca eu pe tine chiar nu te vedeam trecand printr-o depresie, nici macar una minora. Am vazut si pozele cu familia ta frumoasa! Si tu esti foarte draguta!
Chiar asa, ce-o fi facand Danangie??? Sper ca e deja cu bebe in brate!

POZE

Mergi la inceput

AndreCluj, musai trebuie sa zic saru'mana pt reteta de paste carbonara. A fost un "hit" cu toata lumea, inclusiv Lisa a mancat destul de ok, mai ales avand in vedere ca a rontait inainte de pranz biscuiti si apoi a ras 2-3 felii de sunca in timp ce pregateam eu ingredientele pt paste. Daaar, a mancat!!! Yupiiii, ea care cam uraste oul in orice formula. Mai una-alta pe langa sunca si a trecut ;) Ba a mancat juma' de portie si la cina. Musai incerc si alte retete pe care o sa le postezi. O sa ma uit si la cea de lasagne, insa 4-5h suna cam SF pt mine in mom de fata ;) Insa poate m-a lovi cheful intr-o zi sa ii fac sotului un hatar, ca el e innebunit dupa lasagne, dar nu prea pupa decat la restaurant .

Ce frumos vb tu de locul tau din IT!!! Sa dea DD sa ajungeti acolo cu bine si sa fiti fericiti!

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput