Burtici fericite de septembrie-octombrie (228)
Raspunsuri - Pagina 15
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta aida cat te inteleg cu bb urlacios .. asa era si eva .. ma capiase, imi venea sa fug de acasa, nu mai suportam .. stii cand s-a potolit .. cam pe la 8-9 luni ... |
esti gand la gand cu mine. Cand fierbeamm tetinele si sticlele si Erik in scaunel pe masa din bucatarie
Si in alta ordine de idei daca tot a adormit si el , pai de atata plans si agitat cred si eu
, reusesc sa gandesc Si eu cred ca el are ceva , ca nu stiu cum se face ca cum ajungem in dormitor cum mai urla putin si se linisteste si avem si noi clipe de tandrete pura ... nu tandrete fortata
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Multumesc Elle ![]() sa mai intreb ceva: pentru curatat bontul ombilical..voi ati folosit/folositi alcool medicinal (spirt)? sau exista o solutie speciala? Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
eu am folosit spirt. uscat bine dupa baita, dat cu spirt si apoi pus betadina si baneocin pudra. nu stiu sa existe o solutie speciala ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
lutoniana spune:
mi-am spalat si eu un colt minuscul din pacat...si esti pe lista (numai la panou..ca la lista lunga ma bag la noapte daca imi da voie David)danangie 
nu cred ca-ti imaginezi ce rau imi pare .....
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
aidaciolac spune:
dana cu betisoare si cu spirt si apoi pui pansament steril de jur imprejur (il tai pe jumatate dupa ce iti sterilizezi o forfecuta)
... si mai terminati cu dulciurile
ca mai aveam 2,5 kg sa dau jos sunca din sarcina sa raman cu sunca cealalta si de atata dulce ce m-a lovit si pe mine am mai pus 5 kg 

danangie spune:
LUTO stai linistita ca nu vroiam sa te fac sa te simti prost.Bine ca s-a gasit neintelegerea......bine ca am reusit sa intru ca sa va dau vestea.
Multumesc tuturor de urari.
FELICITARI NOILOR MAMICI,nu reusesc sa citesc din urma,voi recupera acasa.pupppp
DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
AMR 2 SAPTAMANI!!
flo1980 spune:
Recuperare rapida Dana! 
Mattia Gabriel bun venit pe lume! Sa fii sanatos si norocos! 
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
vias spune:
Felicitari Danangie...sa-ti traiasca minunea!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 6 ZILE
POZE
monique02 spune:
Felicitari Danaangi 
Aida iti dai seama, imi povestea mama lui Titus cum s-au dus ei la mare cand el avea cam 7 luni si noaptea taicasu tb sa il scoata afara cu caruciorul macar noaptea sa nu deranjeze vecinii, bineinteles ca el urla si in carucior si ii mai spuneau oamenii pe stada ca de ce nu lasa copilul sa doarma si il scoate noaptea la plimbare ![]()
Cred ca observati cat am scris azi, Titus cu Teodora sunt plecati intr-o tabara unde invata sa construiasca case ecologice si ma cam plictisesc desi Andreea a cam plans azi. De plictiseala am scos dupa fiecare alaptat niste lapte ma gandeam eu sa il dau seara dupa ce mananca de la mine ca mi se pare mie ca seara am lapte mai putin. Ma gandeam poate se satura mai bine si doarme pana dimineata, dar nu a vrut de nici un fel sa mai manace din biberon, s-a enervat tare de tot am pus=o in pat si a adormit.
mary_07 spune:
Felicitari Dana!!!

Bun venit pe lume Mattia Gabriel!!!!

Draga noastra,ai avut parte de galerie

am fost toate cu gandul la tine
numai ce eu cand te-am vazut m-am gandit ca nah,poate o fi fost iar alarma falsa si esti tot 2 in 1
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)