Burtici fericite de septembrie-octombrie (228)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

AMR 2 SAPTAMANI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Danaaaa....ne bagasi in ceata!!! Tot 2 in 1 sau ba?

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Buna seara,

Ce faceti fetelor?? Vazand ca nu apar pe lista de inceput .....voi nu stit ca eu am nascut?? LUTO nu ai primit mesajele mele???

DANA si ALESSIO

AMR 2 SAPTAMANI!!

Mergi la inceput

Pai MARY am intrat pe mailul comun, am luat numarul lui LUOT, dat fiind ca ultimele mesaje de aici cam vorbeam cu ea, si am fugit la spital. Deci, Marti seara la 23,30 m-am trezit cu o durere imensa la osul pubian de am zis ca mi s-au rupt apele si pana la 3,10 dimineata am avut asa dureri ca bb impingea cu o putere!! De la 3,10 au inceput contractiile. Am stat asa cu ele pana dimineata la 5,00 parca...nici nu mai tin minte.....cand mergand la baie a ramas din nou pe hartie din dop(ca lungggg mai e dopul asta) impreuna cu sange. Atunci am dat tel la maternitate si mi-au zis sa vin acolo la 8,0.Alin a venit pe la 6,00 de la munca....ca era de noapte......la 9,00 am plecat de acasa.La 9,45 eram deja pusa sub observatie ptr monitorat contractii si bb.Dilatatie 3 cm. M-au tinut acolo cam o ora si jumate......pe la 11,15 au decis sa ma interneze. De pe la 12,30 contractiile au inceput sa fie foarte dureroase. La 12,50 mi-au rupt membranele(si nu m-a durut deloc ), la 13,40 aveam deja dilatatie 6 cm. ATENTIE!ATENTIE! La 13,55 se vedea deja capul bbului! Au inlemnit astea ca nu erau preparte ca eu in 15 minute sa ma dilat de 4 cm si bb sa iasa deja. De la 14,00 am inceput sa imping si la 14,14(miercuri,21/10/2009) s-a nascut painita noastra: MATTIA GABRIEL, nastere naturala fara epidurala, de 3,560 kg, 50,5 cm, apgar 9/10. O minunatie de bb. Mi l-au pus pe burta. O senzatie de milioane. Mi-au facut epiziotomie dar se vede ca au facut de data asta bine ca nu ma prea doare. MATTIA suge tzatzi foarte bine ca deja ma pot mandri cu DURERE DE SFARCURI!! Acum asteptam sa vina laptikul. Naspa e ca au inceput durerile de burta si cam ne smiorcaim, in rest e linistit si un scump .Aaaa si are capul rotund nu ca Alessio ca-l avea oval..... na la ce nastere am avut cu el.....Cam atat!!1 Imi pare tare rau ca nu am putut sa fiu si eu ca voi adica....sa participati toate la nasterea mea cu trambite si urlete.Parca-i un facut.Si la Alessio se intamplase un accident de asta....
LUTO nu e bun numarul tau de acolo? Oare ce s-o fi intamplat??

Deci, pe scurt....nastere a fost rapida dar foarte intensa ca durere.M-a durut dar a trecut. Pooooppppp

DANA si ALESSIO

AMR 2 SAPTAMANI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

FELICITARI DANA!!!

BUN VENIT PE LUME, SAMBUREL DRAG!!!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

BINE AI VENIT PE LUME MATTIA GABRIEL! SA FII SANATOS SI NOROCOS!

Felicitari Danutza!! Refacere rapida si mult laptic!

danutza uff imi pare rau ptr incurcatura cu numarul lui luci .. ma bucur ca ai nascut usor si mattia e o minune de dovlecel!

pazza fursecuri zici .. Doamne, m-am tacanit. numai mancare si dulciuri vad in fata ochilor. acum am dat peste o reteta super de tort cu mousse de cioco, crema de portocale si bezea ... abia astept sa-l fac ..

dana nu are nimic daca ii intra cremuta acolo .. totul e s-o stergi bine, ii departezi labiile si o stergi cu o carpita cu apa .. ca mai sunt secretii si trebuie curatate bine.

aida cat te inteleg cu bb urlacios .. asa era si eva .. ma capiase, imi venea sa fug de acasa, nu mai suportam .. stii cand s-a potolit .. cam pe la 8-9 luni ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Bravo Dana!! bravo mami!! bine ca nu a durat mult!
sa fie sanatos, voios si norocos puiutul vostru, Mattia Gabriel!!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Buna seara,

Ce faceti fetelor?? Vazand ca nu apar pe lista de inceput .....voi nu stit ca eu am nascut?? LUTO nu ai primit mesajele mele???

DANA si ALESSIO

AMR 2 SAPTAMANI!!

nu am primit

si cat am asteptat o veste de la tine...umblam cu telefonul prin casa sa nu pierd mesajele tale

am pus un zero in plus, am descoperit azi.
Vei putea sa ma ierti ?
ma simt atat de nasol....ca ultima prostanaca....
offfffff
IARTA_MA !!!!!

Sa-ti traisaca puiul drag si scump si felicitari mamica curajoasa !!!!!!

Iarta-ma inca odata

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Felicitari danangie multa sanatate si fericire sa aveti ... si mult laptic si fara colici

Mergi la inceput

Multumesc Elle

sa mai intreb ceva: pentru curatat bontul ombilical..voi ati folosit/folositi alcool medicinal (spirt)? sau exista o solutie speciala?

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput