Burtici fericite de septembrie-octombrie (228)
Raspunsuri - Pagina 16
maitreyi spune:
bine ai venit, piticule! ai un nume taaare frumos
sa cresti mare, sanatos, voios, voinic, sa umpli casa cu zambetele tale alaturi de fratiorul pepenas 
sa va traiasca dana 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
atb spune:
Felicitari Dana!!!
Ma bucur tare mult ca de data asta ai scapat asa de usor! Recuperare rapida iar printisorului multa sanatate, sa va traiasca si sa fiti fericiti pana la adanci batranete!!!
Adriana
18+
si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Gabriela82 spune:
Dana felicitari!
Mattia Gabriel bine ai venit pe lume! sa ai o viata frumoasa si sa aduci multe bucurii frumoasei tale familii!
de printesa
diamar78 spune:
Felcitari danangie! Bine ai venit Mattia Gabriel!
Raluk, chiar vroiam sa te intreb daca i-au facut vaccin lui Alex in spital.
Camy, tu ce mai zici, cum te simti?
Am vazut-o si pe suede mamica radioasa si pe scumpelul ei.
Eu nu dorm la ora asta pt ca fiul meu cel mare are program de joaca pana pe la 1. Si-a stricat programul, ne trezim tarziu dimineata, dupa masa imi adoarme pe la 17-18, se trezeste pe la 20 si joaca pana la 1.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
madalina84 spune:

In primul rand felicit toate fetele care au nascut,sa le fie sanatosi bebelusi si sa se bucure de ei

Nu am mai intrat din n motive,primul mi s-a stricat calculatorul,al doilea sunt cu scoala(sa-mi termin liceu) si o luna a trebuit sa ma duc zi de zi,mai am o saptamana,al treilea am umblat pentru botez sa aranjez toate cele si ultimul am ramas doar eu cu mama cu bebicu
De piticu meu va spun ca e un mancacios,are nopti cand nu inchide un ochi si stam planton,mai are si colici,s-a ingrasat 1,2 kg intr-o luna si e un frumos

Imi este imposibil sa recuperez cat ati scris dar sper ca sunteti toate bine,bebelusi papaciosi si necoliciosi si sper ca ma primiti inapoi![]()
Va pupic dulce dulce 

si mi-a fost dor de voi

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
anomis28 spune:
Bine ati venit pe lume

Mattia Gabriel
Felicitari mami Danangie
si
Matei Gabriel
Felicitari mami Mihaela-Amalia

Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si necolicosi!
anomis28 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana![]() ![]() ![]() Propun sa ne intalnim maine, daca o fi frumos afara, in Parcul Carol!!!!! Eu zic in jurul orei 11-12, dar sunt deschisa la noi propuneri! Deci, fac listuta? 1. Cristina_Ana Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
Ne inscriem si noi ca sigur ajungem in parc azi, dar din pacate nu prea putem la acea ora, ca papam. Pentru noi ar fi ok 2, 2 si jum.
kawaichan spune:
neata,
felicitari proaspetelor mamici moni_iulia,mihaela-amalia,liliac si danangie !!

Bun venit Tudorita Mihaita, Matei Gabriel,Radu Mihai si Mattia Gabriel !! sa cresteti mari si sanatosi si sa le aduceti parintilor vostri multa multa fericire !!
scriu cu puiul in brate,am facut ceva modificari la listuta,insa sunt multe date care lipsesc,daca va mai amintiti detalii cele care aveti parola va rog sa mai completati si voi.
noi suntem bine,Josh a inceput sa doarma un picut mai bine parca,noaptea dormim in patut de vreo saptamana.Se trezeste doar o data pt papa si-l pun la loc apoi...doarme de rupe,pana dimineata pe la 6-7
Ziua insa e alta treaba,statea treaz si cate 12 ore dar de vreo doua zile am reusit sa-l pacalesc sa-mi adoarma pe perna de alaptat,dupa ce-i dau san la pranz si dormim asa amandoi,eu rezemata de niste perne.
le-am citit pe fetele cu bebei urlaciosi si ma regasesc si eu in randurile lor...cand ma gandesc ca imaginea mea de dupa nastere era una asa de idilica,cu un bebe ca un ingeras care tace ca prin farmec daca il iei in brate
si eventual doar doarme si mananca toata ziua..
aida ai fost tare la faza cu tandrete pura
am observat ca dupa aprox 3 sapt de viata comportamentul i s-a schimbat aproape total,zici ca are ceva in fund cateodata
il tin in brate si urla cu nervi din aia de om mare nu altceva,de am senzatia ca are ceva cu mine...noroc ca va mai aud pe voi,cele din clubul urlaciosilor
si ma mai linistesc.
Avem 6 sapt acum insa si speram ca incet incet se mai schimba cate ceva
Pupam gasca de bebei,mamici si gravidute
PS La multi ani Miha74 
![]()
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
NelaM spune:
Buna dimineata, fetelor! 
Am vazut ca a nascut Danagie!
FELICITARI, DANA!
Sa-ti traiasca Mattia Gabriel, sa fie sanatos, voios, voinic, sa va aduca numai bucurii!
Recuperare rapida si sa va intoarceti cu bine acasa! 
Nela, mamica Anei (19.09.09)
lutoniana spune:
Buna dimineata mamici drage, bebici si pazza, camy, andre ![]()
Hai sa bem cafele ca nu mai tine ....
Toata noaptea am visat-o numai pe Danagie ca nu a avut alai la nascare din cauza mea.....dar acum de dimineata, cand am vazut ca au fost multe fete care au felicitat-o m-am mai linistit ...doar un pic, nu de tot.
Danangie te imbratisez cu mare drag si sa-ti traiasca cei 3 baieti din viata ta si iti doresc ca toti 3 sa te faca cea mai fericita si mai implinita sotie si mamica 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

)