Burtici fericite de septembrie-octombrie (228)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Eu nu dorm la ora asta pt ca fiul meu cel mare are program de joaca pana pe la 1. Si-a stricat programul, ne trezim tarziu dimineata, dupa masa imi adoarme pe la 17-18, se trezeste pe la 20 si joaca pana la 1.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Diamar, saracuta de tine, ce tarziu adoarme David. Nu poti cumva sa ii schimbi programelul, ca ar fi mai bine sa doarma in prima parte a noptii, zic eu. Matei cum mai este?

Multumim de cuvintele frumoase.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

nelaai scris in acelasi tmp cu mine...ca eram pregatita sa fac prezenta

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

da da, chiar radeam acuma: uite ce ne-am nimerit, la marele fix, ca de obicei noi doua de nebune pe forum.

Neata! Ce faci? Cum e Davidelu? Ana se chinuie sa adoarma, o doare stomacelu', saracuta.. of of, mai mai. Bine ca nu plange, dar taaare se chinuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata,

Fetelor cu bebei urlaciosi si rabdare... cum spuneam si a mea bebelina URLA neconsolata si pe burta si pe spate si in pat si in brate si aceasta din urma pozitie m-a ingrijorat. Eu dupa cum vedeti mai am un baietel dar el in brate cind il luam nu plingea... Bebelina Karolina URLA NECONSOLATA ORE INTREGI. SI ma speriasem si eu dar de 2 zile de cind nu mai ploua si nu mai e vint ies cu ea afara in parc in BRATE si doarme 2 ore dupa amiaza nu mai imi iese dar macar nu mai stau in casa...o las sa urle afara... Scrisesem si eu sa va consolez DAR SINCER asteptam sa ma incurajez afland ca si altii nu dorm. AIda si eu am fost la dr cu ea si mi-a dat DEBRIDAT (i l-am dat) si nu stiu daca a avut sau nu efect...citeodata are citeodata nu... asa ca SI EU SINT INCA INGRIJORATA cu acest URLET NECONSOLAT NICI MACAR IN BRATE...dar stiu ca va trece ca nu vor plinge asa pina se vor marita/insura

Va pup si va urez o zi usoara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:

da da, chiar radeam acuma: uite ce ne-am nimerit, la marele fix, ca de obicei noi doua de nebune pe forum.

Neata! Ce faci? Cum e Davidelu? Ana se chinuie sa adoarma, o doare stomacelu', saracuta.. of of, mai mai. Bine ca nu plange, dar taaare se chinuie.

Davidelu sta langa mine si ar vrea si el sa doarma dar e mai fain treaz ....zice cate ceva pe limba lui si mai casca .....
Face caca si parturi ...ii mai dau maxim 15 minute si e in lumea viselor , moment in care voi baga si eu un nani.
Noaptea trecuta i-am dat sa pape intinsi, pozitie exceptionala pentru amandoi....dar din pacate mami a adormit iar David a adormit fericit cu sanul in gura si cu suzeta de rigoare
Dar in aceasta etapa e mult mai usor ca sar o masa de la acel san si imi trece usoara si tandra iritatie .....Nu se compara cu ce am avut pe vremuri
Cat e ceasu' acum la tine ? dupa amiaza ? cred ca-si face Ana somnul de frumusete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

Buna dimineata,

Fetelor cu bebei urlaciosi si rabdare... cum spuneam si a mea bebelina URLA neconsolata si pe burta si pe spate si in pat si in brate si aceasta din urma pozitie m-a ingrijorat. Eu dupa cum vedeti mai am un baietel dar el in brate cind il luam nu plingea... Bebelina Karolina URLA NECONSOLATA ORE INTREGI. SI ma speriasem si eu dar de 2 zile de cind nu mai ploua si nu mai e vint ies cu ea afara in parc in BRATE si doarme 2 ore dupa amiaza nu mai imi iese dar macar nu mai stau in casa...o las sa urle afara... Scrisesem si eu sa va consolez DAR SINCER asteptam sa ma incurajez afland ca si altii nu dorm. AIda si eu am fost la dr cu ea si mi-a dat DEBRIDAT (i l-am dat) si nu stiu daca a avut sau nu efect...citeodata are citeodata nu... asa ca SI EU SINT INCA INGRIJORATA cu acest URLET NECONSOLAT NICI MACAR IN BRATE...dar stiu ca va trece ca nu vor plinge asa pina se vor marita/insura

Clodute mami de Patrick si cu Karolina

buna dimineata si multumesc
succes cu [karolina cred ca e cam greu ....eu nu am experimentat decat cateva nopti asa ....putine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
Buna dimineata mamici drage, bebici si pazza, camy, andre Hai sa bem cafele ca nu mai tine ....Toata noaptea am visat-o numai pe Danagie ca nu a avut alai la nascare din cauza mea.....dar acum de dimineata, cand am vazut ca au fost multe fete care au felicitat-o m-am mai linistit ...doar un pic, nu de tot.Danangie te imbratisez cu mare drag si sa-ti traiasca cei 3 baieti din viata ta si iti doresc ca toti 3 sa te faca cea mai fericita si mai implinita sotie si mamica
Buna ziua doamnelor! luto Draga mea, nu iti mai face atatea procese de constiinta, ca doar nu ti-ai scris acolo numarul gresit intentionat, nu? Uite, Dana a fost una din fetele de care m-am atasat, i-am traiti cumva problemele de-a lungul sarcinii, desi nu cred sa fi schimbat cu ea 2 vorbe, ba chiar in noaptea in care a mers la spital am visat-o, fara ca ea sa stie. Deci nu a fost singura, multa multa lume s-a gandit la ea. Felicitari Dana , ati ales un nume superb, sa traiasca Mattia Gabriel in multa sanatate. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
Davidelu sta langa mine si ar vrea si el sa doarma dar e mai fain treaz ....zice cate ceva pe limba lui si mai casca .....
Face caca si parturi ...ii mai dau maxim 15 minute si e in lumea viselor , moment in care voi baga si eu un nani.
Noaptea trecuta i-am dat sa pape intinsi, pozitie exceptionala pentru amandoi....dar din pacate mami a adormit iar David a adormit fericit cu sanul in gura si cu suzeta de rigoare
Dar in aceasta etapa e mult mai usor ca sar o masa de la acel san si imi trece usoara si tandra iritatie .....Nu se compara cu ce am avut pe vremuri
Cat e ceasu' acum la tine ? dupa amiaza ? cred ca-si face Ana somnul de frumusete

Ouch, traiasca unguentul! Lasa ca ma gandesc ca nu e chiar asa de grav, ca atunci cand dorm si suzeteaza nu prea au cine stie ce putere. Atata ca a stat tot umed sfarcul, de aia. Pupam sa treaca repede.

La noi e unu juma' dupa masa, e nanicul de pranz la Ana. Mananca la intervale din ce in ce mai mari de timp, daca nu ne-ar chinui parturile astea si kk, la care ne scremem de numa numa, am fi si noi fericiti.
Doamne ajuta ca nu e urlacioasa, ca eu cand citesc de bebei urlaciosi imi vine sa plang, ca n-as sti cum as face fata situatiei. La mine daca ar plange Ana neconsolata langa mine, ore in sir, cred ca as sta si as suferi ca un caine si eu, neavand ce-i face sa o linistesc. Si imi inchipui ca treci prin toate gradele posibile de agonie...

Mergi la inceput

Buna dimineata, draga Andre.
Ce faci, cum mai esti? Ceva planuri pe weekend? Poate mai vin prietene pe la tine, sa va mai destindeti.
Eu cred ca ma aventurez la lasagna...sa vedem, ca maine e zi de curatenie. Vine sotul cu reteta in bat de la servici, sa vad daca e grea de facut.

Am vazut ca au mai intrat si Mada, Anomis. M-am bucurat sa le mai vad, chiar si scurt.
Mihaela, la mai mare (ca ati facut 6 saptamani recent). Ce vaccine se fac la voi la bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

Buna dimineata,

buna dimineata si multumesc
succes cu [karolina cred ca e cam greu ....eu nu am experimentat decat cateva nopti asa ....putine.Noaptea nu am pr...doarme doar cu trezirilede papa

Mergi la inceput