Burtici fericite de septembrie-octombrie (228)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Ma gandeam daca am zis corect vaccine... sau o fi vaccinuri! Anyway, nu conteaza.

Nu am mai vazut-o pe Maria demulticel, sper ca e totul ok.

Dana cred ca intreba la un moment dat cu ce sa curete buricul lui bebe. Dana draga mea, eu nu l-am curatat pe al Anei decat cu apa fiarta si racita, pana a cazut. Dupa aia a mai durat cam o saptamana si s-a vindecat complet. A fost destul de scary pentru noi imediat dupa a cazut, ca vedeam asa, ca o rana deschisa, si nu-mi era bine, ma treceau toate apele, ma gandeam ca o doare sau cine stie, dar s-a vindecat relativ repede.

Am vazut si pozici de la Raluk, tare frumoase. E un scumpic Alexutu.
Ma duc sa mai vad din urma, ca am citit in sesiunile de alaptari si evident ca am uitat cam tot.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM
Buna dimineata, draga Andre.Ce faci, cum mai esti? Ceva planuri pe weekend? Poate mai vin prietene pe la tine, sa va mai destindeti. Eu cred ca ma aventurez la lasagna...sa vedem, ca maine e zi de curatenie. Vine sotul cu reteta in bat de la servici, sa vad daca e grea de facut.
Buna dimineata si la tine, desi a fost cand am adormit eu. Saru mana de intrebare, sunt bine, tolanita in pat. Planuri nu prea ca trebuie sa stau la pat Recuperez la anu'Lasagna chiar nu e greu de facut, vei vedea, mai ales daca faci mai mult sos pe care il refolosesti dupa. Si sotului ii va placea lasagna cu siguranta. Da-mi de veste cum a iesit sau daca ai probleme trimite-mi un PM sa te ajut, ca oricum calare pe laptop sunt. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Clodute,asta cu plansul neconsolat se zice ca e de la colici...greu tare sa-ti vezi copilul asa si sa-l privesti neputincios:(( Bafta multa si nervi de otel !

Nela,aici vaccinurile obligatorii sut BCG,DPT,Polio si Japanese Encephalitis(scriu din memorie,s-ar putea sa mai fie unul dar nu-s sigura).Primele trei shot-uri se fac intre 3 si 6 luni ,cu cellelalte doze urmand pana pe la 3 ani.A,mai era parca si Mumps-rubella ..MMR? ceva de genul

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Nela,aici vaccinurile obligatorii sut BCG,DPT,Polio si Japanese Encephalitis(scriu din memorie,s-ar putea sa mai fie unul dar nu-s sigura).Primele trei shot-uri se fac intre 3 si 6 luni ,cu cellelalte doze urmand pana pe la 3 ani.A,mai era parca si Mumps-rubella ..MMR? ceva de genul

Merci, Miha. Intreb pentru ca astia incep shoturile de la 6 saptamani si ma tot gandesc daca sa mai stau un pic sau sa ma duc fix la 6 saptamani, cum mi s-a recomandat de catre pediatru. Mi se pare micuta inca pentru vaccin. Vad eu.

Andre, saru'mana. Dam PM daca ne impotmolim, sper sa nu trebuiasca sa te deranja, prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

neata fetele...
care are chef de facut curat si la mine in casa ca asa ma roade o lene...si parca vad ca azi o sa am musafiri..vb sotului....ce draga o simti in urina?...mai rau e ca de cate ori cobesc se cam intampla...
sper ca ati avut o noapte linistita.....
dulci...

40+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaMAndre, saru'mana. Dam PM daca ne impotmolim, sper sa nu trebuiasca sa te deranja, prea tare.
Chiar nu e niciun deranj. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna dimineata!
Danangie, felicitari din tot sufletul!!! Sa va bucurati de micutul Mattia Gabriel, sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii!Ma bucur ca nu te-ai chinuit mult cu nasterea, stiu ca erai foarte speriata de asta!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Andre, cred ca ma bag si eu la lasagnia, astazi sau maine.
Spune-mi, te rog, pentru sosul bechiamel, cat unt, faina si lapte trebuie?
Si sosul de rosii, de care sa iau? Ca eu stiu doar de borcanele alea cu bulion! Exista si altceva?

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata!

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Aida iti dai seama, imi povestea mama lui Titus cum s-au dus ei la mare cand el avea cam 7 luni si noaptea taicasu tb sa il scoata afara cu caruciorul macar noaptea sa nu deranjeze vecinii, bineinteles ca el urla si in carucior si ii mai spuneau oamenii pe stada ca de ce nu lasa copilul sa doarma si il scoate noaptea la plimbare

si luto cu politista ei

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

...dar stiu ca va trece ca nu vor plinge asa pina se vor marita/insura

huh , macar atat ... ma uit la gogosoiu asta si azi vad ca e mai linistit . Nu doarme , dar macar nu mai urla ... ca deh , a venit tati acasa si l-a tinut in brate si l-a plimbat prin casa , deja face diferenta , cred ca tati e Debridatul lui

pazza nu ai dat startul?

Si acum sa ma laud , ca mi-a iesit pe ochi ieri cat m-am plans , Erik la 0:00 a papat , la 1:15 a adormit si s-a trezit la 8:00 dimineata ... nu ma invidiati ca cu o noapte inainte a mancat fix la 3 ore ... acum fug sa plimb foca ca nu mai are stare.

va si sa aveti o zi excelenta
Edit: pt mamicute cu urlaciosi o imbratisare calda si nervi de otel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pazza

neata fetele...
care are chef de facut curat si la mine in casa ca asa ma roade o lene...si parca vad ca azi o sa am musafiri..vb sotului....ce draga o simti in urina?...mai rau e ca de cate ori cobesc se cam intampla...
sper ca ati avut o noapte linistita.....
dulci...

40+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Servus pazza. Cum mai esti, cum mai rezisti 2 in 1? Mai un pic si gata, te alaturi clubului de mamici nedormite, dar fericiteeeeeee! Sa vezi ce fain e.
Nu se intrevede nimic, nici un semn, ceva?

Cu curatenia vad ca m-am tinut bine, am facut in fiecare saptamana, desi acu' as avea o scuza buna... singura, saraca, cu un copil mic si fara ajutor... Ce capra sunt!

Mergi la inceput