Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 16
miria_cristina spune:
LILIANA - Este totala lipsa de neprofesionalism. Stiu ca exista si astfel de situatii, dar incerc, personal, sa ma feresc. Brr!
IOANA - Eu durere a bazinului am avut in ultimele 2 luni, dar rau de tot. Nu ma puteam ridica din pat, iar cand o faceam cu ajutorul sotului, trebuia sa ma sprijin de el si mergeam cracanata si fara sa ma pot ridica la inaltimea totala.
Radea de mine si imi zicea Daktari dupa filmul asta:http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/4034494134/
pentru ca semanam cu maimutica. ![]()
![]()
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Salutari, fete burtoase! Babyangel -- cred ca cel mai greu este cand astepti al doilea copil, ai o gramada de emotii cotradictorii, nu stii daca il vei iubi la fel, ti-e frica sa nu sufere primul copil, te temi de cum vei face fatza cu doi copii, etc, etc. Cred ca mamicile la a doua sarcina sufera cel mai mult de pe urma hormonilor. Eu data trecuta plangeam din orice, ma siteam abandonata, singura, ma enervam, apoi ma simteam vinovata... E normal. Cu Luca, te inteleg perfect, cred ca toate ne simtim vinovate cand ne pierdem rabdarea cu copiii. Sfatul meu este sa cobori un pic standardele (adica sa il lasi in pace daca nu are chef sa manance tot, sa il lasi sa faca dezordine mai mult, sa isi mai modifice programul de somn/joaca, etc) Asa vei avea si tu mai putina presiune si va simti si elmai multa libertate. Copiii sunt afectati de sarcina, nu inteleg ei exact ce si cum, daar ii afecteaza, e ceva care ii depaseste si nu pricep si le creeaza teama, isi pun intrebari la care nu au raspuns. De aia cred ca e important in perioada asta sa fim mai flexibile decat inainte si sa nu ne mire daca vedem regrese in comportamentul lor. Succes si sa auzim doar de bine. |
Freedelia, te-as strange in barte daca ai fi aici
...nici nu iti imaginezi cat de mult au facut cuvintele de mai sus pentru mine...Si e asa de important sa aud mamici care au trecut prin asta...E un copil extraordinar Lucas, dar cum terapeuta m-a invatat sa nu cedez niciodata regulilor, sant cam scortoasa...si atunci el devine rebel...
Dar sa stii ca iti voi lua in considerare sfaturile , si cu siguranta la amandoi ne va fi mai bine

Lili 28 se pare ca suferim de aceeasi "boala"..ca si eu am remuscari si chiar de aia m-a luat plansul aseara...i-am dat o palma pe care nu chiar o merita si apoi dupa ce a adormit, m-am descarcat si eu putin
Anca
20+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucas
sensibila spune:
GabyHila - 

Special am scris de etnie roma si nu tigani. Asa ca nu cred ca am facut mare discriminare. Oricum eu vb de tigancile alea cu fuste si care miros de la o posta. Eu nu le suport mirosul nici sa treaca pe langa mine pe strada, dar sa mai stau cu ele in salon.
Daca cineva prefera sa stea cu ele in salon nu am nimic inpotriva.
Nu mai spun de nr de membrii ai familiei care vine in vizita cu tot cu miros.
Jos palaria pt rommele care sunt spalate si curate.
Si ca un secret sa vezi cat de mult discriminez romii, pot sa spun ca am crescut un copil a carei mama era tiganca timp de 4 ani, asa ca ......... nu cred ca trebuie sa mai adaug ceva.
e in burtica
+20
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui dayanara fetelor, sotii vostri vor sa asiste la nasterea in sine? ce spun? spun nasterea in sine adica nu travaliu, ca si cu mine a stat in tot momentul dar cand efectiv a venit momentul expulsiei n.a putut si a iesit afara, apoi dupa ce l.am nascut pe ivan si mi l.au dat in brate, in timp ce ma aranjau ce.,mi faceau acolo, l.au chemat dar am zis eu ca nu.l las sa intre ca sigur i s.ar fi facut rau :))) acu zice ca va intra dar tind sa cred ca ori ii vine rau ori nu intra |
Sotul meu a stat cu mine la nasterea lui Tudor si fara el nu as fi reusit sa nasc natural, cu Tudor in prezentatie pelviana. M-a ajutat enorm si va fi cu mine, daca vom avea cu cine sa-l lasam pe Tudor (gasim noi o solutie pana atunci).
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
miria_cristina spune:
ANCA - Cat de mare este Lucas? Si cine ia pus diagnosticul de ADHD, numai psihologul?
La noi a devenit o moda punerea acestui diagnostic unui copil care de fapt este doar vioi sau rasfatat.
Pentru a stabili cu exactitate daca este sau nu suferind de aceasta afectiune se fac analize, encefalograme, teste, inclusiv parintilor, asa ca, eu de multe ori sunt sceptica in privinta lui. Si mai ales sa nu-i dai tratament medicamentos daca nu a fost testat si confirmat diagnosticul temeinic.
Dintre toti puiutii, puiul de om creste cel mai greu, asa ca, noi trebuie sa dam dovada de rabdare mare cat Raiul!
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
Delia13 spune:
Miria, parca tu ziceai ca ai vrea sa dai copilu la muzica da ca e prea mic acu. Tin sa-ti zic ca la cat are acum (5 anisori) poti sa-l dai la un instrument si anume pian.Eu chiar cunosc o piansita care lucreaza si cu copii mici si le da anumite jocuri.tre sa stii cum sa-i iei sa nu se plictiseasca, nu toti pianistii au rabdare cu copii.
Delia13 19+
David Andrei
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Delia13 Fetelor, am gasit pe un site aparatori pt sani pt alaptare ca sa nu faci rani si zice ca sunt din silicon.Voi ce credeti? Ati auzit de astea sau ati folosit? |
Mi s-au oferit in spital, in primele zile cu Tudor, dar pentru mine nu au fost grozave, ca eu totusi nu aveam rani si pe bebe nu l-au ajutat sa suga mai bine. A invatat el in cateva zile sa suga cum trebuie si nu am folosit.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Ioanact spune:
Buna, burtici!
Pot sa va anunt ca am avut o noapte linistita, am putut sa dorm toata noaptea (pana la 8:30 cand ne-a dat desteptarea Ioana..i-am facut laptele, dupa ce l-a baut, a venit la noi in pat si am m stat pana la 10
) si nu am mai auzit nimic, nici un soarece.
Nici sa nu m vina..![]()
Michelle si noi tot asa am procedat, am pus lipici cu un pic de carnita/peste/branza, si asa i-am prins..chestia e ca pana dim, cand te trezesti si ei mor, au un miros
..
Ramy77 multumim de vizionare.
Nu sunt facute demult, de ieri..![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
babyangel spune:
| [ Anca, Lucas e cam de varsta lui Mihai. Care e problema. Surioara care vine, scoala? Ca si noi avem probleme, mai ales cu scoala si cu faptul ca incepem sa ne schimbam atitudinea, crestem, ne apropiem de adolescenta. Incepe sa iasa personalitatea la suprafata. Mi-e greu cu asta, foarte greu, pentru ca mi-e frica sa nu gasesc exact limita intre a-i lasa libertatea necesara formarii unui caracter puternic si lasatul "de capul lui". Pentru asta imi pun mii de intrebari, probleme, mai ales ca sotul e cam afara din problema asta. Dar trebuie sa ne tinem tari si sa ne amintim ca sunt tot bebelushii nostrii dragi ![]() |
Carmen sa ne ierte fetele ca suntem putin offtopic

Anca
20+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucas
miria_cristina spune:
DELIA -Iti multumesc pentru sugestie, m-am interesat din timp, ca vreau foarte mult sa faca un instrument pentru ca-i talentata.
Da, bani iti poate lua oricine, dar capacitatea de intelegere si rabdare a unui copil de 4 ani 1/2-5 este insuficienta pentru a intelege notiunile de teorie a muzicii, cu care, de fapt, se pun bazele muzicii pe care o face mai incolo.
In afara de cercul de prieteni pe care il avem din sfera muzicala, mai am un profesionist in casa. Sotul meu lucreaza ca instrumentist, asa ca, desi ma contrazic cu el chiar si pe teme muzicale
, mai cred si ce-mi spune ca-i doar profesia lui.
In plus i-am vazut pe copiii ceilalti care i-au ore. Nu-i chiar asa simplut. Sunt si unii mai mici, dati din exigenta parintilor, dar media de varsta este ceva mai mare.
Tu ziceai ca esti in corul de la Filarmonica din Constanta?
Candva, acum 1000 de ani si sotul meu a fost solist in orchestra de la Filarmonica, chiar inainte de studentie.![]()
Multumesc de sfat, oricum!
Desi sotul si restul cu care am vorbit nu prea-s de acord cu facutul muzicii la nivel profesionist, eu vad ca fata e inclinata spre asta si tind sa-mi doresc sa faca ce-i place si sa-si cultive harul.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)