Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Sensibila - nici nu ma gandeam ca inventezi, departe de mine gandul asta.
Am inteles decizia ta, si sper sa gasesti ceea ce iti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Sensibila m-am tot gandit daca sa scriu sau nu, dar nu pot sa tac.
Nu cred ca e potrivit deloc comentariul tau cu femeile de etnie roma care sunt in numar mare la spitalul unde vrei tu sa nasti. Nu cred ca ar trebui sa existe astfel de discriminare intre femeile insarcinate, care tot asemenea minune aduc pe lume. Si la fel se bucura familiile tuturor. Cum ar fi de exemplu ca romancele sa fie blamate in Italia si Spania?

Miria_cristina eu stiu ca numarul persoanelor care intra in maternitate este limitat de la poarat, ca sa nu poate intra toata lumea care vrea. si precum tu si familia ta iti doresti sa vezi copilul, la fel vor si rromi pe care tu ii nominalizai mai devreme.

Cu toate riscurile asociate unei asemenea postari, cred cu tarie la dreptul egal al tuturor oamenilor la tratament fara sa fie discriminati sau aratati cu degetul!

Bebe in 20 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Fetelor, vad ca sunteti harnice la scris nu gluma.

eu la servici, mai apuc sa citesc printre picaturi.
Vladimirescule, iti tin pumnii si te asteptam cu vesti bune!
Kossir vad ca acuma ai ocupatie nu gluma cu catelusa, asteptam si niste poze.

pana la urma m-am hotarat sa fac vaccinul anti-gripal (cel pt gripa obisnuita) la amiaza am programarea sa il fac. sper sa fie totul bine si va multumesc celor ce mi-ati raspuns pe tema asta. legat ce gripa porcina, ma mai gandesc daca o sa il fac sau nu, inca nu sunt decisa.

Legat de nastere, sotul meu o sa fie acolo, aici tatii stau la capul mamei si numai daca vor ei se uita pe partea cealalta plus ca li se da sa taie cordonul si alte chestii. sotul meu nu e fricos si nici nu i se face rau asa ca stiu ca o sa imi fie de ajutor in sala de nasteri. el vrea sa stea sa si doarma cu mine in rezerva dupa, a auzit ca mai e un pat pt tati, dar nu stiu inca daca i se da voie chiar peste noapte. copilul aici e lasat inca de la inceput cu mama in rezerva, sa vedem cum o sa fie... aici sunt foarte relaxati cu nasterile, dupa cateva ore ai deja voie sa vizitezi lauza si copilul, si programul de vizita de ex e de la 14 la 20. nu stiu daca e bine, am fost asa luna trecuta la o prietana ce nascuse si la un moment dat eram vreo 10 la ea in rezerva si copila avea abia 24 de ore. dar pe aici asa se practica si vad ca nimeni nu se agita pe tema virusilor, bacteriilor etc.

hai ca m-am intins deja. va pe toate si o zi cat mai buna.

Ina 17+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

GABY - Intr-adevar e parerea ta si simteai nevoia unui comentariu pe care de altfel ti-l respect.
Diferenta intre mine si multi dintre cei de etnie rroma este educatia, limbajul ... plus, de ce nu, numarul de persoane care vin sa vada copilul.
In plus, eu nu fac discriminare. Prin natura profesiei eu chiar ii cunosc pentru ca lucrez cu ei. Ce zic e un fapt real nu o discriminare.
Asa ca, poti avea ce parere vrei, eu vorbesc de la fata locului.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sfarcurile de silicon sunt bune pentru cine are lapte. In cazul meu, ca aveam si eu, ce eu sa nu am? Era o piedica in calea hranei fii-mii, ca deabia ieseau cateva picaturi.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

miria cristina, merci de raspuns da problema e ca de mai bine de un an asta lucrez, in pozitia asta, uneori chiar si 8. 10 ore si nu am avut probleme...ar trebui oricum s-o las mai moale cred...
Cat despre alunite...stiu ca e normal, iar dupa nastere isi revin...
andra, nu ma bucur ca te dor si pe tine, dar ma linisteste sa stiu ca si alte mamici patesc asta...exact asa ma doare si pe mine...deci asta e...o sa treaca..
jeni, stiam deja am votat, dar bravo pt initiativa..
Dayanara, m-ai facut sa rad cu insecta ta pozata, da cred ca tu vorbeai serios...Eu sincer nu am oroare de ganganii, soareci sau altele, doar de cele din apa...

Nu va mai plictisesc cu nasterea lui Alex, vreau doar sa va spun ca am nascut la Spitalul Municipal din Zalau, in conditii normale, in salon de 2 pers, cu un personal super ok, cat despre plicuri.....au fost doar niste atentii de bun simt, intre oameni care se respecta reciproc. Nu sunt pro spaga, dar cand un profesionist vad ca-si face bine treaba, si mai ales cand vizeaza sanatatea familiei mele, nu pot sa nu-mi arat recunostinta, in limitele bunului simt.
Stiu ca in capitala e altfel, dar nu pot sa ma abtin in a-mi exprima dezacordul in privinta sumelor. La privat e alta treaba. Dai banii, primesti chitanta, e plata unui serviciu prestat de catre cineva. Dar sistemul public? jale....
Acu...fiecare cu conditii si decizii proprii...va urez sa depasiti cu bine si aspectele astea.

Sfatul pe care vreau sa-l dau, e acela de a nu va hazarda sa luati copilul langa voi mai mult decat e necesar, mai ales peste noapte, caci eu am facut vitejia asta si apoi am regretat...eram super obosita, bebe nu stia sa suga ,si uite asa o noapte alba, obositoare si ...pe degeaba. ..
parerea mea

Ioana, 19+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Eu am spus de suma aia fabuloasa 500 Euro.
In 2005 canmd l-am nascut pe Calin la municipal am dat 300 Euro la medci si 50 euro la anestezist. Sotul meu era pe hol cand a venit anestezistul si ii striga pe nume si le cerea 50 Euro. Unul din tati nu a avut chiar 50 si a dat mai putin. Anestezistul i-a dat plicul inapoi si l-a rugat sa vina cu toata suma. Era sotul meu oripilat si revoltat. Nu se poate asa ceva. Scorurile astea sunt la Municipal. Poate in alta parte este mai ieftin. Am sa intreb si eu pe o prietena care lucreaza la Filantropia cat este o cezariana acolo. Am sa va anunt cum aflu.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

17+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Hello burtici!

Anca- Chiar asa de neascultator este Lucas sau si hormonii tai isi fac de cap? un pt tine. Poate ar fi bine ca sotul sa vorbeasca cu Lucas si sa-i explice ca pt tine e perioada in care esti mai sensibila si trebuie sa te protezeje de griji. Doar o idee nu stiu daca cea mai buna

Denisa, categoric hormonii ma determina sa nu mai am rabdare..DAR, de cand mi-a spus terapeuta ca e putin hiperactiv si are putin deficit de atentie, eu am inceput sa inebunesc...Citesc toate magariile, diagnosticuri de ADHD si tratamente, si deja la tot pasu vad in el simptome...Si de asta am rabufnit...Dar nu vreau sa fiu off topic, si am mai gasit un subiect unde mamici cu copilasi de aceeasi varsta m-au asiguarat ca Lucas e perfect normal si ca eu sant cam perfectionista...cica ar fi varsta

Dar hormonii nu imi dau pace, ca sa pot avea rabdare si sa ii acord atentia de care are atata nevoie

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

si am uitat sa va mai spun ca la Municipal am primit copilul in salon doar a doua zi cand am fost mutata de la terapie intensiva la salon de cezariene. Se cere alaptataul cat mai mult la san al copilului dar nu mi s-a parut nimic exagerat. Daca nu aveai lapte sau nu reusea sa prina sanul...venea o tanti asistenta la fiecare mamica si ii arata cum sa "indese" tata in gura in asa fel incat sa nu sufoci copilul.
Alta parte buna a fost cea ca ai prins curaj in a "manevra "copilul. De exemplu am avut in salon o mamica cu un copil care era f constipat. Asistenta l-a ajutat prin intoducerea unui termometru in poponeata. Pai daca nu vedeam eu cu ochii mei nu faceam asa ceva copilului meu cand era nevoie. Au fost lucruri care le-am invatat dein primele zile de viata ale copilului.
Acum ca stiu cu ce se "mananca copilul" nu mai tin mortis sa il am cu mine in camera dar la primul a fost excelent ca l-am avut.

Hai ca m-am intins ca pomana.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

17+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Fetelor, am mai dormit si eu o ora si cat ati mai scris. Mersi celor care mi-au raspuns la intrebarea cu aparatorile de sani.Ioanaa28, a avut si eu o perioada cand ma dureau oasele asa mai ales cand mergeam,dar mi-a trecut.Cu siguranta e din cauza schimbarilor din organism. Michelle, la capitolu soricei ai pus capac.Mie imi e frica de ei si scarba da cand mi-ai zis de lipiciul ala mi s-a facut asa mila sa-si prinda labuta acolo si sa se chinuie pana moare bine ca nu ma confrunt cu astfel de probleme

Delia13 19+ David Andrei

Mergi la inceput