Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
andira spune:
Irina - 500 eur mie imi pare mult, si nici nu mi-am pus problema sa dau banii astia. Eu ma gandeam la o suma ceva de genul 8-10 mil, desi poate nu mai sunt la curent.
In 2006 am dat 4 mil.
Am mai auzit si de cazuri in care medicul nu era multumit de cat primea, si-ti dadea plicul inapoi sa mai pui. Cred ca daca pateam asa luam plicul si nu-i mai dadeam nici un ban.
miria_cristina spune:
Legat de dormitul impreuna cu copilul, poate va pare aiurea, dar mie imi convine cat sunt in spital sa stea sub supravegherea unor asistente care numai asta fac. Eu voi fi operat, copilul trebuie hranit la intervale regulate de timp, schimbat...eu deabia o sa pot sa ma ridic la toaleta. Cum sa fac toate astea, cand eu abia ies din anestezie? Oricum , am tot timpul acasa, ca nu ma va ajuta nimeni cu 2 copii, casa si barbat.
In plus, daca sunt 2 copii in rezerva sau salon sau unde m-o pune, cand incepe unul sa planga incep amandoi si nu mai reusesti sa inchizi ochii nici moarta.
Prefer sa stiu copilul in siguranta, ingrijit si hranit la timp,iar eu sa ma trezesc din anestezie, sa incep sa ma misc atat cat pot si sa-mi revin cat de cat, ca ce urmeaza nu va fi deloc usor.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andira spune:
Sensibila - cam aiurea sa nu-ti dea copilul sa-l tii, sau macar sa-l vada tatal...
Nu stiam ca asa se procedeaza la Giulesti, e exagerat.
L-am taiat de pe lista. ![]()
CoriMami spune:
Buna tuturor,
am revenit si eu la servici dupa o saptamana si 2 zile de medical, in care m-am mai odihnit.
Totusi in casa nu s-a terminat cu renovarea si praful, dar mai rabd.
Ieri am primit rezultatele la TT, F BUNE
, printzesica deci e bine
.
Am inceput sa-i simt si miscarile, ca niste mici bobarnace, scumpa de ea.
Ne apropiem de 20 saptamani, dupa calculele ecografice.
Acum vreau sa recuperez ce ati scris voi, va pup si sa aveti o zi frumoasa!
18+
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1
andira spune:
Miria - multumesc frumos! 
De acord cu tine cu dormitul. Si tu vei fi oricum la TI, nici n-ai cum sa iei copilul
.
Eu n-am nici o treaba sa mi-l lase peste zi, si toata ziua daca e nevoie. Insa daca ma pun in salon peste noapte cu alti bebelusi, cum ziceam, plec instant.
Oricum, chestia asta am auzit-o numai la Municipal.
In rest (Elias, Cantacuzino, CFR2) bb peste noapte ramane in sectia de nou-nascuti.
Unde nasti acum?
miria_cristina spune:
Hai, ma, ca nu-i asa exagerat. Poti sa-l vezi, in perioadele de vizita pe care trebuie sa le respecti. In rest, daca vrei sa mai stai la salon, te poti descurca cu bani.
Pai, ce-ar insemna sa vina toti rromii care bantuie prin spitalul ala sa vrea sa-si vada plodul cand li se face lor chef? Normal ca s-a impus o ora de vizita pentru asa ceva, dar asta nu inseamna ca nu te descurci daca te vede civilizat si ti-l scoate afara din salonul respectiv, il tii tu sau asistenta si asta e.
Nu-i chiar asa rau!![]()
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
miria_cristina spune:
Eu o sa nasc la Giulesti cu dr. Albu prin cezariana.
Doamne ajuta sa fie totul bine!
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle_sf andra_s sper ca nu din cauza soriceilor mi-ai dat deny la mess,nu? cu bebica de 16+ cum creste bebelusul meu drag |

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
21+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar
sensibila spune:
andira - nu am nici un interes sa inventez. Si eu vroiam sa nasc acolo mai ales ca dr mea imi stie sarcina dinainte sa se fixeze si sa devina embrion ca doar ea mi-a facut inseminarea.
Insa asta nu ma impiedica sa ma mut in alta parte desi nu ma incanta deloc sa incep acum sa ma cunosc cu alt medic sa ii dau cadouri si draci baltati ca sa fiu tratata bine, dar asta e.
La giulesti am facut inseminarile si a fost ok dar sa iti greseasca analize la un nou nascut si sa iti zica ca are boala autoimuna si e in pericol cand copilul nu avea nimic, iti dai seama ca, cred ca muream cu ei de gat. Deci pt mine e clar. Cine stie despre cee vb si alege sa nasca acolo, jos palaria, insa sa nu stii si sa te trezesti acolo si sa vezi toate kkturile cred ca iti vine rau !
e in burtica
+20
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia13 Fetelor, am gasit pe un site aparatori pt sani pt alaptare ca sa nu faci rani si zice ca sunt din silicon.Voi ce credeti? Ati auzit de astea sau ati folosit? Delia13 19+ David Andrei |
Eu auzisem de sfarcuri din silicon pentru alaptat , pentru fetele care nu au sfarc suficient de mare...altceva nu stiu..
Dar intr-adevar mi-as dori niste aparatori, pentru ca cu primul copil, desi am alaptat doar 1 luna, sfarcurile mi-au fost "flenduri"...si sa nu mai vorbesc de durere..
Si pe cand ma invatasem si incepu sa imi placa...se termina si laptele
Anca
20+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucas