Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

acum 2 seri am tras si eu un plans din ala care tine mult de te umpli de muci si ramai fara aer, dar culmea ca pe urma nu m.a mai durut capul deloc

mi.am adus aminte anul asta cand am fost acasa la mama in bucuresti,
schimbau tevile de la baie si erau niste gauri acolo pe care putea sa intre si anaconda, intru eu sa fac baie, si la un moment dat cand eram cu dusul pe mine, vad ceva cu picioare subtiri, lungi si multe, nu mai m.am uitat a doua oara, am sarit asa din baie, am calcat in cutia cu detergent , bine ca nu m.am dat cu capul de ceva si asa uda si dezbracata am aterizat in sufragerie, tipand, mi s.a umflat rau piciorul si s.a invinetit, noroc ca nu s.a rupt
am o mare fobie la insecte, nu pot nici sa le omor, daca stiu ca e una in casa , pana nu o gaseste sotul, o omoara si.i face poza nu pot sa traiesc, il pun sa.i faca poza pt ca altfel nu.l cred

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

vladi multa bafta azi!
fetelor am vazut ca vorbeati de giulesti. si eu aveam un dr foarte bun la giulesti datorita caruia am ramas iar insarcinata dupa mult timp...dar nu face cezariana la cerere, si in privinta nasterii am inteles si eu la fel conditiile sunt groaznice, asa ca m-am reorientat spre municipal, desi dr poate nu e la fel de amabil si in mod cert e mult mai scump.
la mine a contat foarte mult in alegere ca spitalul sa aiba sectie de prematuri. elias e spital bun dar daca te apuca contractiile prematur te expediaza fara sa se uite la tine unde stii tu... am 2 prietene care au patit figura asta in ultima luna, si-au sunat dr si nici macar nu le-au chemat la control, au zis ca e prea devreme pt nastere sa se duca la alt spital...si s-au plimbat cu contractii si hemoragie de colo colo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Irina - dupa parerea mea Eliasul e varza la capitolul neonato.
In plus, pe o prietena de-a mea au lasat-o anul asta in februarie sa nasca natural, cu praevia.
Pana s-au mosmondit ei ca ba e, ba nu e praevia, ea a nascut. Cu hemoragii anterioare, bebe la 34 saptamani etc. Norocul ei ca era marginal inserata, si a putut sa nasca asa.

Municipalul e si el bine dotat dpdv al sectiei de neonato, insa e foarte aglomerat. Iar pe bebe ti-l da din prima, si din cate stiu nici nu vor sa-l hraneasca acolo, pentru ca vrei - nu vrei, se incurajeaza (mi se pare insa cam fortat) alaptatul.
Eu am stat intr-un salon cu alte 4 mamici si bebelusii aferenti, iar dupa prima noapte mi-am facut bagajele si am plecat acasa. Am zis ca innebunesc: se oprea unul, incepeau sa planga alti 2. Si asa o tii toata noaptea.
Daca poti, ia-ti rezerva. Sau vezi cum mai stau lucrurile pe acolo, eu am nascut in 2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila
4. Fierul il poti lua cu un suc proaspat de: sfecla rosie, 1 morcov, 1 patrunjel, o bucatica de telina si 2-3 mere sa schimbe gustul. te va ajuta si la constipatie sucul:)

ficatul prajit (nu exagera). eu sunt mai bio de fel si incerc sa ma feresc de tot ce inseamna alimente f prelucrate. pasteurizarea ucide tot ce e mai bun di multe alimente, inclusiv laptele. laptele daca e fiert la foc mic cel putin 10 minute e ok.

Stiam ca fierul se ia cu suc de citice, pentru ca vitamina C ajuta la absorbtia fierului.

Aici ficatul nu e recomandat DELOC. Are prea multa vitamina A care poate produce malformatii si ar trebui calculata cantitatea de ficat mancata foarte atent pentru a nu depasi doza zilnica admisa. Asa ca ei recomanda sa te feresti de el mai bine. Dar daca vrei sa mananci ficat pentru continutul sau de fier, atunci gasesti pe internet doza zilnica admisa si poti calcula de acolo cat ai voie sa mananci.

Pasteurizare ucide doar ce poate fi rau in lapte. Fiertul timp de 10 minute face acelasi lucru pe care il face pasteurizarea. De laptele degresat m-as feri. Degresarea ia ce e bun in lapte (tot ce e bun si ingrasa ).

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata la burtici,

Hai la cafeluta, aburinda, cu laptic. Dupa bolul cu musli.

Acum citesc si eu de zor, am intrat doar sa va salut.
Vad ca ne inmultim pe mess . Super ce mai taclale o sa tragem , mai ales cele fara munca .

Va pupic, o zi buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 21+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

andira daca reusesc sa ma descurc cu banii o sa iau rezerva. eu l-am ales pe dr anca pt ca stiu ca e sef de sectie si ma gandesc ca vor fi asistentele mai amabile, etc. insa cand vad ca voi ziceti de scoruri de 500E doar la dr, inseamna ca eu lu anca care e si de fitze cat naiba ar trebui sa ii dau? asa ca nu stiu daca o sa mai am bani si de rezerva, insa asta e important e sa iesim sanatosi de-acolo amandoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

andira - nu, nu poti sa iei copilul de acolo. Copilul sta numai acolo si tu poti sa il vezi numai cand sunt orele de alaptat. Nu sunt conditii acolo sa tii copilul cu tine in salon. Poate doar in rezervele de 2 paturi dar alea sunt doar 2 si sunt numai pt cezariene.
Si prietena mea a vrut sa nasca acolo tot pt ca au o super sectie de neonatologie dar nu a fost chiar asa cu toate spagile pe care le-a dat si a dat la greu.
In fine eu nu incerc sa blamez Giulestiul. Eu doar spun ca si eu vroiam sa nasc acolo si daca nu mergeam la ea sa o vad bineinteles ca nu aveam de unde sa stiu ce si cum.
Nu mai spun ca bebeul nu l-am putut vedea si nici nimeni altcineva din familie, in afara de sot care medic fiind l-au lasat sa intre.

e in burtica +20
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mie, mi se pare foarte mult 500E.
Poate sa fie unii care dau suma asta, dar nu inseamna acuma ca nu mai nasti daca n-ai suma respectiva. Uite, asa creste spaga, pentru ca ne scremem sa adunam o suma pe care am auzit-o de la nu stiu cine. Eu, una, nu dau suma asta doar unei persoane, cand mai sunt atatea in spital de care am nevoie. A daca era o suma fixa la un spital privat era altceva. Imi taia chitanta, o achitam si stiam o socoteala, dar cand eu merg cu adeverinta de salariat intr-un spital ca Giulestiul, sa-mi fie cu iertare, nu se justifica.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna burticute,
Mama, fetelor, aveti un spor la scris... Dar eu nu ma supar, ca asa mai am si eu ocupatie si ma smulg din plictiseala
Ioanact - sa-ti traiasca dulceata de fetita, sunt superbe pozele. Sorry, eu de-abia acum le-am vazut, poate le-ai postat de mai mult timp

Vladimirescu - multa bafta azi si asteptam sa vii cu vesti bune

Babyangel, Liliana28, Dayanara, asta cu plansul ma mai trage si pe mine din cand in cand, asa, din senin, cred ca o iau razna de la prea mult stat in pat.

Referitor la asistarea sotului la nastere, la noi nu se pune problema, sotul meu, desi e ditamai namila de 2 m, ar lesina numai sa auda doctorul zicand "ac" daramite mai mult....

GabyHilla, esti ok? te

Va las fetele, ma intorc in pat, revin mai incolo sa vad ce mai povestiti. Eu nu prea am ce sa va zic, la mine in pat nu se intampla nimic
O zi buna sa aveti, pupici pe burtici

Ramona, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

'Neata fetele,

Harnicute ca de obicei, m ce recupera pentru o lipsa de doar catevaore bune

Eu aseara am rabufnit, si am avut o criza de plans ca sa acopere toate problemele din astea 20 de saptamani! Am dus-o asa mai bine de jumate de ora, sdi nu ma mai puteam opri
Sant cu nervii la pamantin ce-l priveste pe Lucas...nu mai am gram de rabdare cu el, si dupa ce il pedepsesc sau strig la el, apoi imi pare rau si am remuscri
Sper sa nu o iau razna de tot pana nasc

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Anca, Lucas e cam de varsta lui Mihai. Care e problema. Surioara care vine, scoala? Ca si noi avem probleme, mai ales cu scoala si cu faptul ca incepem sa ne schimbam atitudinea, crestem, ne apropiem de adolescenta. Incepe sa iasa personalitatea la suprafata. Mi-e greu cu asta, foarte greu, pentru ca mi-e frica sa nu gasesc exact limita intre a-i lasa libertatea necesara formarii unui caracter puternic si lasatul "de capul lui". Pentru asta imi pun mii de intrebari, probleme, mai ales ca sotul e cam afara din problema asta.
Dar trebuie sa ne tinem tari si sa ne amintim ca sunt tot bebelushii nostrii dragi

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 21+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput