Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
sensibila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina Oo, veniti in Bucuresti la clinicile private de aici. Sa nasteti in apa. ![]() Mai, eu, una, as fi vrut sa nasc decent intr-o clinica particulara, dar dr. meu este la spitalul Giulesti. Ce sa-i fac? Sa-l iau cu mine? Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." |
miria_cristina - si dr mea tot la Giulesti este si o schimb tocmai pt ca o prietena de-a mea a nascut acolo acum cateva zile si am vazut care sunt conditiile. La nasteri naturale e dezastru, sunt 4-6 in cemere si o plin de femei de etnie roma. La cezariene sunt 2-4 in camere dar conditiile sunt jalnice. Copii ii vezi doar cand e ora de alaptat in rest usa e incuiata. Ca sa nu ma zic ca i-au facut in Giulesti hemoleucograma bebelusului prieteni mele si i-au spus ca are trombocite putine, adica ca ar avea 50 000 cand normal era 150 000 si l-au tinut aiurea in spital. Pana la urma dupa o saptamana si ceva s-au hotarat sa trimita analizele bebeului si ale mamei la Inst de Hematologie sa vada daca nu cumva bee e incopatibil cu mama. Si acolo ce sa vezi ? Bebe avea trombocitele de 240 000. Si i-au externat imediat. Nu stiu ce parere iti fac tie astea dar mie imi suna a incompetenta, asta in conditiile in care fata asta a dat 500 euro spaga la nastere si 100 si cred ca mai mult la neonatolog si a bagat si pe nas si pe gura la toti, mai ales ca sotul ei e dr si era tot timpul acolo si toti in stiau ca e dr si nu cred ca copilul a fost tratat ca oricare.
Eu plec de la dr mea pt ca nu imi plac conditiile. Plus ca la ora 18 cand se termina programul de vizita intra in toate saloanele si daca cineva nu vrea sa plece cheama jandarmii.
Nu stiu ce sa zic eu mi-am schimbat parerea si nu mai nasc acolo, mai bine nasc casa.
e in burtica
+20 IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
andira spune:
Miria - sotul meu a sperat si la prima, si la a doua, si tragea speranta si acum, ca poate - poate vine si un baitzel.
Eu mi-am dorit fetite, asa ca sunt multumita![]()
Zic ca e frumos, ale mele sunt foarte diferite ca personalitate, Irina e plina de energie, agitata, se antreneaza in orice joc cu copiii. Nati e linistita, lipicioasa, afectuoasa, vine tot timpul la mine si ma ia de gat, sa "o iubesc". Iar eu le-as pupa tot timpul, mai ales pe Nati, care sta mai mult la dragalasit.
Cu Irina ma harjonesc in schimb cat cuprinde, ii place la nebunie sa o gadil si sa o "pap". Nati nu prea apreciaza genul. ![]()
Cu Irina vreau sa ma duc la inot, la sport, la escalada (am gasit o sala de fitness care are asa ceva pentru copii) si daca ar fi dupa mine as da-o si la karate putin, cred ca i-ar place teribil. Iar pe Nati la dans si la muzica, are 3 anisori si vad ca are ureche muzicala, prinde notele cand canta cu ce aude la televizor sau la radio.
Abia astept sa am mai mult timp pentru ele, a 3-a sarcina a venit din 2 motive principale: imi doream tare mult inca un bebe, si pe langa asta eram disperata sa am mai mult timp pentru ele, sa ne jucam, sa iesim afara, sa le duc la diverse activitati pe care acum le putem face, fiind mai mari. N-am stat decat foarte putin acasa dupa ce s-au nascut ele, sper sa recuperez acum ![]()
Acum sunt la bunici pana maine, pentru ca eu sunt la servici, ma duc diseara sa vad ce fac si sa le iubesc.![]()
M-ai provocat si m-am intins - un raspuns lung pentru o intrebare asa scurta ![]()
Lindal spune:
Multumesc Liliana pentru aprecieri. Catelul e al sotului si sta la socri, nu cu noi. Sora catelului este in Italia la cumnat, dar mai vine cu ea in tara. Sunt amandoi destul de batrani, 8-9 ani cred.
15+
Pictura pe sticla
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Lindal bun pontul cu tendonul lui Ahile.Eu am carcei in fiecare dimineata la trezire.Noroc ca e Hercules langa mine si ma maseaza. |
Multi spun ca acesti carcei apar din lipsa calciului, dar eu am citit pe un site american ca ar fi din lipsa de magneziu si consumul de banane ar ajuta sa scapi de carceii la picioare aparuti in timpul sarcinii. La prima sarcina carceii au aparut in trimestrul 3 si atunci am marit cantitatea de banane si chiar am scapat de ei. In plus, miam pus si doua perne mari in pat si dormea cu picioarele cocotate pe ele.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
miria_cristina spune:
ANDIRA - Asa de frumos ai povestit, incat mi-ar fi placut sa maiscrii.
A mea e si lipicioasa, dar si extrem de energica. E un fel de baietel cu rochita si codite. Desi afce in curand 5 ani, inca nu o pot da la muzica pentru ca e mica, iar la alte activitati, desi ar fi vrut si ea si eu, n-am dat-o pentru ca nu s-ar duce din cauza de chiul. Uite, acuma, in loc sa mearga la gardinita sta cu mine ca-i racita.![]()
Cand se face mai mare si o avea formata imunitatea poate o inscriu la balet.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andira spune:
Sensibila - ok, e usa incuiata, dar poti sa ceri copilul sa stea cu tine in salon, cand vrei?
Mi se pare pana la urma normal sa nu te lase sa te plimbi prin sectia de nou-nascuti, dar nu mi se pare ok sa nu poti sa-ti iei copilul cand vrei sa stai cu el.
Am mai auzit si eu ca nu sunt cele mai bune conditii la Giulesti, dar au insa o sectie de neonato foarte bine dotata si o echipa de medici neonatologi foarte dedicati si bine pregatiti.
Si la Elias, care pana la urma e considerat cam un spital de fitze, eram tot 4 in camera. Puteai sa iei copilul sau sa il lasi la asistente, cum vroiai. Daca nu aveai lapte, ii hraneau ele.
Unde te duci de la Giulesti?
Mai naste cineva la Cantacuzino?
marsy_baby spune:
aaa...oare soriceii nu-s mai dragutzi decat gandacii de bucatarie?
Eu stau in chirie la etj 3 , apartamentu era renovat dar cu gandaci,am adus si echipa de deratizare dar degeaba vecinii de vizavi au gandaci
(l-am pus pe sot sa-mi astupe toate gaurile existente), a avut efect, dar tot mai vad kte unu plimbandu-se...
DARIA 21+
miria_cristina spune:
SENSIBILA - Stiu foarte bine conditiile din Giulesti si nu pot intelege cum un spital atat de mare si cu medici care sunt buni, multi dintre ei, nu gaseste sponsori sa-l modernizeze. E oribil!![]()
Eu am nascut si prima data acolo, dar am rezolvat in mare parte inconvenientele. Daca dai iti aduce copilul, iar pentru ca eram a dr. cutarica mi s-a dat o rezerva. Bine, era vesnic prezent pe acolo sotul meu ca eu eram legumica, dupa operatie. Intr-adevar copilul n-a stat cu noi, mergeam sa-i alaptam la ore fixe.![]()
Bine cel putin ca am stat doar 3 zile.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
irinabobe spune:
vladi multa bafta azi!
fetelor am vazut ca vorbeati de giulesti. si eu aveam un dr foarte bun la giulesti datorita caruia am ramas iar insarcinata dupa mult timp...dar nu face cezariana la cerere, si in privinta nasterii am inteles si eu la fel conditiile sunt groaznice, asa ca m-am reorientat spre municipal, desi dr poate nu e la fel de amabil si in mod cert e mult mai scump.
la mine a contat foarte mult in alegere ca spitalul sa aiba sectie de prematuri. elias e spital bun dar daca te apuca contractiile prematur te expediaza fara sa se uite la tine unde stii tu... am 2 prietene care au patit figura asta in ultima luna, si-au sunat dr si nici macar nu le-au chemat la control, au zis ca e prea devreme pt nastere sa se duca la spital...