Pepenasi de iulie - august 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 21
ankalaura spune:
Da' sunt si la voi Geox? Nu e musai ca sunt mai misto, depinde de model. Mie imi place talpa interioara de la Geox, are niste perforatii si nu transpiri deloc, de-aia au motto "Geox respira". Naturino noi n-am avut ca sa compar iar in magazin m=am uitat destul de sumar ca eram penibila altfel, oricume ram numa' eu si vanzatoarea, deci era culmea sa itorc pe toate partile doar de curiozitate si sa nu cumpar oricum...
Biribu spune:
n-am luat nici de-aia, ca nu cunosc marca si mi-e sa nu fie de-o purtare asa. daca-i faina o sa incerc. sincer de departe sunt fan ecco, eu asa ceva si comod si usor si rezistent n-am vazut in alta parte. basca ca sunt la preturi ridicole.
auziti da unde e Capri??? ca ea nu lipsea asa nemotivat.
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biribu n-am luat nici de-aia, ca nu cunosc marca si mi-e sa nu fie de-o purtare asa. daca-i faina o sa incerc. sincer de departe sunt fan ecco, eu asa ceva si comod si usor si rezistent n-am vazut in alta parte. basca ca sunt la preturi ridicole. auziti da unde e Capri??? ca ea nu lipsea asa nemotivat. Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008) |
an excellent point!!!
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
Gini75 spune:
Biri, maine trebuie sa fac neaparat tortul ala cu mere si zahar ars.
Legat de incaltaminte, si noi suntem fani ecco, sunt excelente, comode, frumoase.
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biribu Rux la ce gagici se uita fitu acolo Anka pai pe amazon sunt mereu sale-uri si am luat ecco, naturino etc la 20-30 $ ( ai sa vezi tu la anu, ne anuntam cind gasim ceva misto am facut ieri un tort, nu credeam ca va iesi asa bun, s-a dus dracu' dieta mea .. link aici cine vrea Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008) |
Biri, nu vrei tu sa imi cumperi si mie pt kinderi si sa mi le trimiti :D Ma tot chinui pe ebay, dar nu prea trimit toti in Ro ... macar daca gasesti un site sa livreze si in catunu numit romania, ti-as fi recunoascatoare :))
Eu chiar la capitolul asta scormoneam ebay-ul, cele mai multe oferte le-am gasit in Germaia, dar nu prea livreaza in Ro, probabil ca si-au luat deja multe tepe. AM vazut acum ca bocancii/cizmele din Gore-Tex ar fi destul de scumpe, nu stiu cat de bune/recomandate sunt. A folosit cineva?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
Marina_1609 spune:
estrella, in dreapta la site-ul ala poti alege tara de unde esti. este si Romania. faci comanda la ei direct.
mai3, tare intamplarea aia cu ne-epilatul
ce am mai ras....
tort caramel??? unde cum?
eu de craciun ma gandeam sa-i cumpar o orga dar tati a zis ca mai bine o nuelusa
ca nu e prea ascultatoare
asa ca ne mai gandim
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi