Pepenasi de iulie - august 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 20
Biribu spune:
Intru repede sa o string in brate pe Cami
O sa fie bine, suntem un forum intreg care ne rugam pt tine 
Sun te pup bre!
Mada da la voi Halloweenu e asa devreme? ca noi de-abia sapt aviatoare incepem party-urile. anul asta fii-mea s-a vrut printesa si eu nebuna asa m-am emotionaaaat
ca nici ea n-are nici o treaba cu papusi si chestii mai de fete, asa ca i-am luat repede costum de tinkerbell de la disney, sa nu se razgindeasca cumva 
apropo de incalaminte, am cumparat botine Naturino pt anna online si ce credeti, sunt facute in romanica... supermeseriase. poate aflati pe unde se fac si luati direct din fabrica, in magazin am auzit ca sunt exorbitante.
cadouri de craciun: nu mai cumpar nici o jucarie!una ca ne ingropam in ele, doi ca dupa 5 minute nu le mai baga in seama. la noi la mare cautare sunt cartile, vad ca nu se satura niciodata de ele niciunul, asa ca aia le iau, plus ceva de colorat/decupat ca astea iar sunt f folosite si mereu raminem fara. mai ma gindeam la un set de bucatarie ca se joaca amindoi cu ele la gradi, sunt pasionati, nus daca acasa or mai fi.
Flo te citesc si ma trec fiori, asa am tras eu cu anna cind a inceput gradinita. vestea buna e ca asa e o perioda si apoi se intaresc si va fi mai bine 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Biribu spune:
sa va arat ceva:
www.youtube.com/watch?v=fDD3PLW2lz8" target="_blank">pestisorul
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
diarux spune:
na ca mi-ati facut pofta. asa ca ne laudam si noi cum stimsa dansam
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
diarux spune:
sau asa...
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
ankalaura spune:
BIRI - multe chestii sunt facute in romanica, inclusiv incaltari Prada
Fabricile care (mai) lucreaza nu vand, fac numai lohn, aduc absolut toate materialele la fix pt nr de perechi ce tre' sa iasa si atatea perechi tre' sa iasa la final. Ca procedura de import, toate materialele sunt scutite de ORICE taxa dar trebuie folosite numai in scopul declarat. Daca se fabrica pe undeva, nici macar "pe sub mana" nu prea ies. Era o fabrica pe Viilor care lucra si Pabloski si Minimen, s-a cam inchis de vreo 2 ani. Ce mai iese "pe sub mana" sau se mai vinde prin magazin la fabrica sunt incaltarile Melania care pleaca in Italia, si magazinul este pe la Aiud, dar preturile nu sunt mult mai mici ca in magazine la noi.
Nu stiu cat o costa la voi Naturino dar la noi este peste 100 de dolari de-ai vostri perechea. Mi se pare aberant... Culmea e ca Geox poate sa fie mai ieftin ![]()
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biribu sa va arat ceva: www.youtube.com/watch?v=fDD3PLW2lz8" target="_blank">pestisorul Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008) |
Domne, una la mana ca am ramas impresionata ce misto da pestisorul din labute in apa. Doi la mana - CE E CU PISCINA AIA SI CU PIEILE GOALE?? Mata stii ca la noi a nins?? O-braz-ni-ci-e! Ia zi, unde locuiti voi frate? In Canare??
Super tare nene!
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diarux sau asa... mami Ruxandra, in plina forma pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan![]() poezici pentru mamici si pepenasi![]() www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase ![]() Andrei Tudor- minunea noastra -The Story ![]() ...inseamna ca infinitul si-a gasit limite ii zarisem grimasa zvarcolindu-se-n catuse de fier aripile sunt inutile acum chiar si cenusa... Poezicile de un an ...incep AICI SA-L AJUTAM PE MIHAITA! |
Si se-nvarte si se-nvarte si POC!
Biribu spune:
Rux la ce gagici se uita fitu acolo ![]()
Anka pai pe amazon sunt mereu sale-uri si am luat ecco, naturino etc la 20-30 $ ( ai sa vezi tu la anu, ne anuntam cind gasim ceva misto
)
am facut ieri un tort, nu credeam ca va iesi asa bun, s-a dus dracu' dieta mea .. link aici cine vrea
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Biribu spune:
aoleu stai mami asa nu te emotiona ca nu e de acu, e in contzed acu o luna
....
da ce geox is mai misto? ca n-am luat pina acum???
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
ankalaura spune:
Biri da' de la See Kai Run ai luat vreodata? Au www.seekairun.com/cgi-bin/commerce.cgi?search=action&keywords=Sale" target="_blank">sale Aia de i-a avut Erika sunt la voi 30 de dolari, si de aici i-am luat cu 50!
Ce porcherie!!
Eu sunt mare fan crema de zahar ars in general, crema de zahar ars cu blat de tort in particular, si crema de zahar ars, blat de tort si mere in mod SI MAI particular!