Pepenasi de iulie - august 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Dana ai PM.

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce vreme superba e azi....
mada ma bucur ca ai pus poze cu Xena.Mi-ar face o mare placere ca intr-o zi sa am ocazia sa-ti cunosc minunata ta familie.
Camy nu te mai gandi la ce a fost trist in viata ta, viseaza plina de incredere la viitorul care te asteapta alaturi de Flavius si Pustache.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Camy, m-au trecut fiorii... nu te mai gandii la de-astea, uita-te si tu la niste desene animate sau la o comedie ceva, hai ca mai e asa putin si o sa il ti pe Flavius in brate!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

citeam aseara in "de la forum adunate si-napoi la forum date" o faza de am ras sa fac pe mine

Citat:
citat din mesajul lui x
Vorbeam cu maica-mea si cu sora-mea pe messenger , fiecare la casele noastre. Le scriam ca de Craciun am ramas nevopsita si neepilata, am pierdut programarea la coafor...Mai intai i-am scris maicamii despre asta , apoi am dat "copy" si "paste" la sora-mea. In timp ce vorbeam cu ele, am primit o urare de la un prieten(tot pe messenger)....Apoi , ca fata sensibila si simtita ce sint, m-am gandit sa trimit la lista de prieteni aceasta urare tare frumoasa .Si bineinteles, am dat "paste" pe mesajul pt. lista de prieteni....Bun , am trimis , si cand am vazut in arhiva , s-a trimis si o parte din discutia despre epilat.In fine , mesajul suna cam asa: "m-a prin Craciunul asta cu un picior paros si cu unul pe jumatate epilat, nevopsita , (si am mai scris ceva si mai nasol de zona intima- nu pot sa scriu aici ). Varsa doamne har si bine, bogatie de la tine, peste casa peste masa, peste oamenii din casa, sa le faci viata frumoasa!! SA ai un CRACIUN FERICIT alaturi de cel iubit!!!".
Penibil si comic , nu? Acum o sa tin messengerul pe invisible:))

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

tare rau!!!!

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tecky ms mult. O sa venim in ro de pasti, asa planuim sa vedem cum reusim cu banii. Oricum mergem si prin bucuresti ca deh acu avem rude acolo. Oricum tre sa mergem si la Bujo si la Xena, ca vrea toata lumea sa ne vada tre sa ajungem si in Iasi si la Baia Mare, oi oi avem tare multe drumuri de facut.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

CAMY

MADA se vede ca ai revenit in forta. mereu cu detalii folositoare.

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..va citesc de zor, dar la cat scrieti nu am timp sa tin pasul...Aaa.si se vede ca a revenit Mada in forta. AM vazut si eu pozele cu printele , mamica cea frumoasa si sexoasa Ana..

Nu stiam ca a fost sters mail-ul Laurei cu pozele...acum am citit in postarea Madalinei, probabil cineva din greseala.

Camy, nu mai gandi asa, te rog!!! Ai credinta in DD si , mai ales gandeste-te ca peste cateva zile il vei tine in brate pe Flavius, care iti va darui toata dragostea din lumea asta .

Dana, intri la profil personal, la optiuni unde ai +/- si apesi pe +..ti se va deschide o "fereastra " unde vei completa ce doresti.

Pe mine ma dispera Mihaita..si-a mutat somul de dupaamiaza de la 4 la 7 seara... Seara adoarme in jur de 8.30-9.00.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

cadou de Craciun... hmmm..uneori ma gandesc ca deja am 3 camere pline de jucarii de-ale lui ( pe cele de la bunici nici nu le mai socotesc)...Daniel vrea sa ii cumpere o masina mare de plimbat pe-afar..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Va multumesc pentru urari,cate un pentru fiecare
Turturica imi pare rau pentru sarcina pierduta, sper sa treci peste momentele astea dificile cat mai repede.
Camy sunt sigura ca totul o sa fie bine, mai este putin si o sa-ti tii copilasul in brate si o sa fii cea mai fericita mamica
Danangie felicitari mamico, sa ai un bebe sanatos si mancacios
Dana felicitari pentru cele doua liniute, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
Noi suntem bine,dar ne chinuim cu maselutele de jos, se trezeste saracuta de cateva ori pe noapte plangand , cred ca o doare tare, si cu mancatul stam prost, dupa 2, 3 lingurite nu mai vrea, de multe ori si laptele il refuza, plange sa-i dau piept iar eu nu mai am asa mult lapte. In rest este foarte activa, se catara peste tot, isi imprastie jucariile prin toata casa,ii place mult in parc, sa se joace cu copii mai mari.Seara ma chinui sa o adorm, tot pe la ora 23 imi adoarme, numai cand ma vede seara ca vreau sa o duc la culcare fuge la tatasu si ii da pusi , il ia in brate, si il iubeste ca sa o apere de mine

Mergi la inceput

DVIO si de la mine cu intarziere un pupic de La multi ani!

cadou....i-as lua o masuta educativa sau ceva de genul asta.

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput