Pepenasi de iulie - august 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 18
gallyb spune:
PICA, da ma intereseaza detaliile. Eu am facut sesizare, m-au sunat si mi-au zis ca netul merge bine. Eu mai mult de 2 liniute nu am avut, dar si pe alea le prind foarte rar.Eu stau langa Lacul Morii, cica sunt 3 antene in jurul nostru, chestia e ca eu l-am avut gratuit 15 zile si a fost cat de cat ok, de asta m-am si abonat 2 ani. Eu nu prea am retea si la tel cand trec dintr-o camera in alta.
Trebuie sa fug la servici...PUP
dia_filipas spune:
Camy am citit mesajul tau si m-am intristat...eu tocmai ma pregateam sa-ti scriu ca te-am visat aseara, cum ne scriai ca ai ajuns acasa si il tii pe Flavius in brate si te simteai tare fericita...Noi iti raspundeam ca ne bucuram mult pt. tine...Eu sper din suflet sa se indeplineasca visul meu! 
Flo imi pare rau ca Alex e tot bolnavior! Sanatate ii doresc!
Iriss Felicitari pt. umblaret!! 
Gally felicitari pt. dezvatatul de suzeta!
Diana ma bucur ca sunteti bine!
Biri multa sanatate sotului! Happy anniversary!
De Capri mai stim ceva?
Revin, ma duc sa pun papa la facut.
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
SunSmile spune:
Buna,
Biri imi mentin gluma cu "bataie", caci n-am uitat povestile despre nemancatul Annei! Stii, eu admir mamicile in general, pentru ca e o meserie a naibii de grea, chit ca una ii pune in fata castronu de cartofi prajiti si cealalta castronul cu piure bibilit, nesarat si neuleiat de morcovei! Ambele o fac cu toata dragostea, fiecare lupta cu armele pe care le are, pe care i le permite copilul! Pentru voi, mamicile incercate, de nemancare, nesomn, boli, am cu atat mai multa admiratie! Asa ca, desi stiam, multumesc pt ce ai scris! Si respectele mele pentru voi toate!
Gally bravo pt suzeta, e un mare bine!
Eu o mai las pana in ianuarie si apoi incepem si noi, ca numai la dinti ma gandesc, am piticii cat casa!
Flo tare-i greu cu bolile, te cred! Ceva pentru imunitate le dai? Sanatate multa pt frumosi!
Moni, de regula proaspete dar au fost vreo 3-4 cazuri si de la conserva.
Boti ii arat unchiului meu, care e mare "mester de scule" poza si daca poate, il rog sa-ti faca? Ma rog, il rog oricum. Ma bucur ca Nancy e bine si sper sa va vedem si noi curand!
Camy...Camy...Camy.....deja ma simt penibil repetand " o sa fie bine", asa ca nu mai zic. Zic doar ca-L rog pe Dumnezeu in fiecare seara sa-ti dea un bebelus in brate, sanatos! Si, citindu'te, mi-a venit o idee dar nu stiu si daca o pot pune in aplicare. Dar daca da, ma primesti miercuri sa atarn pe holuri, sa te vad, sa te pup, sa-ti dau o floare? Vad eu cum ajung (probabil cu trenul) dar chiar simt ca trebuie sa o fac....insa numai daca e ok din partea ta!
Cadouri....eeei, Sorelix, ai si pe nepoata'ta sa te gandesti, ca tu esti aia cu idei in familie.:) Bine, stii, ei ii trebe masuta, etc etc etc, papusile nu-i plac!
Ma intorc la ale mele! Daca nu mai scriu, va doresc un weekend frumos si linistit!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
dana81 spune:
Buna ziua!!!
Eu tocmai ce am vazut pozele cu pisicile mascate si cu Xena, cu mama pisicilor care arata bine tare domle'
MAI3 eu am sac din ala de care iti spune Boti si mie mi se pare minunat, e calduros si usurel asa de intors pe burtica (Clara numai asa doarme cu fundu' in sus)
ATB eu am un aparat luat la graba cand a facut Clara bronsiolita la 3 luni de la Norditalia parca, si e ok, 265 ron am dat acum un an.Eu zic ca toate isi fac treaba, ca doar nu le folosesti 12 luni pe an, de preferat e sa nu ai nevoie deloc..dar ma rog
CAMY cat de putin mai ai draga de tine, abia astept sa iti vad primele postari dupa ce il vei tine pe Flavius in bratze.Va fi bine, bine, bine..ai sa vezi
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dana81 spune:
Eu nu mai stiu cum se schimba semnatura
, ma ajutati va rog cu un PM![]()
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
estrella80 spune:
Buna!!
Dana felicitari si o sarcina usoara iti doresc!A spus bine Pica referitor la cresterea numarului de burtici. Deveniti din ce in ce mai multe.![]()
Moni_Or eu stiu cam cat mananca Maya, pt ca am un cantar de mancare..la inceput cand l-am cumparat am pus bolurile ei cu mancare si le cantaream, si asa am ajuns sa stiu cat are bolul singur si cat are plin cu mancare. Acum aproximez din ochi cam cat a mancat, ma refer la gramaj ca nu stau de fiecare data sa cantaresc. La inceput am facut asa... si apoi mi-a intrat ca reflex iar acum aproximez indiferent de bol.
Danangie felicitari mamico!!!Sa va traiasca puitul si sa va aduca multe bucurii!!
Atb eu am ales aparatul de aerosoli pe baza a3-4 considerente pe care le consider eu a fi cele mai importante:
1.Sa fie silentios, sa nu faca zgomot ca sa nu se sperie Maya de el.
2. Sa fie o marca bun, pt a-i garantata cumva durata de viata(a aparatului).
3. Sa emita o cantitate destul de mare de aerosoli.
4. Sa aiaba si masca de copil, intrucat Maya nu ar tine tubul celalalt in gurita.
Asa am ajuns sa cumpar de Omron... modelul acesta NE-C28-E.Si sunt foarte multumita de el.
Marina unde aduc si in Romanaia?Ma refer la incaltaminte, si la ce preturi?Eu i-am luat Mayei din Luxemburg o pereche in genul asteia(un pic imprimeul difera)- http://www.tobiasmayer.com/birk_style.php?S_ID=9689&Image=GW-521048600-364sk.gif&IC=.. insa am dat 20 euro pe ele. Si vad ca la marimi au doar de la 26 in sus iar eu i-am luat 21. Oricum conteaza si cu cat le vand, ca am vazut chiar saptamana trecuta in Feeria la Bebeloo si Zet parca cu preturi peste 100 ron daca nu ma insel.Pun pariu ca sar de 150 ron.
Sun am vazut ca ai scris ca idee de Craciun de masa?? Te referi la masuta mica pt ea?Si eu as vrea sa ii cumpar tot asa, o masuta cu scaun. Tu ai facut ceva cercetari in domeniu?Stii modele sau pe unde s-ar gasi? Am gasit la Quelle pe modelul Helllo Kitty.. insa am si eu o dilema: nu le pot vedea in realitate si mi-e teama sa nu fie chiar asa de ok. Ele arata super bine... dar.. daca nu imi plac?Voi ati comandat fetelor?Eu mai am ideea de a-i lua o tabla magnetica, ca sa scrie in voie cat vrea ea.
Gallyb si eu tot pe langa Lacul Morii stau dar nu am probleme cu semnalul.
Acum ma duc sa vad poze.![]()
estrella80 spune:
Marina am elucidat misterul. E la babys nu la kidz. Sunt aceleasi modele, insa preturile sunt asa cum stiam si eu si marimile mai mici.
Mada am vazut si pozele cu cele 3 motate.
Veselie mare!!
Gabriela82 spune:
Camy ma rog la Dumnezeu pentru voi sa va intareasca si sa alunge toate gandurile negre
poate daca asculti niste muzica sau citesti ceva, reusesti sa te relaxezi un pic.
Dana felicitari pentru liniute
! sa ai parte de o sarcina usoara si un bebel sanatos tun. daca nu ti-a scris nimeni pana acum cum scimbi semnatura iti dau eu indata un pm.
Vio mii de scuze pentru intarziere dar iti urez si eu La multi ani, sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie.
de printesa
MissJJ spune:
Estrella, Dana, Camy ms mult. 
Camy tinem pumnii sa fie bine, imbratisare calda de la noi si multi pupici.
Boti am gasit ceva ei zic cai de fasole da poate merge si la morcov nu stiu ia vezi www.legendcookshop.co.uk/peeling-slicing-tools-3153-0.html" target="_blank">aici despre ce vb.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
flo1980 spune:
Sun lui Alex i-am dat septilin, doar o luna din sept. mai precis, (si anul trecut la fel, am facut cura doar 2 luni, nu minim 3 cat ar fi trebuit si a fost racit doar de 2x/iarna) am schimbat acum cu viusid care stimuleaza si imunitatea si apetitul, sa vedem, se zice ca "rupe" la mancare cu el. David nu a primit nimic de imunitate, cred va va urma....
Multumim, sa va auda Dumnezeu, sanatate la toata lumea, doresc! 
Camy asa are temeri orice gravidutza care e pe punctul de a naste, vise urate si ganduri negre, Locul din vis sa nu fie pentru nimeni, absolut nimeni, Dumnezeu fie cu tine, sa te intareasca! 
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!