Pepenasi de iulie - august 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 17
Marina_1609 spune:
DANA, felicitari

ANKA, hrisca este www.revistafelicia.ro/uploads/modules/news/1003575/1003575_poza_1204948447.jpg" target="_blank">asta. sunt niste boabe, niste cereale
Ia uitati www.reteteculinare.ro/forum/discutii/ce_am_gatit_azi_iii-2125/190/" target="_blank">aici mai jos... ARDEI UMPLUTI CU HRISCA.
Proportia de apa pt fiert este ca si la orez...uitasem sa zic.
MONI, pate de casa
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
MissJJ spune:
Flo eu am antivirus da nu a sesizat nimic cand am deschis picasa. 
Eu nus mare fan morcov dar imi place prajitura cu morcov varianta www.bbc.co.uk/food/recipes/database/carrotcakewithalemon_87361.shtml" target="_blank">1, www.bbc.co.uk/food/recipes/database/carrotcakewithcandie_88574.shtml" target="_blank">2, www.bbc.co.uk/food/recipes/database/carrotandgingercreva_88189.shtml" target="_blank">3, www.bbc.co.uk/food/recipes/database/carrotcakewithpineap_77391.shtml" target="_blank">4 si www.bbc.co.uk/food/recipes/database/carrotandcorianderso_90556.shtml" target="_blank">supa de morcov si coriandru.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
MissJJ spune:
Fetele voi v-ati gandit cam ce sa le luati la pepenasi de Craciun?
Ca la Ari stiu ce ii iau ca ea e mare si deja zice ce si cum da nu stiu lui Ami ca avem multe jucarii de la Ari da as vrea sa ii iau si ei altceva ca na tre sa aiba si ea cadou sub brad.
Louis-Hector Berlioz
pica1 spune:
MADA buna intrebare. Chiar nu stiu ce as putea sa ii iau lui Seb de Craciun. Parca as evita multitudine de jucarii ca are destule, dar de altfel nu stiu daca altceva i-ar face placere. Eu ma gindesc ca pentru fetite parca e mai usor ca de obicei marea majoritate se axeaza pe papusi sau bb de jucarie si atunci poti sa le iei 100 de papusi sau 100 de bb ca tot nu sunt suficiente, dar la baieti??? ![]()
Marina_1609 spune:
pica, pai 100 de masinute sunt suficiente?![]()
noi avem niste prieteni a caror baietel are peste 500 de masinute si tot masinute vrea pt ca nu are de toate. iar alte jucarii nu-l intereseaza![]()
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
katalyna spune:
atb eu pe-asta il am http://www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-MD6026/
boticelina spune:
Mai3 fata sacului nu era din bumbac era din material din ala ca salopetele de bebelus, plusat asa... In schimb interiorul era din jerseu de bumbac. Sa-mi zici daca vrei, ca-ti iau...
Mercic fetele de linkul cu uleiurile, super-interesant. Adevarul e ca eu nu folosesc ulei de masline la nimic pentru ca nu-mi place gustul. Bine, mie nu-mi place gustul de la niciun ulei dar asta e partea a doua ![]()
Marina saru'mana. Cu scula aia nu e graba, daca vine careva vreodata... io-s colectionar de scule de bucatarie deci vreau si peste un an daca vin
Super interesanta reteta de ardei umpluti cu hrisca, data viitoare cand ajung in Real (ca acolo am vazut) o sa iau si eu s-o incerc.
cadou de craciun avem o lista foarte lunga, oscilez intre o casuta de plastic de joaca si o trotineta
Si as mai vrea sa-i fac un compleu de joaca din polar si sa-i fac si papusii unul la fel (dar sa vad daca o sa am timp...)
am vazut si io filmuletele, ce simpatica e Ioana calcand
si Sebi aruncandu-se in freza ![]()
Felicitari Dana pentru liniuta roz 
Nancy de ieri se simte bine, chiar a intrat la recuperari, m-am speriat cat a putut manca la pranz (un ciocanel de pui la cuptor plus un cartof si un morcov - tot cuptorite), wow, record total pt fi'mea...
Am mai citit io dar atat a retinut neuronul stingher, n-am apucat sa vad pozele ca-s la munca si am treaba multa.
Pup bostana, poate reusesc sa resuscitez netul si acasa ca am reinstalat XP-ul, banuiesc ca era un virus, acum sa vad daca reusesc ceva...
Monica si gargaritza
Nancy
blog revival
- chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Pica ei uite ale mele nu le plac deloc papusile. Ari a primit de ziua ei carucior si papusi le-a plimbat oleaca atunci si de atunci gata, Ami nici atata nu se omoara cu papusile deci nui chiar asa simplu. Jucarii avem si noi o tona e plin garajul de cutii cu jucarii avem si puzzeluri si cuburi si chestii care canta si chestii care se misca si de toate, chiar nu stiu ce sai iau sa se si joace sai fie pe plac si care sa nu il avem deja, ca multe aparute noi seamana cu altele care le avem deci nici asa nu merge. 
Louis-Hector Berlioz
vias spune:
Buna ziua fetele..desi la mine e inca dimineata ![]()
Mada am vazut si eu poze...
...frumoase toate...si tu....cat ai slabit
...esti frumusica tare...si fetitele..ce mari sunt
....si Xena...e belea fata asta...
La mine in afara de azi,..mai stau acasa 2 zile .....si ma apuca groaza...ca imi e frica..ma simt ca o lasa...si o egoista ca parca ma gandesc mai mult la mine...ati mai vazut asa ceva???????...parca ma duc luni la moarte...nu la altceva 

Nu stiu de ce am devenit atat de fricoasa 

..si mai ales..CAND 
Azi se intoarce mama din Belgia...acum are avion...abia astept sa ajunga....vreau sa ajunga odata acasa...ca as vrea sa-i propun sa vina maine la mine....nu stiu daca o sa poata (din cauza capcaunului TATA)...dar eu asa visez...
Nu am chef de facut curatenie...ieri am facut doar la calculator...si nimic altceva....azi ma duc sa-mi calc hainele mele pt spital...si gata, sa faca cine vrea....eu o sa ma fac ca ploua si plec luni la spital...il las pe Pustache...sa o cheme pe SCORPIA DE SOACRAMEA 
sa-si poata baga nasul linistita peste tot....macar sa nu ma mai enerveze...
Si mai am 2 zile de stat acasa....si ma apuca panica...

Vorbiti si de mancaruri....dar eu vreau sa slabesc dupa ce nasc..ca am ajuns la 90 de kg....atat aveam acum 2 saptamani 
...sunt ditamai animalul...Flo sa-mi spui si mie reteta ta de slabit...trebuie incercata 
Bujo
asa este...este un OM MARE si o prietena adevarata! 
...singura de aici din Brasov!...si amma ei e o scumpa...vorbeste atat de frumos cu mine...imi spune "greieras"
ma emotionez toata cand aud cum imi zice...![]()
Vorbeati despre cadouri de craciun....sper sa vina odata ziua aceea si eu sa fiu cu Flavius...si cu Pustache bineanteles....de cadouri pt copii nu stiu...nu am idei....
Ma gandesc si eu pt ceva lui Flavius....dar apoi incerc sa ma abtin...sa-l vad eu acasa..ca apoi vad eu ce-i cumpar..
Si cam atat....o sa intru duminica sa va pup pe toate..pentru cat de minunate ati fost cu mine, in toata perioada asta grea...a naibii de grea..
Stiu ca nu am raspuns multor fete...dar v-am citit...de multe ori nu stiam ce sa scriu.....
Sper ca macar de data asta sa fie bine si apoi sa va bombardez cu 1001 de intrebari....sper sa fiu si eu mamica unui copilas care creste frumos si sanatos...ca mamica de ingeras o sa fiu o vesnic...si e atat de greu...
Si nu am vrut sa zic...dar zic...iar am visat urat..cred ca de aici si frica mea...ma visez mereu la mormantul lui Darius...si mereu Darius apare siimi arata un mormant gol langa al lui..

..mormantul nu e de copil...e mare...
Cred ca de-asta imi e frica...frica ca mor...desi nu ar trebui sa-mi fie...si daca as muri...as fi cu Darius....
..mda...asta este...eu si visele mele 

Va pup pe toate si va multumesc pentru tot ce ati facut pentru Darius, pentru mine si Cristi!....si va mai scriu eu pana duminica...poate si azi...sa vad ce timp am..![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 ZILE
POZE