Pepenasi de iulie - august 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 16
Tecky spune:
mada super pozele,printesele au avut costumase superbe si mi-a placut mult cum ai fost imbracata si cred ca te-ai vopsit spre blond nu?Iti sta foarte,foarte bine
Poze de la intalnirea cu anaxena nu ai pus nu?
flo spor la treaba!Astept sa se faca bine baietii tai si te invit la o plimbarica prin cartierul nostru vestit....![]()
Fug la treaba....
flo1980 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mada_mxm
Flo nu l-a sters ea. ![]() Multumim, cele cu Xena le pun azi pe contul cu poze de pepenasi. ![]() "Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... " Louis-Hector Berlioz |
Hmmm ciudat, cine si de ce ar face asa ceva? O fi fost o greseala?...
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura FLO - da' ia gandeste-te... Tu sa fi fost la serviciu. E? |
La ce te referi? La ingrijirea lor sau ca as fi adus si alti virusi, sau de cum m-as fi descurcat acolo?

flo1980 spune:
Hai ca mi-a dat liber sefu' 
Oooo Tecky ce-as iesi si acum, insa nu stiu ce s afac, sa-l iau pe Alex la pranz, sa-l las acolo sa doarma....si cu mucosul pe drum parca nu m-as incumeta sa ies...
Marina_1609 spune:
Ia priviti www.tobiasmayer.com/Giesswein_Kids-.htm" target="_blank">aici incaltaminte pt mari si pt mici. aduc si in romania. cred ca o sa fac si eu o camnda ceva ca prea ma tenteaza ce au ei acolo![]()
BOTI, da eu am facut pate doar din ficat si a iesit comestibil . spun comestibil pt ca am mai zis, mie nu-mi palce gustul de ficat in general. dar sotul si restul familionului au halit cu entuziasm...
Hrisca gasesti si in Ro dar prin plafaruri
. Chiar mi-ai facut iar pofta si ma apuc sa caut. am incercat sa-i dau Sofiei insa ea nu a fost incantata, sotul la fel..asa ca am mancat-o eu. pe toata. si tare suparata![]()
pai hrisca se poate manca dulce , pur si simplu fiarta si trantesti zahar. dar asta nu e varianta mea preferata.
mie imi palce asa: pun boabele pe tigaie, fara ulei , fara nimic, si le rumenesc. apoi le pui la fiert. poti adauga ceapa putin calita, o lingura de bulion si lasi sa fiarba. sare dupa gust. cand e gata trantesti si o legatura de patrunjel tocat marunt. se serveste cu oua prajite![]()
Scula aia stiu si eu ca exista in rm dar nu stiu cum arata
. La noi se face un fel de morcov /sfecla marinata si sunt taiate ca taiteii. noi nu am facut acasa, am cumparat si daia nu ne-am pus problema sculei![]()
pai, Boti, am eu legaturi in Md dar nu asa incat sa imi trimita pachetele...dar daca aud pe careva ca pleaca sau vine sigur ii zic sa aduca. mentionez ca asta se poate intampla peste o luna-doua sau un an
ca eu prea curand nu ma duc...
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
ankalaura spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui flo1980
La ce te referi? La ingrijirea lor sau ca as fi adus si alti virusi, sau de cum m-as fi descurcat acolo? ![]() Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash! |
Adica tu TREBUIE sa fii la serviciu si copilul TREBUIE sa mearga la gradi pana termini tu serviciul. E?
Marina_1609 spune:
pica , frumos canta Sebi
. Orga o sa-i iau si Sofiei ca ii place de nu mai poate. are var'su si cand a fost la el, canta si cu picioarele
iriss, felicitari pt primii pasi
cand ne vedem si noi?
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
MissJJ spune:
Tecky multumim.
Is tunsa scurt m-am tuns asta vara in Italia scurt de tot si acuma a crescut si a ramas blondul de asta vara dar il las sa creasca si nu il mai vopsesc pana la Craciun sa mai ia o pauza chiar daca arat oleaca a zebra.
Poze cu Xena am pus pe contul comun acuma. 
Flo sincer nu stiu daca e sau nu greseala, dar orice a fost nu e un gest frumos, zic eu.
Macar daca e greseala dai pm sau spui bai imi pare rau am gresit nu stiu cum sa repar sau ceva, da na anyway... 
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
flo1980 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ankalaura
Adica tu TREBUIE sa fii la serviciu si copilul TREBUIE sa mearga la gradi pana termini tu serviciul. E? |
Pai nu imi puneam problema asta ca am 2
uff tare greu le e parintilor in cazuri din astea Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Marina frumoase intr-adevar incaltarile, dar cam scumpe ![]()
Ai dreptate Mada! 
Ai vazut, eu am recunoscut gafa cu Cinezee
se mai intampl si neplaceri...
Edit: Intrat sa vad pozele pe picasa si datu-i si de un virus, la voi va alerteaza antivirusul?