Pepenasi de iulie - august 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello!

Mai fetele mele eu ma impusc! sau mai bine stau sa ma cineva....

Apropos de zicala "cine nu trece prin asa ceva, nu stie, isi da cu parerea aiurea"...

E, cand auzeam de copii care nu se duc cu lunile la gradinita din cauza de raceala sau rosu in gat lunar, ma minunam cum de se intampla asa ceva, e cocolosit, e, e , e....

De cand l-am dus pe Alex la gradinita 15.09 si pana in ziua de azi, saptamanal avem muci, tuse, febra

La inceput l-am tratat cu simptomatice, l-am dus in continuare la gradinita. I-a fost rau, l-am oprit acasa, s-a facut bine iar l-am dus si tot asa.
Saptamana trecuta a lipsit toata saptamana, a luat antibiotic.
Luni dus la gradi, toate bune si frumoase, e, de ieri (dupa 4 zile) a inceput iar cu tusea si aseara nasul infundat

Chestia e ca o tine frate'su' tot asa, o veselie ce mai

Diana felicitari pentru beietel!

Ooka imi amintesc ca nici eu nu mancam mai nimic cand eram mica, mama imi datea ceai de pelin sa-mi faca pofta de mancare, dar eu de incapatzanata nu vroiam sa mananc, imi chioraia matzele si ziceam ca nu mi-e foame, preferam corcoduse crude din pom

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Diana ce ma bucur ca sunteti bine, tinem pumnii sa fie ok si sa ajungeti la final cu bine si tu si bb.

Danangie felicitari sa creasca mare frumos si sanatos.

Gally felicitari pt suzeta , da e bine daca ati resuit sa scapati,nepotica mea are 3 si e mega iyubitoare de suzeta si nu e bine pt dinti din cate stiu.

Flo peste tot in lume sunt restaurante unde se intampla de astea cvhiar la unele mai cu motz si cu renume.

Cristina si noi sare nu prea mai punem nici in mancarea noastra bine aici is mereu reclame din astea de genul sarea nu e buna si grasimile fac aia si etc. Incearca si ei sa scada nr de copii obezi,pb e ca lumea e prea lenesa si la ei home cooked food e ceva luat semipreparat si bagat la microunde.

Legat de morcovi taiati super fini cu ala de curatat cartofii, adik www.davidmellordesign.com/acatalog/1251140_large.jpg" target="_blank">asta, ies asa fini fini si eu ii fac pe lungime asa si ies super si arata si f frumos la salate si alte mancaruri mai de aspect.

Moni eu nu am masurat niciodata exact cat papa, le pun in niste castronele pe masura fiecareia si cat papa papa.

Sorelix eu tocanitza tot la fel da mai pun si rosii din conserva belnduite, zilele trecute am facut ciulama cu ardei grasi si cartofi si niste chorizo si a iesit super au papat amandoua Ari mai mult, Ami mai putin da macar au papat, Ami acuma e iar la papat cu mofturi,dar macar gusta de la noi intr-o zi a papat sandvis cu ton si porumb de la mine si ce i-a mai placut.

Gini da tare am vrea, dar mai incolo dupa ce termin si eu niste cursuri fac niste specializari,poate reusim sa ne luam si casa noastra ar fi super daca reusim, dar na oricum un bb3 e in plan.

Atb nu stiu ce firme sunt la voi da si eu zic ca Biri sa iei ceva mai de firma sa nu se strice tare repede, sau cauta un site unde le poti compara.

Biri ufff insanatosire grabnica la sotz si la cat mai multi ani fericiti.

Moni eu cand folosesc ciuperci folosesc din alea proaspete, au mai multa aroma parca decat cele din conserva.

Tecky i-a placut lui Ari de numa erau bratari de alea glow in the dark, dulciuri sucuri hot dogs, dj in toata firea zioceai cai club club numai ca dansaorii erau mici. Ami si ea s-a distrat de numa ea a fost imbracata ca pisica Ari ca spider witch. Anyway s-au distrat le-a placut Ari mai vrea sa mearga.

Poze trimit linkul pe mail cas mai multe, sper ca nimeni nu il sterge cum s-a intamplat cu mailul cu link a lui Sun.

Fugim la programul de dim.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Flo uff e tare nasol cu racelile astea si etc, la noi de vreo doua trei ori s-a intamplat pana acuma sa vina de la gradi cu minunatii si ba lua Ami ba ne imbolnaveam toti.

Gata trimis mailul cu linkul la pepenasi.

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

SUN stai linistita ca o sa iti fac un rezumat cu pareri si info despre gradi.

GALLY cind l-am filmat pe Seb am vrut de fapt sa prind cum se arunca pe canapea, dar a evoluat putin si la porcaria aia care scoate sunete ingrozitoare. Vezi ca modemul de la Orange nu iti merge din cauza de probleme la celula (tu daca nu ma insel parca stai pe prelungirea ghencea...). Eu sunt omul cu reclamatiile si am obtinut rezilierea contractuluii inainte de termenul limita impus de ei fara sa platesc penalizari. Chiputrile lucreaza cei de la tehnic ca sa remedieze situatia, dar nu au putut sa imi dea un termen. Daca vrei sa renunti la astia de la orange imi spui si iti dau detalii cum sa faci.

BIRI intradevar mamicile care au copiii care fac mofturi la mincare sunt cele care sunt mai relaxate in privinta a ceea ce maninca cupiii. Eu o sa il pling de mila pe Seb ca va vrea sa manince snitele care sunt cred ca cele mai adorate de copii, iar eu sunt incapabila sa le fac. Stiu toata teoria, practica ma omoara. De aia il trimit la sorela in w-e ca sa manince la ea diverse chestii care eu nu stiu sa le fac. Si apropos de muraturi, baiatul nasilor, cind iesim cu el la restaurant are meniu fix: o portie de castraveti murati si un ade carfofi prajiti (el are acum 3, 5 ani).

ATB eu pe aparatul de aerosoli am dat 350 ron si este Omron. In general toate au aceleasi accesorii. Pe mine personal ce ma deranjaza la aparatele astea este zgomotul. Exista un model de la Omron care face nebulizarea prin ultrasunete si are dimensiuni reduse, dar costa in mod normal 1300 Ron, dar acum e in promotie la 700 Ron daca il iei direct de la firma importatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

flo of ce ti-e si cu virusii astia....Sanatate multa baietilor si tie iti doresc multa putere si rabdare sa-i ingrijesti!
gally ce bine ca ati scapat de suzeta!Eu pe Ralu am dezvatat-o la 8 luni cand i-a iesit primul dintisor....mama nebuna ce sunt!
mada fug sa ma uit la poze!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Poze trimit linkul pe mail cas mai multe, sper ca nimeni nu il sterge cum s-a intamplat cu mailul cu link a lui Sun.

Fugim la programul de dim.

Louis-Hector Berlioz

Pai ce i s-a sters mailul lui Sun de catre cineva atunci cand il cauta Didi???

Eu credeam ca l-a retras ea...

Gata fug la program ca cineva cere mancare si vasele zbiara in chiuveta ....

Mergi la inceput

Gally felicitari pentru reusita!

Tecky multam,

Asa e Mada, offff e "de sezon"

Mergi la inceput

Mada
Vazut rapid pozele, ce bine i-a stat costumul de vrajitoare Arianei de pisicutza nu mai zic ....insa cele cu Xena????

Gata am fugit, o zi buna tuturor!

Aaaaa....Kimmy ce mai face Timy?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flo1980
[font=Comic Sans MS]Pai ce i s-a sters mailul lui Sun de catre cineva atunci cand il cauta Didi???

Eu credeam ca l-a retras ea...

Flo nu l-a sters ea.

Multumim, cele cu Xena le pun azi pe contul cu poze de pepenasi.

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

FLO - da' ia gandeste-te... Tu sa fi fost la serviciu. E?

Mergi la inceput