Pepenasi de iulie - august 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 13
Ralu79 spune:
Ola ola!
La multi ani Vio cu multa sanatate si fericire!
Turtu-
Dana- felicitari din tot sufletul! Cat ma bucur pentru voi! 10000% e bebe
Sun- ai grija puiule! Multa sanatate iti doresc! De la ce faci asa des? Ca e a doua oara pe care o stiu eu de insuficienta respiratorie
si sa te faci bine
Hmmm cu mancatul- Miruna e la fel ca la inceput
Orice leguma(in afara de rosie) e cah. S-a scapat o data la un sufleu, dar a doua oara nu a mai gresit
In rest nu pune gura pe legume in orice combinatie. Branza- cand cum. Saptamana asta da. Luna trecuta nu. Asta este. I-am facut azi o deliciosenie de pizza (inspirata de discutiile voastre) si n-a vrut nicicum sa manance. La un moment dat i-am ales doar carnita, da' cre'ca era contaminata de legume ca n-a vrut-o![]()
Annababy, Pica- sunt minunatii harnicutii si cantaretii
Capri- sunteti bine?
Pupicei tuturor
maitreyi spune:
boti e de iarna, da? si bumbac? ca m-as baga...
anna si alina nu s-a deschis nici azi. au zis ca deschid azi la 10 si nu era decat un nr de tel...am sunat si cica mai dureaza pana deschid...sa revin maine. am vazut insa prin vitrina ca au chestii f faine. cum aflu tip ![]()
camy spor la treaba si o
maaare pt bujo
sun merci de reteta. am sa incerc sa vad ce iese
nu m-am gandit la varianta asta cu fierul...am sa vb cu pediatra sa vad ce zice si ea, merci de idee
hehe, iar cu laterala noi tocmai de asta nu i-am dat-o jos ca o mai pun acolo cand am o rufa de intins ceva. da' vrem sa renuntam si noi la laterala prin decembrie.
e inalta si slaba, ca tat-su
azi i-am luat cateva hainute de iarna si daca pana acum era la hainele pt 18 luni azi i-am luat pt 23 de luni, adica 86-90. 80-85 ii sunt fixe. la papuc poarta 22
acu ca scriu asta imi dau seama ca totusi papa bine ce papa daca de crescut creste frumos
numa' fierul asta...i-om da noi de capat.
iris felicitari lui david cel mergaret
i-am dat lu' husband nr si te suna maine cand pleaca spre casa.
danaaaa felicitariiiii
ce emotii m-au apucat
sa fie intr-un ceas bun 
diana ce bineee ca sunteti bine
Slava Domnului! si sanatate multa 
am facut niste pui cu ciuperci si sos de rosii si maine la pranz ii mai fierb si un pumn de orez si gata papa
in seara asta a mancat jumate de ananas si o banana 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
gallyb spune:
LA MULTI ANI VIO!!!
MAI3 noi avem sac de dormit de la IKEA, sunt foarte multumita de el. Nu stiu este, a fost cadou.
BAIE ii fac aproape in fiecare seara, caci ii place foarte mult, uneori doar dus, pe cap o spal de 2-3 ori pe sapt.
VIGANTOL ii dau in principiu 2 pic, problema la noi e ca ea dupa baie singura isi pune sticluta la gurita, deci uneori pica mai mult sau mai putin.
gallyb spune:
SUN, Xenia doarme in body subtirel si pantalonasi tot subtirei + sac (uneori protesteaza dar nu are de ales).Cu spatele merge de pe la un an si o luna. Banane papa maxim una pe zi, nu e fan.De sarit in pat sare.
gallyb spune:
Eu scriu cate putin, pentru ca am modem de la orange si cine are asa ceva stie ce inseamna. Va dau un sfat: sa nu luati modem de la ei, caci numai probleme am cu el.Am si contractul pe 2 ani. Mi se face rau...
ANNA e mortala Ioana!!!Are mama gospodina.
BOTI eu ii dau Xeniei lapte cu hrisca, ii fac budinca cu hrisca, mar si miere. In Rep. Moldova se gasesc si cereale cu hrisca si culmea e ca sunt produse de NESTLE. La Xenia o lunga perioada de timp cina consta din iaurt Campina cu cereale cu hrisca,ii m-ai dau si acum, dar nu prea are cine sa ne aduca. Hrisca este foarte hranitoare.
maitreyi spune:
citeam aseara in "de la forum adunate si-napoi la forum date" o faza de am ras sa fac pe mine 
| Citat: |
| citat din mesajul lui x Vorbeam cu maica-mea si cu sora-mea pe messenger , fiecare la casele noastre. Le scriam ca de Craciun am ramas nevopsita si neepilata, am pierdut programarea la coafor...Mai intai i-am scris maicamii despre asta , apoi am dat "copy" si "paste" la sora-mea. In timp ce vorbeam cu ele, am primit o urare de la un prieten(tot pe messenger)....Apoi , ca fata sensibila si simtita ce sint, m-am gandit sa trimit la lista de prieteni aceasta urare tare frumoasa .Si bineinteles, am dat "paste" pe mesajul pt. lista de prieteni....Bun , am trimis , si cand am vazut in arhiva , s-a trimis si o parte din discutia despre epilat.In fine , mesajul suna cam asa: "m-a prin Craciunul asta cu un picior paros si cu unul pe jumatate epilat, nevopsita , (si am mai scris ceva si mai nasol de zona intima- nu pot sa scriu aici ). Varsa doamne har si bine, bogatie de la tine, peste casa peste masa, peste oamenii din casa, sa le faci viata frumoasa!! SA ai un CRACIUN FERICIT alaturi de cel iubit!!!". Penibil si comic , nu? Acum o sa tin messengerul pe invisible:)) |
-------
mamica fericita de
Alexandra -------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
moni_or spune:
Mai, eu cand va aud ce bunataturi gatiti, si pentru voi si pentru bebei, mi se face o rusine de mine... Dar adevarul e ca nici nu am cum sa gatesc lucruri mai sofisticate, Luca nu ma lasa si pace, cum fac ceva la bucatarie si nu ma ocup de el cum plange si ma trage de pantaloni, e ceva de groaza, macar din punctul asta de vedere sper sa fie mai bine cu 2. Iar cand doarme el la amiaza, in ora aia mica si nenorocita, parca nu imi vine sa gatesc, stau si eu intinsa putin ca m-a luat starea aia groaznica de somnolenta din trim. 1 si oricum noaptea ma mai trezeste cu plansul, asa ca n-am parte de somnuri f. odihnitoare...
Ce nu mai inteleg e cum stiti voi cate g de mancare le dati. Eu as sti doar daca i-as da din borcanas, in rest n-am nici cea mai mica idee, dar nici nu-mi bat capul, ca imi dau seama si ochiometric daca mananca bine sau nu.
DIA, eu vigantol ii dau 2 picaturi de cand s-a nascut (ma rog, mai este si cand ii picura si 3 in gurita dar mai sunt si zile cand sclerozata de ma-sa uita sa-i dea), iar baita ii fac cam la 2-3 zile si atunci il spal si pe cap.
MARINA, nu-mi zici te rog reteta ta de pate de ficat facut in casa? Multam!
CAMY, draga de tine, abia astept sa fii peste nastere si sa ne trimiti poze cu Flavius!!!
BUJO
esti o mare doamna si o prietena minunata!
SUN, ia zi mama reteta de tocanita, ca eu tot dau copy paste de cate ori zici tu ce-i dai la Thea, mi se pare plin de imaginatie meniul ei.Si cand faci mancare sau aspiri si vorbesti cu mine nu te-aud, probabil din cauza aspiratorului ![]()
PICA, e super Sebi muzicianul, era si Luca aici cand m-am uitat si tare incantat chitzcaia in timp ce-l asculta pe Sebi cantand la sintetizator... ![]()
IRISS, felicitari pentru pasii lui David!!!
DIANA, ma bucur ca sunteti mai bine si ca bebe e bine, felicitari pentru caruciorul albastru!!Ma gandesc si ma rog pentru tine in fiecare seara!
DANA, nu conteaza cat e de pal rozul, daca e acolo e bebe! Cand ar fi dpn-ul, nu ti-ai calculat?
MAYTREYI, 

, chiar ca foarte tare faza, eu as fi murit de rusine!
Ceva reteta comestibila cu linte stiti? Ca am luat linte de cand era Luca bebe, tot citisem ce buna e si intr-adevar s-a dovedit f. buna, la stat neatinsa in dulap
Monica, mami de
Luca si
8+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Kimmy spune:
A nascut Danangie !!!

Felicitari mamicooooo!
aici am citit
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra