Pepenasi de iulie - august 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Iriss, felcitari pentru primii pasi si lui Dav!!!

Pica, pianist il faci pe Sebi...

Camy, inca putin pana la marea intalnire...

EU pana acum nu i-am dat deloc lui Mihaita mezeluri; eu nu mananc deloc mezeluri, iar Daniel isi mai ia muschiulet si pastrama ( desi ii fac eu capu calendar sa nu mai cumpere). Zahar am inceput sa ii mai dau , doar brun, dar foarte putin, sare nu ii pun in mancare deloc ( si eu niste pitici datorita antecedentelor familiilor noastre ). Ceea ce ma bucura este ca inca nu face mofturi la mancare, mananca orice mancarica cu pofta.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DANAAAAAA!!!FELICITAAARI!De cand asteptam mesajul asta... Vezi ca te-am tras dupa noi la flori de liliac??? Sarcina usoara si la termen si bebe sanatos iti doresc!

VIOLETA La multi ani fericiti si impliniti si sa ne mai scrii...

Monica, mami de Luca si 8+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Sunteti tare dragute. Va multumesc mult pt. rugaciuni si sustinere, sigur m-au ajutat.
Suntem bine momentan, slava Domnului. Eu am contractii multe dar tratamentul e bun si le pot controla. Sper sa nu mai apara hemoragii. Bebe trebuie sa stea pana de Craciun macar (pe 25.12 se incheie cele 7 luni critice de sarcina).
Ieri am fost la ecografia morfologica si bebelusul e sanatos, are 554 g, e mai mare putin decat altii de varsta lui si...surpriza, mi-am schimbat semnatura...e baietel. Desi imi mai doream o fetita si la ecografia anterioara asa parea, eu ma bucur ca e sanatos si atat, asta conteaza.
Placenta e praevia totala si cica nastem prin cezariana...chiar nu mai conteaza acum, macar sa ajung la termen.

Iulia e bine. Mai are doar raguseala si atat. Le fac aerosoli amandurora, seara si vad ca pe zi ce trece sunt mai bine (intre timp si eu si Andrei am luat laringita de la ea, dar am fost pe faza cu tratamentul).

Diana 22+ , mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Sunteti tare dragute. Va multumesc mult pt. rugaciuni si sustinere, sigur m-au ajutat.
Suntem bine momentan, slava Domnului. Eu am contractii multe dar tratamentul e bun si le pot controla. Sper sa nu mai apara hemoragii. Bebe trebuie sa stea pana de Craciun macar (pe 25.12 se incheie cele 7 luni critice de sarcina).
Ieri am fost la ecografia morfologica si bebelusul e sanatos, are 554 g, e mai mare putin decat altii de varsta lui si...surpriza, mi-am schimbat semnatura...e baietel. Desi imi mai doream o fetita si la ecografia anterioara asa parea, eu ma bucur ca e sanatos si atat, asta conteaza.
Placenta e praevia totala si cica nastem prin cezariana...chiar nu mai conteaza acum, macar sa ajung la termen.

Iulia e bine. Mai are doar raguseala si atat. Le fac aerosoli amandurora, seara si vad ca pe zi ce trece sunt mai bine (intre timp si eu si Andrei am luat laringita de la ea, dar am fost pe faza cu tratamentul).

Diana 22+ , mami de Iulia si Andrei

Diana, felcitari pentru !! ANdrei va i fericit sa aiba un tovaras de joaca. Ne ca totul sa fie bine si sa nasti atunci cand bebe va fi pregatit sa vina. insanatosire grabnica Iuliei si lui ANdrei

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Fetelor multumesc mult1!!!
Cristina, Moni, chiar ca m-ati luat dupa voi
Eu am 2 teste de un roz pal asa, dar mie imi zice inima ca is

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana81

Fetelor multumesc mult1!!!
Cristina, Moni, chiar ca m-ati luat dupa voi
Eu am 2 teste de un roz pal asa, dar mie imi zice inima ca is

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Asa a fost si la mine, Dana..Abia se distingea a doua liniuta( eram in 3 sapt si o zi) ...

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

BOTI o sa caut si eu o unealta sa imi taie si mie morcovii ca in reteta cu pricina si o fac cu siguranta. Dar tu de ce pui morcovii la congelator? Poate sa ii tina mama ta si peste iarna foarte bine, daca nu ii spala de pamint si i inveleste in ziare si ii tine la rece fara sa inghete. Asa tinea bunica mea morcovii.

VICKY, DIDI parca va vorbira-ti de ati pus link-uri de pe Wikipedia amindoua. DIDI intrebare: de unde iei ulei de masline filtrat?

DANA felicitari si sarcina usoara. Vad ca se inmultesc pe zi ce trece vestile de bb in burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Dana, felicitari, sarcina usoara si bb sanatos!

Pica, acum am vazut ca si Vicky a pus linkul . Pai iau ulei de masline ne-virgin din orice supermarket . Ce-i drept, acum ca am vazut comparatia si sunt atat de apropiate ma intreb daca merita, daca e vre-o diferenta intre ala de masline si ala de floarea soarelui la prajit... oare cand prajim cartofi de ex, cam pe la ce temperatura se ajunge? na, alta chestie pe care o sa o cercetez
spre rusinea mea nu cercetasem pana acum subiectul ci faceam asa ca asa auzisem si eu ca e mai indicat, nu mi-am batut capul

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Fetelor..sunteti niste dragute...va multumesc tuturor

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Dana FELICITARI!! SARCINA USOARA!!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput