Strumfi de iul-aug 2007 (159)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Anto, multumesc foarte mult.
Oanamada, sper sa se realizeze ceea ce visezi in legatura cu marea.
Luna, asa isi scoate si Saby pampersul ziua, cum se trezeste se si dezbraca, dar la plimbare sau de noapte il accepta. Pe mine ma enerveaza uneori situatia asta incerta, dar inca nu sunt pregatita sa fac nopti albe, mai ales ca seara bea foarte mult.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

2 vorbe pt Maraza si ma intorc la treaba: la noi locul de time-out este balconul, care a devenit o a 3-a camera. L-am inchis in termopan, am pus parchet, fotolii, blanita pe jos, e chiar ok, mai ales ca inchid usa si nu se mai aud racnetele . Oricum o ducem doar pt. 2 minute.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna, fete frumoase!

Am bantuit si eu noaptea trecuta pentru ca am dormit de la 20 la 1 noaptea dupa o partida de vomitat. Nu stiu ce am avut, mai ales ca in dimineata asta am dormit pana la 10, nu prea mi se intampla, si parca imi misca ceva in burta cand o tineam pe Ilinca in brate.
Ei, cred ca e de la raceala, m-a pus la pat, abia astept sa scappppppppppppp, sa nu-mi mai curga nasul, sa nu mai tusesc ca magarul Am inceput sa iau septilin.
Ilincuta a luat si ea viroza, dar ma bucur ca e mai rezistenta decat mine, pare sa fie spre finalul ei si sper sa fie ultima pt o perioada mai indelungata. Sper si eu

Pupici, pupici!

Alina
, tu nu mai zici nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

Carla, nu stiu cum e la voi, dar la noi balconul e tot timpul ( si nu exagerez) plin de rufe. Plus ca noi tinem geamul deschis mereu si acum e un friggggg. Tot pe balcon mai are sotul meu un mic dulapior cu truse de scule si cred ca ar tenta-o foarte mult s-o trimit acolo la pedeapsa. . Va multumesc pt sfaturi! Luna

Anto, m-am uitat acum ceva vreme pe pozele alor tai si intaresc ce am mai zis odata: Victor e bucata rupta din tine! Amandoi sunt frumosi si veseli si cu bujori in obraji!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

nu stiu cum functioneaza la voi time out -ul prin izolarea in alta camera, dar la noi nu merge. am incercat, dar nu ne-am ales decat reciproc cu mult mai multi nervi. ca david e foarte ambitios, de nervi ca il duc in camera lui si inchid usa dupa el (si o tin temeinic pe dinafara, ca altfel o deschide) incepe si se jelesteeee, zici ca l-am bagat in cusca cu lei, nu intre jucarii si perne. bun, ma uit la ceas, 2 minute- plange in tot timpul asta, iar cand iese, o ia de la capat cu ce facea inainte si n-avea voie. repet operatiunea, la fel. dar de cate ori s-o repet? de 5, de 9, de 20 de ori? ca al meu ma bate la faza asta, ca inca n-are nervii tociti.

nu merge sa scap de problema decat daca ii atrag atentia cu altceva. dar ce ma fac, ca el ramane cu impresia ca n-a facut ceva rau si poate maine o face iar. uneori degeaba ii explic - mai pe scurt, mai pe lung cum sta treaba cu unele lucruri. se uita la mine, intelege, dar nu vrea sa priceapa , bineinteles ca el stie mult mai bine cum e bine (dupa privirea lui indarjita, doar ca nu afirma lucrul asta, ma astept foarte curand la o replica de genul "lasa ca stiu eu mai bine decat tine cum trebuie" - oare o semnana cu mine? ).

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
si noi tot cu time out..si tot in camera de dormit,na avem 2 camere...functioneaza,intra,ii spun sa nu treaca pragul si in maxim 2 minute se calmeaza..chiar foarte bine,redevine copilul vesel care e de obicei si cooperant..alt copil...se intampla rar,poate o data la saptamana sa ia time out caci in casa e tare cuminte,afara e problema,acolo se lasa cu tavaleli si istericale si nu stiu cum sa procedez...prietena mea spune ca in casa se explica lucrurile dar cum,ca el e tare cuminte in casa.

cafera ce semisca in burtica????io cred ca sunt niste gaze,probabil ca ai facut si un pui de indigestie sau e un bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

cafera ce semisca in burtica????io cred ca sunt niste gaze,probabil ca ai facut si un pui de indigestie sau e un bb.

ce misto suna: ori e o bashina , ori un bebe!!!! eu vorbesc, care am confundat vreo saptamana miscarile lui andrei cu niste "gaze" care mi se plimba prin burta. tzin minte ca voi vorbeati de niste miscari asa ca niste batai de aripi de fluture si eu........ce nasol m-am simtit atunci

*zambeste, ieri a fost mai bine!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Miky esti simpatica tare

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata!
Carla, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine cu totii la mare! Inca o data La multi ani pt ziua ta!
Stefania, felicitari si o sarcina usoara!
Vivela sarcina usoara sa treaca greturile cat mai repede (de felicitat te-am felicitat )
Luna, eu zic sa o pui pe oala daca iti cere pipi dimineata la 5, pt a nu-i crea confuzii de ce o data la oala, altadata in pampers...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Am ras de am murit. Vedeti sa nu va ia la alergat fetele gravide
Nu am nici gaze, nici ingigestie, nici bebe

Mergi la inceput